Arcade

Amazon Quest

Wissel stenen onderling om 3 op een rij te krijgen en speel je door de levels in Amazon Quest. Je mag door naar het volgende level wanneer je alle stenen op de grijze vlakken hebt weggespeeld.

8 / 10
Xevos

Kies je held en ren door het level. Kun jij alle monsters en andere tegenstanders verslaan die je in elk level tegenkomt? Hoe ver kun jij komen in Xevos?

4 / 10
Sweet Hearts

Probeer zo snel mogelijk zo veel mogelijk snoepjes weg te ruimen in dit spelletje. Vooral door op de chocolade hartjes te klikken ruim je in een keer veel op.

8 / 10
Rail of War

Bouw je trein op met wagons en wapens en voer de missies uit in Rail of War.

8.1 / 10
Neon Rider

Rij met je neon motor door het level en spring zonder te vallen over alle gaten in de weg. Kun jij het tot het eindpunt halen?

8 / 10
Guard of the Kingdom

In dit spelletje moet je de koning beschermen door kleine monstertjes in het kasteel te plaatsen. Zorg ervoor dat alle aanvallers het niet tot de koning halen. Upgrade je monsters ook om ze sterker te maken.

8.5 / 10
Shut the Box

Gooi de dobbelstenen, klap de vakjes dicht en Shut the Box!

8 / 10
Island Clash

Op het eiland moet je alle vijanden verslaan en de baas die het eiland wil veroveren. Kun jij torens bouwen om iedereen van de weg af te blazen?

9.3 / 10
Battle Pong

De klassieker Pong in een nieuw jasje: Battle Pong!

8 / 10
Diggy 2

Find the precious ores under the moon’s crust in Diggy 2. Every rock or nugget of ore is worth money. Use upgrades to improve your equipment and increase the values of the ores you collect.

0 / 10
Asteroid Burst

Speel nu het gratis spelletje Asteroid Burst, waarbij je bubbels schiet met een ruimteschip!

0 / 10
CubiClick

Speel het veld leeg door gelijke symbolen bijelkaar aan te klikken in deze kerst-game. Wel snel zijn, want des te meer icoontjes er in het spel komen, des te moeilijker het wordt!

8 / 10
Blok Tetris

Waarom dit niet eerder is gebouwd is ons een raadsel. Tetris met flatgebouwen heeft net dat beetje extra's om helemaal in tetris op te kunnen gaan!

8 / 10
Snake

Wie is er niet verslaafd geweest aan dit bekende spelletje? Bestuur de slang en verzamel de pixels. Spaar je batterij en speel het op spelletjesoverzicht.nl!

8 / 10
Worms

Speel een echte videogame klassieker gratis online: Worms! Schiet met jouw team Worms de vijanden overhoop met je bazooka. Goed mikken!

0 / 10
Magic Smash Hammer

Gebruik de hamers om het kasteel te verdedigen. Ram alle magische monsters ermee de grond in. Je kunt ook kleinere hamers naar ze gooien.

9 / 10
Tropical Farm Fun

In dit spelletje heb je een boerderij op een klein eiland. Kun jij allerlei planten verbouwen en per boot inruilen voor geld? Daarmee koop je weer handige upgrades.

8.2 / 10
Cradle of Rome

Tegels schuiven en mooie combo's maken in Cradle of Rome.

8 / 10
Defend Your Nuts 2

Probeer je noten te verdedigen tegen iedereen die ze af wil pakken.

8 / 10
Demonic Flower

Als koning moet je ten strijde trekken, omdat je vier dochters, de prinsesjes, nogal hebberig zijn. Zet je leger slim in en versla de monsters.

7.7 / 10

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Swap Job, The Rise of Atlantis, Gravity White Ball, Pacman Classic, Phantom Mansion: Arabian Sea, 4 op een rij, Zoo Keeper, Kamer Verhuren, Carnival Challenge, Luxor