Arcade

The Rise of Atlantis

Waan je in de oudheid met het verslavende spel The Rise of Atlantis.

8.4 / 10
Swap Job

Zorg dat je 3 gezichten op een rij krijgt. Gebruik de bommen en jokers ook goed!

9.3 / 10
4 op een rij

Simpel, 4 op een rij. Tegen elkaar of tegen de computer.

7.9 / 10
Gravity White Ball

Rol door de levels en ontwijk alle stekels met het witte balletje. Kun jij steeds langs alle stekels rollen zonder er een te raken? Wissel snel van baan! Hoe ver kom jij?

6 / 10
Pacman Classic

Speel het klassieke spel Pacman, een oude arcade favoriet. Verzamel de puntjes en ontwijk de vier spookjes, Blinky, Pinky, Inky en Clyde. Als je een power-pellet pakt (de grotere stipjes) dan worden ze tijdelijk donkerblauw en kan je ze pakken.

8.1 / 10
Escape the Pyramid

Vind de weg door de verschillende kamers van de pyramide. Je bent er opgesloten en moet zo snel mogelijk zien te ontsnappen. Kun jij de puzzels oplossen?

8.9 / 10
Phantom Mansion: Black Sea

Hector is op zoektocht en vaart met zijn boot over de zeven zee├źn. Hij zoekt de verborgen schatten. Pak de sleutels, open de deuren, en duw de kratten uit de weg.

0 / 10
Zoo Keeper

Scoor drie dieren op een rij. Maak combo's voor extra punten.

4 / 10
Tetris Arcade

Tetris Arcade is een goede degelijke versie van Tetris. De opties zijn talrijk en eenvoudig te bedienen. Tetris Arcade: voor een uitgebreid ouderwets degelijk spelletje Tetris.

8 / 10
Luxor

Knal de ballen met de juiste kleur bij elkaar en speel de levels leeg in het hoogstverslavende marble line spel Luxor.

8 / 10
Cinema Time

Verdien lekker veel geld door in de bioscoop te werken. Verkoop tickets, drankjes en popcorn aan de klanten. Koop ook nieuwe films in, anders raken mensen verveeld.

8.1 / 10
Blockoban

Schuif slim met de blokken in Blockoban en clear alle levels.

0 / 10
Fruit Connect

Verbind alle identiteke plaatjes van lekker fruit met elkaar in dit connect spelletje. Kun jij ervoor zorgen dat alle blokken worden weggeruimd?

10 / 10
Youda Camper

Bouw een mooie camping en hou de bezoekers tevreden in Youda Camper.

8 / 10
Digger

Speel de klassieker Digger uit het DOS tijdperk! In Digger moet je alle diamanten pakken met je happertje/graafmachine. Er zitten echter allemaal wezentjes achter je aan om je te pakken! Je kunt op ze schieten of geldzakjes op ze laten vallen. Succes!

8.1 / 10
Zombie Trapper

Leg in het level allerlei vallen neer voor de zombies en schiet ze ook neer met je pistool. Bescherm het altaar en kijk uit als ze van meerdere richtingen komen!

8 / 10
Boerderij Simulator

In Boerderij Simulator kun je met je traktor allerlei gewassen zaaien en oogsten. Ook kun je dieren voor op je boerderij kopen: kippen, koeien, en varkens. Hang de verschillende machines aan je traktor om alle taken voor elkaar te krijgen!

0 / 10
Rollercoaster Creator 2

Maak een mooie achtbaan en probeer ook het karretje langs alle edelstenen te laten rijden, dan verzamel je die ook in een keer. Krijg jij iedereen veilig naar de overkant?

8 / 10
Galaxy Invaders

Schiet met Galaxy Invaders al je vijanden neer. Probeer ook de ruimtewezens die voorbij komen te ontwijken of neer te schieten. Schiet alle vijanden neer en speel het level uit.

8 / 10
Escape the Car

In dit spelletje ben je opgesloten in een auto. De tijd loopt. Voor de ramen zitten tralies en alle deuren zitten op slot. Kun jij een manier vinden om uit de auto ontsnappen?

8 / 10

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:The Rise of Atlantis, Swap Job, 4 op een rij, Gravity White Ball, Pacman Classic, Escape the Pyramid, Phantom Mansion: Black Sea, Zoo Keeper, Tetris Arcade, Luxor