Arcade

Stunt Dirt Bike 3

Kun jij het eind van het pad bereiken? Kies of je op de bike bike of de ATV wil rijden. Kun jij dwars over alle hindernissen heen crossen zonder te vallen?

8 / 10
Minecraft Tower Defence 2

Een tower defence spelletje dat werd geinspireerd door Mincraft. Kun jij de creepers op het pad vernietigen? Leg eerst zelf het pad aan.

7.3 / 10
Bed And Breakfast 1

Zorg dat jouw hotel goed blijft lopen. De klanten moeten tevreden blijven, want zo betalen ze je het beste. Upgrade the faciliteiten en spaar voor uitbreidingen voor je hotel.

8.1 / 10
King's Rush

Rol met de koning in zijn oorlogskar de paden over. Knal allerlei gebouwen omver en spring over de hindernissen. Hoe ver kun jij komen met steeds meer nieuwe upgrades?

9 / 10
Candy Crush Saga

Laat de snoepjes wisselen van plaats en probeer een aantal lange combinaties te maken. Des te meer snoepjes je in een keer wegspeelt, des te meer bonus snoep je kan winnen!

8.4 / 10
Star Ball

Balletje ketsen, blokjes wegkaatsen. Mooi vormgegeven!

8 / 10
Zombie Trapper

Leg in het level allerlei vallen neer voor de zombies en schiet ze ook neer met je pistool. Bescherm het altaar en kijk uit als ze van meerdere richtingen komen!

8 / 10
Teletubbie Tetris

Soort tetris van onder naar boven. Kleurtjes bij elkaar stapelen, Teletubbie!

7.8 / 10
Papa's Pastaria

Papa Louie is terug met een hele nieuwe winkel. Dit keer kook je pasta in Venetie, en heb je zelfs bediening in je zaak! En er zijn ook veel nieuwe personages en recepten, en allerlei nieuwe minigames!

8 / 10
Creepy Ghosts

Een leuk zoek en vind spelletje. Kijk goed naar de plaatjes van deze verlaten plekken waar misschien wel allerlei geesten rondspoken. Kun jij alle verloren voorwerpen terugvinden?

8.1 / 10
Escape the Harvest Festival

Je hebt helemaal geen zin in het oogst festival op de boerderij. Zoek goed en vind alle verborgen voorwerpen om te kunnen ontsnappen.

8.2 / 10
Galaxy Invaders

Schiet met Galaxy Invaders al je vijanden neer. Probeer ook de ruimtewezens die voorbij komen te ontwijken of neer te schieten. Schiet alle vijanden neer en speel het level uit.

8 / 10
Army of Ages

De aliens vallen aan. Ze hebben hun basis gebouwd, dus maak die zo snel mogelijk kapot. Vecht door de eeuwen heen en wordt steeds sterker. De aliens evolueren ook, dus blijf ze voor!

7.9 / 10
Sonic Blox

Tetris met Sonic. Maak combo's en pas op voor Dr. Robotnik!

8 / 10
Jelly Madness 2

Kun jij deze leuke match-3 jelly connect levels uitspelen door steeds combinaties van drie of meer van dezelfde jellies te verbinden en weg te spelen? Speel de levels uit voordat je geen zetten meer kan maken!

10 / 10
Funny Tetris

Funny Tetris. Ondanks wat de naam doet vermoeden is dit geen Tetris. Het spel is meer vergelijkbaar met 'Abyss' spelletjes. Hoe dan ook: Krijg 3 poppetjes op een rij en scoor punten!

2 / 10
Commander Keen

Deel een van de legendarische series spelletjes van Commander Keen is eindelijk beschikbaar als flash spelletje. In dit deel van deze geweldige reeks platform spelletjes moet Commander Keen, die met zijn schip gestrand is op Mars, de onderdelen van zijn ruimteship terug vinden die de Vorticons hebben gestolen.

7.3 / 10
Paashaas

Help de paashaas wraak te nemen op de kip die zijn eieren heeft gestolen. Vind eerst het machinegeweer en een paar kogels, en dan kun je de kip onder handen nemen. (Je kunt er natuurlijk ook op springen, maar schieten gaat sneller.)

8.1 / 10
SAM-site

Red je stad door met je SAM-site alle missiles uit de lucht te schieten! Je zal snel moeten mikken en schieten, want je hebt weinig tijd. Ben jij scherp genoeg?

8 / 10
Viking Warfare

Verdedig de Britse kust met je leger. Zorg dat de Vikings er niet met je geld vandoor gaan. Kun jij ze allemaal tegenhouden met je schutters, tovenaars en ridders?

8.8 / 10

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Swap Job, The Rise of Atlantis, Gravity White Ball, Pacman Classic, Phantom Mansion: Arabian Sea, 4 op een rij, Zoo Keeper, Kamer Verhuren, Carnival Challenge, Luxor