Arcade

Totem Balls

Probeer met het kanon steeds alle steentjes weg te schieten en zo ook alle sterren te pakken. Het zijn er drie in elk level, maar soms zitten ze op slot. Kun jij het slot doorbreken?

4 / 10
Phatman

Al die stipjes eten, dat kan niet goed zijn voor je taille. Vandaar dat je in dit Pacman spel steeds groter wordt naarmate je meer eet. Vrees niet! Als je even ophoudt met eten dan krimp je langzaam weer. Kijk uit voor de spookjes. Verzamel de power-pellets om ze tijdelijk kwetsbaar te maken.

8.1 / 10
Robix

Zorg dat je jouw knikkers eerder beneden hebt dan de computer in Robix.

7.3 / 10
Nightclub Tycoon

In dit spelletje ben je de eigenaar van een discotheek. Kun jij zorgen dat jouw tent hip blijft en dat het een succesvolle zaak wordt?

7 / 10
Doctor Dice

Gooi de vijf dobbelstenen in het bakje. Kun jij zo vaak mogelijk de juiste combinaties werpen? Je kunt ook allerlei bonus worpen verdienen door veel punten te scoren.

0 / 10
Burger Man

Speel Pac-man met Ronald McDonald en de maker van Super Size Me.

0 / 10
Ms Pacman

Speel met Miss Pacman in deze bekende happertjes klassieker. Pacman's vrouwelijke tegenhanger heeft een iewat mindere deal gekregen met dit spelletje: haar tegenstanders zijn een stukje sneller. Ontwijk de vier spookjes Blinky, Pinky, Inky en Clyde en hap alle puntjes weg. Pak de power-pellets om de spookjes tijdelijk kwetsbaar te maken.

8 / 10
Crazy Bomberman

Plaats waterballonnen rond de tuinen in dit bomberman spelltje, en probeer de piraat te raken. Pak de schildpadden, want daar wordt je veel sneller van. Dit is een best lastige en snelle versie van bomberman...

8 / 10
Curveball

Curveball is een gepimpte versie van het aloude Pong! Het is Pong in 3D. Kun jij nogsteeds snel genoeg reageren en de bal steeds terugslaan met de paddle? Kijk goed, want het is een stuk moeilijker!

8 / 10
Demolition Inc

Sloop het gebouw door de dynamiet staven op een slimme plek te zetten. Je moet ervoor zorgen dat wat er na de knal overblijft onder de lijn komt te vallen.

8.1 / 10
Ice Cream Shuffle

Maak allerlei combinaties van drie of meer met de ijsjes. Als je er meer dan drie op een rij weet te krijgen ontvang je bonus ijsjes om meer punten meer te scoren.

0 / 10
Gimme 5 Arcade

Alle 5 de verschillen vinden in plaatjes van arcade games. Je krijgt leuke plaatjes van spelletjes te zien, maar er zijn altijd 5 verschillen. Kun jij ze vinden? Klik ze op de rechter foto aan.

0 / 10
Icy Fishes

De visjes zitten allemaal in het ijs verstopt. Kun jij de octopus helpen alle visjes te vangen en te eten? Veroorzaak een kettingreactie om de ijsbollen te breken.

8 / 10
Flash 3dx

Een tetris-variant in een ruimtelijke omgeving. Verkijk je niet op de 3d-Blokken!

8 / 10
Pomme Pomme

Vang met de twee poppetjes al het vallende fruit en laat het de blender in stuiteren. Zo maak je lekker fruitsapjes. Maak er genoeg van voor de tijd om is.

0 / 10
Bomb Jack

Spring jezelf met spatie de levels door! Zorg dat je van platform naar platform komt zonder te vallen en pak alles wat je nodig hebt in elk level. Hoe ver kom jij met Bomb Jack?

8 / 10
Angry Gran Toss

De boze oma is terug. Lanceer oma en probeer zoveel mogelijk hangjongeren te raken. Vergeet ook niet allerlei mooie upgrades te kopen.

9 / 10
Elizas Garden Centre

Help Eliza bloemen te kweken zodat ze ze kan verkopen in haar tuincentrum. De bloemen hebben wel goede zorg nodig om mooi te blijven en voor een goede prijs over de toonbank te gaan.

8.6 / 10
Bubble Academy

Speel alle bubbels weg door combinaties van drie of meer te maken in dit leuke bubble shooter spelletje. Ga op verkenningstocht door de vele levels van Bubble Academy!

0 / 10
Phantom Mansion 3: Yellow Tower

Help Hector in dit deel van de serie de weg te vinden door de gele toren. Kun jij alle doodshoofden pakken in elk level?

0 / 10

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Swap Job, The Rise of Atlantis, Gravity White Ball, Pacman Classic, Phantom Mansion: Arabian Sea, 4 op een rij, Zoo Keeper, Kamer Verhuren, Carnival Challenge, Luxor