Arcade

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:The Rise of Atlantis, Teletubbie Tetris, Galaxy Invaders, Pacman Classic, Tetris Returns, Phantom Mansion: Arabian Sea, Burgertime, Amazon Quest, Fruit Connect, Jurassic Park

The Rise of Atlantis
Waan je in de oudheid met het verslavende spel The Rise of Atlantis.
8.4 / 10
Teletubbie Tetris
Soort tetris van onder naar boven. Kleurtjes bij elkaar stapelen, Teletubbie!
7.8 / 10
Galaxy Invaders
Schiet met Galaxy Invaders al je vijanden neer. Probeer ook de ruimtewezens die voorbij komen te ontwijken of neer te schieten. Schiet alle vijanden neer en speel het level uit.
8 / 10
Pacman Classic
Speel het klassieke spel Pacman, een oude arcade favoriet. Verzamel de puntjes en ontwijk de vier spookjes, Blinky, Pinky, Inky en Clyde. Als je een power-pellet pakt (de grotere stipjes) dan worden ze tijdelijk donkerblauw en kan je ze pakken.
8.1 / 10
Tetris Returns
Zoveel mensen, zoveel wensen. Past deze versie van tetris bij jou? Probeer het eens!
8 / 10
Phantom Mansion: Arabian Sea
Hector is aan de Phantom Mansion ontsnapt, maar er blijven leuke puzzels verschijnen in deze serie. Verken de Zeven Zee├źn met Hector. Begin in dit spelletje met de Arabische Zee.
0 / 10
Burgertime
Burgertime, bak hamburgers maar pas op voor de worsten en gebakken eieren. Pepper ze!
8 / 10
Amazon Quest
Wissel stenen onderling om 3 op een rij te krijgen en speel je door de levels in Amazon Quest. Je mag door naar het volgende level wanneer je alle stenen op de grijze vlakken hebt weggespeeld.
8 / 10
Fruit Connect
Verbind alle identiteke plaatjes van lekker fruit met elkaar in dit connect spelletje. Kun jij ervoor zorgen dat alle blokken worden weggeruimd?
10 / 10
Jurassic Park
In dit spelletje reis je naar Jurassic Park. De dinosaurussen zijn ontsnapt en eten iedereen op! Kun jij ze neerschieten voor ze je opeten in dit grappige pixel spelletje? Veel plezier met spelen.
8.3 / 10
Bakery Escape
Zoek in de bakkers winkel naar handige voorwerpen. Je bent er opgesloten en moet nu zien te ontsnappen. Krijg jij het voor elkaar?
8.3 / 10
Tetris Arcade
Tetris Arcade is een goede degelijke versie van Tetris. De opties zijn talrijk en eenvoudig te bedienen. Tetris Arcade: voor een uitgebreid ouderwets degelijk spelletje Tetris.
8 / 10
4 op een rij
Simpel, 4 op een rij. Tegen elkaar of tegen de computer.
7.9 / 10
Digger
Speel de klassieker Digger uit het DOS tijdperk! In Digger moet je alle diamanten pakken met je happertje/graafmachine. Er zitten echter allemaal wezentjes achter je aan om je te pakken! Je kunt op ze schieten of geldzakjes op ze laten vallen. Succes!
8.1 / 10
Zuma
Maak setjes van drie gekleurde ballen in het zeer verslavende Zuma!
8.1 / 10
Zoo Keeper
Scoor drie dieren op een rij. Maak combo's voor extra punten.
4 / 10
Into Space 3
Vlieg zo hoog als je kan de ruimte in met de raket. Eerst kom je nog niet zover, maar met voldoende upgrades schiet je zo de lucht in.
8.9 / 10
Cradle of Rome
Tegels schuiven en mooie combo's maken in Cradle of Rome.
8 / 10
Commander Keen
Deel een van de legendarische series spelletjes van Commander Keen is eindelijk beschikbaar als flash spelletje. In dit deel van deze geweldige reeks platform spelletjes moet Commander Keen, die met zijn schip gestrand is op Mars, de onderdelen van zijn ruimteship terug vinden die de Vorticons hebben gestolen.
7.3 / 10
Luxor
Knal de ballen met de juiste kleur bij elkaar en speel de levels leeg in het hoogstverslavende marble line spel Luxor.
8 / 10