Arcade

Escape the Clock Tower

Zoek in de klokkentoren naar handige voorwerpen die je kunt gebruiken om te ontsnappen. Kun jij alle sleutels en tandwielen vinden?

8 / 10
Monster Town Defence

Bouw een dorp voor je monsters. Bouw huisjes, maar ook fabrieken en een plek om soldaten op te leiden. Zo kun je je dorp ook goed verdedigen.

8.3 / 10
Multistage Mahjong

Een Mahjong variant waarin elk volgend level net iets moeilijker is.

8 / 10
De Vloer is Lava

Speel het gratis spelletje De Vloer is Lava!

0 / 10
Frenzy Salon

Was en knip de haren van je klanten. Zorg ook voor koffie en een leuk blaadje om te lezen. Sommige klanten willen ook nog eens een massage. Je bent maar in je eentje, dus huur ook wat personeel in!

8 / 10
Bomber Kid

Plaats de bommen en blaas de monsters op in Bomber Kid.

8 / 10
The Viking's Revenge

Zorg ervoor dat alle eilandjes op de kaart van jou worden. Verdrijf de andere legers. Stuur je boten er op uit om alle andere legers te verdrijven!

8 / 10
Phantom Mansion 1: Red Chamber

Help Hector het spookhuis door te komen. Wandel alle kamers binnen en speel de levels uit door de doodshoofden te verzamelen.

0 / 10
Dungeon Blocks

Dit spelletje lijkt op tetris, maar je moet juist het tegenovergestelde doen. Geen lijnen maken maar gaten laten zitten om je monsters in te bewaren.

8 / 10
Pac Adventure

Versla dracule als pac-man in Pac Adventure: Dracula's Castle!

8 / 10
Bouncing Halloween

Maak combinaties van drie pompoenen van dezelfde kleur en schiet alle pompoenen weg voor ze te laag komen. Kun jij alle levels uitspelen in dit leuke Halloween bubbles spelletje?

2 / 10
Phantom Mansion 5: Blue Ballroom

Hector is nogsteeds op onderzoek in het spookhuid de Phantom Mansion. Kun jij hem door de levels van de blauwe balzaal krijgen?

0 / 10
Ecto Harvest

Ecto's zijn blok-vormige spookjes van gekleurde gelei. Kun jij ze allemaal wegklikken. Doe het zo snel mogelijk en win punten voor mooie upgrades.

0 / 10
Critter Kingdom

Bescherm het koninkrijk en hou stand op het pad voor de poort. Kun jij met je kleine leger alle monsters verslaan? Vergeet niet je manschappen te genezen en upgraden.

7.7 / 10
Lemmings

Speel nu een echte videogame klassieker gratis online: the Lemmings! Kun jij alle Lemmings door het level helpen komen? Geef ze ieder speciale taken en laat ze niet verongelukken!

0 / 10
Linear Assault

In deze verslavende 2D shooter moet je proberen alle alien vliegtuigen neer te schieten voordat ze de aarde veroveren. Versla de grote baas aan het einde van elk level.

8 / 10
Bubble Shooter Saga

Laat alle bubbels knappen in dit bubble shooter spelletje. Maak combinaties van drie of meer gekleurde bubbels. De bubbels die in de tonnen vallen leveren extra punten op!

10 / 10
Airborne Wars 2

Laat je soldaten uit de lucht komen vallen met het vliegtuig. Parachuteer naar beneden op de basis en zorg dat jij alle gebouwen in handen krijgt.

8.3 / 10
Crystal Crown

In dit spelletje moet je de dieven tegenhouden die jouw koninkrijk willen veroveren. Hou ze tegen met draken en andere monsters.

6 / 10
Orbit Blaster

Schiet alle schietende ufo's neer die boven je hangen. Schiet ze allemaal kapot en dan speel je het level uit. Kijk uit dat je niet te vaak geraakt wordt!

0 / 10

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Swap Job, The Rise of Atlantis, Gravity White Ball, Pacman Classic, Phantom Mansion: Arabian Sea, 4 op een rij, Zoo Keeper, Kamer Verhuren, Carnival Challenge, Luxor