Arcade

Monkey Go Happy Tales 2

Kun jij ook in deze aflevering van Monkey Go Happy weer alle puzzels oplossen en de verborgen voorwerpen vinden en weten te gebruiken?

8 / 10
Monkey Go Happy Xmas Time

In dit spelletje moet je het aapje helpen de kerst cadeautjes te vinden voor de baby aapjes. Kun jij ook de kerstboom vinden en de verlichting aan krijgen?

8 / 10
Tinysasters 2

Bouw een nieuwe samenleving op de kleine planeetjes. Eerst gaat alles soepel, maar na een tijdje krijg je met natuurrampen te maken en moet je goed je best doen!

8.4 / 10
Animals Home Free

Bevrijd alle dieren in dit spelletje door te schuiven met de blokken en mooie combinaties te maken. Zo kun je sleutels verzamelen, en die kun je gebruiken om te kisten te openen.

8 / 10
Cookie Needs Jam

Rol langs alle hindernissen heen en breng het koekje bij de jam. Klik de platformpjes weg die in de weg hangen. Zowel het koekje als de jam kunnen rollen.

0 / 10
Splatman Mini

In Splatman kun je de spookjes met je hamer helemaal platslaan! Heerlijk! eindelijk eens wraak voor al die keren dat ze je in Pacman gepakt hebben en je weer overnieuw moest beginnen. Wraak is zoet!

8 / 10
Maze Man 2

Loods Maze Man door alle doolhoven terwijl je de gele muntjes op pikt.

7.3 / 10
Galaxy Jewels

Laat twee stenen die naast elkaar liggen van plek veranderen en maak zo combinaties van drie of meer stenen. Doe dit op de gele vakken om ze weg te spelen en het level te winnen.

0 / 10
Van Helsing vs Skeletons

Schiet met Abraham van Helsing alle skeletten neer. Je moet ze met zo min mogelijk kogels proberen allemaal uit de weg te ruimen.

0 / 10
Zombie Match

Maak rijen en kolommen met de zombies. Zet ze op een rijtje in dit Match3 spelletje. Kun jij genoeg combinaties maken om in elk level de zombie meter vol te krijgen?

0 / 10
The Lost Planet Tower Defense

The Lost Planet Tower Defense is een strategisch tower defense spelletje waar je een verdediging moet opbouwen tegen een oprukkend leger aliens. Richt dodelijke bolwerken op langs de weg en zorg ervoor dat je torens elke aanvaller opblazen. Verzamel in de tussentijd zoveel mogelijk kristallen, koop nog gevaarlijkere wapens, en bereid je voor op het volgende gevecht!

0 / 10
Famaze

Probeer de koolrapen en de uitgang te vinden in dit doolhof. Bovenin zie je een kaart, en onderin zie je je ridder. Hou ze allebij in de gaten!

0 / 10
Roly Poly Cannonbomb 2

Mik goed met je kanon om alle Roly Poly monsters overhoop te schieten. Kun je ze niet direct raken dan kun je ze misschien wel opblazen!

8 / 10
Rush Hour Bus

In dit spelletje bestuur je een schoolbus vol kinderen. Kun jij ze steeds veilig bij de school afzetten? Kijk goed uit voor andere auto's en rij niet over de stoep.

0 / 10
Bubble Tanks

Je bent een Bubble Tank. Groei door andere bubbles op te slokken. Je moet ze wel eerst schieten om ze klein genoeg te maken dat je ze kunt weghappen.

8 / 10
Hit the Troll

Stoot met de kleine balletjes alle blokken uit elk level. Eerst leer je de balletjes en hun krachten kennen. Kies daarna steeds de juiste.

0 / 10
Sheepish

Help je schaapjes op het droge, maar pas op voor auto's en deze schapen kunnen niet zwemmen! Het is net Frogger, maar dan met schapen. Lukt het jou ze te helpen oversteken?

8 / 10
Moedige Tomaat 2

Speel nu dit groente schieter spelletje: Moedige tomaat 2!

0 / 10
Carrot Fantasy Extreme

In dit tower defence spelletje moet je de wortel aan het eind van het pad beschermen. Kun jij alle monstertjes wegschieten met je grappige torens?

8 / 10
Sushi Go Round

Maak de juiste sushi op tijd klaar en houd de klanten tevreden.

8 / 10

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Swap Job, The Rise of Atlantis, Gravity White Ball, Pacman Classic, Phantom Mansion: Arabian Sea, 4 op een rij, Zoo Keeper, Kamer Verhuren, Carnival Challenge, Luxor