Arcade

Timbermen Halloween

Dit is een grappige Halloween editie van het spelletje Timberman. Kun jij de hoge boom in stukken hakken? Zorg dat je niet geraakt wordt door de takken. Wissel steeds op het juiste moment van kant. Hoe ver kom jij in dit uitdagende spel? Speel allerlei Halloween kostuums vrij!

0 / 10
Viruses Defence of Hospital

Hou alle virussen en bacteriƫn uit het ziekenhuis. Bouw torens en medicijnkanonnen om het pad dat door de zaal loopt te verdedigen.

8 / 10
Crab Shooter

Vang elke keer het balletje op en zorg dat je alles weg speelt met de krab. Hoelang hou jij het vol en kan je zonder het balletje te laten vallen alles raken?

0 / 10
Blob Thrower 2

Schiet met het kanon the zwarte blobs door het level. Zo kun je de gele blobs door het level duwen. Kun jij de gele blobs bij elkaar krijgen zodat ze samen een grote blob worden?

0 / 10
Rumble Ball

Kaats de bal om in zo min mogelijk zetten het veld te clearen.

8 / 10
Fidget Spinner Master

Fidget Spinner Master, wordt de meester der hand spinners in dit mooie multitouch spelletje. Zet een nieuw record op de teller en verzamel genoeg muntjes om in het kleine winkeltje allerlei nieuwe spinners te kopen!

0 / 10
Phantom Mansion 6: Indigo Dungeon

In dit deel van Phantom Mansion daal je verder af tot de indigo kerkers. Kun jij ook hier de uitweg vinden door de schedels te verzamelen?

0 / 10
Diggy

Graaf onder de grond rond en vind alle verborgen schatten met Diggy. Koop handige upgrades met de schatten die je vindt. Kun jij ook alle geheime schatten vinden?

0 / 10
Happydemic

De grijze blokken zijn bang voor een nieuwe ziekte: je wordt en oranje en blij van. Kun jij met de oranje bal alle grijze blokken raken om deze zogenaamde ziekte te verspreiden?

0 / 10
BioBots

BioBots eten vuilnis zodat de omgeving niet vervuild word. Zet ze in het veld en probeer al het vuilnis tegen te houden. Er zijn ook speciale BioBots die extra strek zijn, maar alleen een soort vuilnis tegen kunnen houden. Je kunt al je BioBots ook upgraden.

7.9 / 10
Bubble Riders

Pak alle sleutels om de tempel in te kunnen. Ze worden bewaakt door de gekleurde bollen. Speel ze weg in combinaties van drie of meer om alle sleutels vrij te spelen.

0 / 10
Solarsaurs

Smijt dinosaurussen de ruimte in en laat ze zoveel mogelijk botsen. Hoeveel punten kun jij zo scoren? Dinosaurusen en planeten, en planeet-vormige dinosaurussen. Wat wil een kind nog meer?

8 / 10
Pou Goes Home

Help Pou terug bij zijn huisje te komen. Hou je adem in om te vliegen. Kun jij alle kratten en schuifdeuren zo verplaatsen dat Pou er steeds langs kan?

8 / 10
Jewel Spin

Draai de stenen per drie zodat ze combinaties van drie vormen. Voordat de tijd om is moet je er een bepaald aantal hebben gemaakt om het level te winnen.

0 / 10
Sunset Solitaire 2

Speel de kaarten weg door de kaarten van dezelfde waarde te combineren. Kun jij alles wegspelen voordat je kaarten op zijn geraakt? Je mag twee keer spelen. Een mooi patience spelletje om van te genieten!

8 / 10
Steamlands

Rij met je tank door de Steamlands. Pak de blokken op voor extra bescherming en schiet kolen naar je vijanden om hun rijtuigen kapot te maken.

8.4 / 10
Happy Hero

Ren door de deuren en gangen en probeer een pad langs alle gevaren te vinden. Kun jij dit doolhof kasteel uitkomen? Kijk goed rond!

2 / 10
Slurpy Derpy

Een nucleaire oorlog heeft weinig leven over gelaten op aarde in Slurpy Derpy. Alleen de Goden en de Derps zijn nog over. Kun jij als de Godin Vita de Derps aan het werk zetten om zich verder te ontwikkelen als levensvorm?

2 / 10
Helios and the Spartan

Stuiter met het schild van je Spartaanse krijger de zonnegod door het level. Kun jij alle blokken breken en tegelijkertijd ook je vijanden met de Spartaan verslaan?

0 / 10
Faraon Arcanoid

Hou het balletje zo lang mogelijk in de lucht met het balkje zodat je alle dingen in de lucht kan weg spelen.

8 / 10

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Swap Job, The Rise of Atlantis, Gravity White Ball, Pacman Classic, Phantom Mansion: Arabian Sea, 4 op een rij, Zoo Keeper, Kamer Verhuren, Carnival Challenge, Luxor