Arcade

The Rise of Atlantis

Waan je in de oudheid met het verslavende spel The Rise of Atlantis.

8.4 / 10
Pacman Classic

Speel het klassieke spel Pacman, een oude arcade favoriet. Verzamel de puntjes en ontwijk de vier spookjes, Blinky, Pinky, Inky en Clyde. Als je een power-pellet pakt (de grotere stipjes) dan worden ze tijdelijk donkerblauw en kan je ze pakken.

8.1 / 10
Blockoban

Schuif slim met de blokken in Blockoban en clear alle levels.

0 / 10
Fruit Connect

Verbind alle identiteke plaatjes van lekker fruit met elkaar in dit connect spelletje. Kun jij ervoor zorgen dat alle blokken worden weggeruimd?

10 / 10
Swap Job

Zorg dat je 3 gezichten op een rij krijgt. Gebruik de bommen en jokers ook goed!

9.3 / 10
Digger

Speel de klassieker Digger uit het DOS tijdperk! In Digger moet je alle diamanten pakken met je happertje/graafmachine. Er zitten echter allemaal wezentjes achter je aan om je te pakken! Je kunt op ze schieten of geldzakjes op ze laten vallen. Succes!

8 / 10
Amazon Quest

Wissel stenen onderling om 3 op een rij te krijgen en speel je door de levels in Amazon Quest. Je mag door naar het volgende level wanneer je alle stenen op de grijze vlakken hebt weggespeeld.

8 / 10
Escape the Pyramid

Vind de weg door de verschillende kamers van de pyramide. Je bent er opgesloten en moet zo snel mogelijk zien te ontsnappen. Kun jij de puzzels oplossen?

10 / 10
Guard of the Kingdom

In dit spelletje moet je de koning beschermen door kleine monstertjes in het kasteel te plaatsen. Zorg ervoor dat alle aanvallers het niet tot de koning halen. Upgrade je monsters ook om ze sterker te maken.

8.5 / 10
Phantom Mansion: Black Sea

Hector is op zoektocht en vaart met zijn boot over de zeven zee├źn. Hij zoekt de verborgen schatten. Pak de sleutels, open de deuren, en duw de kratten uit de weg.

0 / 10
Zoo Keeper

Scoor drie dieren op een rij. Maak combo's voor extra punten.

4 / 10
4 op een rij

Simpel, 4 op een rij. Tegen elkaar of tegen de computer.

7.9 / 10
Phantom Mansion 3: Yellow Tower

Help Hector in dit deel van de serie de weg te vinden door de gele toren. Kun jij alle doodshoofden pakken in elk level?

0 / 10
Burgertime

Burgertime, bak hamburgers maar pas op voor de worsten en gebakken eieren. Pepper ze!

8 / 10
Luxor

Knal de ballen met de juiste kleur bij elkaar en speel de levels leeg in het hoogstverslavende marble line spel Luxor.

8 / 10
Tetris Arcade

Tetris Arcade is een goede degelijke versie van Tetris. De opties zijn talrijk en eenvoudig te bedienen. Tetris Arcade: voor een uitgebreid ouderwets degelijk spelletje Tetris.

8 / 10
Sweet Hearts

Probeer zo snel mogelijk zo veel mogelijk snoepjes weg te ruimen in dit spelletje. Vooral door op de chocolade hartjes te klikken ruim je in een keer veel op.

8 / 10
Galaxy Invaders

Schiet met Galaxy Invaders al je vijanden neer. Probeer ook de ruimtewezens die voorbij komen te ontwijken of neer te schieten. Schiet alle vijanden neer en speel het level uit.

8 / 10
Teletubbie Tetris

Soort tetris van onder naar boven. Kleurtjes bij elkaar stapelen, Teletubbie!

7.8 / 10
Jurassic Park

In dit spelletje reis je naar Jurassic Park. De dinosaurussen zijn ontsnapt en eten iedereen op! Kun jij ze neerschieten voor ze je opeten in dit grappige pixel spelletje? Veel plezier met spelen.

8.4 / 10

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:The Rise of Atlantis, Pacman Classic, Blockoban, Fruit Connect, Swap Job, Digger, Amazon Quest, Escape the Pyramid, Guard of the Kingdom, Phantom Mansion: Black Sea