Arcade

Swap Job

Zorg dat je 3 gezichten op een rij krijgt. Gebruik de bommen en jokers ook goed!

9.4 / 10
The Rise of Atlantis

Waan je in de oudheid met het verslavende spel The Rise of Atlantis.

8.3 / 10
Pacman Classic

Speel het klassieke spel Pacman, een oude arcade favoriet. Verzamel de puntjes en ontwijk de vier spookjes, Blinky, Pinky, Inky en Clyde. Als je een power-pellet pakt (de grotere stipjes) dan worden ze tijdelijk donkerblauw en kan je ze pakken.

8.1 / 10
Gasoline Stand

Verbind alle buizen zodat de brandstof naar de scooters can vloeien. Hoeveel scooters kun jij laten bijtanken voor de tijd om is?

0 / 10
Rollercoaster Creator 2

Maak een mooie achtbaan en probeer ook het karretje langs alle edelstenen te laten rijden, dan verzamel je die ook in een keer. Krijg jij iedereen veilig naar de overkant?

8 / 10
Ms Pacman

Speel met Miss Pacman in deze bekende happertjes klassieker. Pacman's vrouwelijke tegenhanger heeft een iewat mindere deal gekregen met dit spelletje: haar tegenstanders zijn een stukje sneller. Ontwijk de vier spookjes Blinky, Pinky, Inky en Clyde en hap alle puntjes weg. Pak de power-pellets om de spookjes tijdelijk kwetsbaar te maken.

8 / 10
Tabby Island

Maak mooie match3 combinaties met de gekleurde katjes. Speel zo hindernissen weg, bevrijd gevangen katten, en speel elk level uit in dit leuke match and connect spel.

5 / 10
Kamer Verhuren

Kamertje verhuren wie kent het niet? Verover de cadeaus voor een bonuslevel.

7.8 / 10
Gravity White Ball

Rol door de levels en ontwijk alle stekels met het witte balletje. Kun jij steeds langs alle stekels rollen zonder er een te raken? Wissel snel van baan! Hoe ver kom jij?

6 / 10
Galaxy Invaders

Schiet met Galaxy Invaders al je vijanden neer. Probeer ook de ruimtewezens die voorbij komen te ontwijken of neer te schieten. Schiet alle vijanden neer en speel het level uit.

8 / 10
Youda Camper

Bouw een mooie camping en hou de bezoekers tevreden in Youda Camper.

8 / 10
Burgertime

Burgertime, bak hamburgers maar pas op voor de worsten en gebakken eieren. Pepper ze!

8 / 10
Escape the Harvest Festival

Je hebt helemaal geen zin in het oogst festival op de boerderij. Zoek goed en vind alle verborgen voorwerpen om te kunnen ontsnappen.

8.2 / 10
Amazon Quest

Wissel stenen onderling om 3 op een rij te krijgen en speel je door de levels in Amazon Quest. Je mag door naar het volgende level wanneer je alle stenen op de grijze vlakken hebt weggespeeld.

8 / 10
Digger

Speel de klassieker Digger uit het DOS tijdperk! In Digger moet je alle diamanten pakken met je happertje/graafmachine. Er zitten echter allemaal wezentjes achter je aan om je te pakken! Je kunt op ze schieten of geldzakjes op ze laten vallen. Succes!

8.1 / 10
Luxor

Knal de ballen met de juiste kleur bij elkaar en speel de levels leeg in het hoogstverslavende marble line spel Luxor.

8 / 10
4 op een rij

Simpel, 4 op een rij. Tegen elkaar of tegen de computer.

7.9 / 10
Bejeweled 2

De opvolger van de eerste Bejeweled: nog leuker, sneller en verslavender.

7.9 / 10
Fruit Connect

Verbind alle identiteke plaatjes van lekker fruit met elkaar in dit connect spelletje. Kun jij ervoor zorgen dat alle blokken worden weggeruimd?

10 / 10
Escape the Clock Tower

Zoek in de klokkentoren naar handige voorwerpen die je kunt gebruiken om te ontsnappen. Kun jij alle sleutels en tandwielen vinden?

8 / 10

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Swap Job, The Rise of Atlantis, Pacman Classic, Gasoline Stand, Rollercoaster Creator 2, Ms Pacman, Tabby Island, Kamer Verhuren, Gravity White Ball, Galaxy Invaders