Arcade

Fruit Connect

Verbind alle identiteke plaatjes van lekker fruit met elkaar in dit connect spelletje. Kun jij ervoor zorgen dat alle blokken worden weggeruimd?

10 / 10
Age of Vikings

Stuur je Vikings er op uit om de Romeinen terug te dringen en uit je kamp te houden. Kun jij stand houden totdat de versterking er is? Zorg voor goede upgrades tussen de veldslagen in.

8 / 10
Tetris Arcade

Tetris Arcade is een goede degelijke versie van Tetris. De opties zijn talrijk en eenvoudig te bedienen. Tetris Arcade: voor een uitgebreid ouderwets degelijk spelletje Tetris.

8 / 10
Cinema Time

Verdien lekker veel geld door in de bioscoop te werken. Verkoop tickets, drankjes en popcorn aan de klanten. Koop ook nieuwe films in, anders raken mensen verveeld.

8.1 / 10
Zuma

Maak setjes van drie gekleurde ballen in het zeer verslavende Zuma!

8.1 / 10
Tetris Returns

Zoveel mensen, zoveel wensen. Past deze versie van tetris bij jou? Probeer het eens!

8.7 / 10
Burgertime

Burgertime, bak hamburgers maar pas op voor de worsten en gebakken eieren. Pepper ze!

8 / 10
Robot Unicorn Attack: Heavy Metal

Ren over de platforms en val niet naar beneden. Ren niet tegen de muren aan. De sterren kun je wel kapot maken met een sprint.

8 / 10
Tales of Carmelot

Zoek goed in alle plaatsjes in het koninkrijk naar hints en handige voorwerpen, want je moet de verloren pot goud van Carmelot terugvinden.

10 / 10
Phantom Mansion: Black Sea

Hector is op zoektocht en vaart met zijn boot over de zeven zee├źn. Hij zoekt de verborgen schatten. Pak de sleutels, open de deuren, en duw de kratten uit de weg.

0 / 10
Rollercoaster Creator 2

Maak een mooie achtbaan en probeer ook het karretje langs alle edelstenen te laten rijden, dan verzamel je die ook in een keer. Krijg jij iedereen veilig naar de overkant?

8 / 10
Blockoban

Schuif slim met de blokken in Blockoban en clear alle levels.

0 / 10
Wheel of Fun

Stop de klanten in de draaimolen. Laat ze lekker draaien. En als ze het naar hun zin hebben gehad krijg je punten als je ze er uit haalt! Maar let op, ze kunnen ook misselijk worden!

8 / 10
Dino Assault

In dit spelletje moet je het eten beschermen tegen de dinosaurussen met je stam holbewoners. Bouw torens om de dino's te bekogelen en zorg ervoor dat ze het einde van het pad niet bereiken.

8.8 / 10
Adventures of a Tourist

Je bent op vakantie op een eiland ergens ver weg. Kun jij goed rondkijken en alle verborgen voorwerpen vinden die op het eiland verstopt zijn?

8 / 10
Youda Camper

Bouw een mooie camping en hou de bezoekers tevreden in Youda Camper.

8 / 10
Pengapop

Schiet de gekleurde ballen bij elkaar en raak de chips!

8 / 10
Shock Defence

Een mooi tower defence spel. Probeer de torens te bouwen die je nodig hebt om het volgende level te halen. Je kunt verschillende torens bouwen, maar je kunt ook je bestaande torens upgraden.

8 / 10
Bejeweled 2

De opvolger van de eerste Bejeweled: nog leuker, sneller en verslavender.

7.9 / 10
Trojan War

Verdedig je kasteel tegen de troepen die aanvallen. Je kunt allerlei verschillende torens langs de weg bouwen om ze tegen te houden. Hou jij het vol?

8 / 10

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Swap Job, The Rise of Atlantis, Gravity White Ball, Pacman Classic, Phantom Mansion: Arabian Sea, 4 op een rij, Zoo Keeper, Kamer Verhuren, Carnival Challenge, Luxor