Arcade

Earth Invasion

Met dit spel kan je de wereld redden. De wereld wordt aangevallen door aliens. Schiet met je eigen tank alle ufo's kapot en voorkom dat de aarde wordt vernietigd! Gebruik vooral ook de speciale wapens om de ufo's kapot te schieten.

8 / 10
Arcane Arena

Loop rond in het bos en gebruik je toversreuken om alle monstertjes te verslaan. Zorg dat je zelf niet te vaak geraakt wordt.

0 / 10
Space invaders

De legendarische Space Invaders. Need we say more? Schiet alle invaders weg! En doe het snel, want ze komen achter elkaar door naar beneden, dichter en dichter bij de aarde!

8 / 10
Bubble Up 2

Schiet de bubbels tegen elkaar aan. Je moet de bubbles van dezelfde kleur bij elkaar schieten. Drie of meer vormt een combo. Kun jij alle bubbels wegspelen?

8 / 10
Mine Blocks

Loop rond in de vreemde wereld en maak de blokken kapot. De stukken kun je verzamelen en daar kun je dingen mee bouwen. Kijk wel eerst even bij de instructies.

8 / 10
Space Bugs

Schiet alles neer wat je tegen komt! Er komen steeds meer dingen in beeld zolang je ze niet raak schiet. Probeer ook alle kogels te ontwijken.

8 / 10
Pinboliada

Knal de ballen met dezelfde kleur bij elkaar in Pinboliada.

8 / 10
Donkey Bomb

Ontwijk de bommen van de ezel door op de ladders te klimmen of door er overheen te springen. Verzamel alle sterren, maar je moet je wel in de juiste volgorde verzamelen. Van onder naar boven.

8 / 10
Bob de Bouwer

Bob de bouwer, kunnen wij het maken? Nou en of! Reis door het dorp en klik op de huizen om te vragen wie er hulp nodig heeft. Iedereen heeft wel een klusje dat ze niet zelf kunnen klaren. Kun jij ze helpen?

8.1 / 10
Phantom Mansion: North Sea

Hector is dit keer op zoek naar schattemn in een grot aan de koude Noordzee. Overal ligt ijs. Kun jij de sleutels pakken en de deuren openen?

0 / 10
Bloons

Help het aapje en gooi met de dartpijltjes de ballonnen kapot. Er zijn veel levels waartoe je toegang kan winnen, en vele ballonnen met speciale inhoud, zoals pacmans, light sabres, bommen, en een explosie van spijkers.

8.1 / 10
Tabby Island

Maak mooie match3 combinaties met de gekleurde katjes. Speel zo hindernissen weg, bevrijd gevangen katten, en speel elk level uit in dit leuke match and connect spel.

5 / 10
Oldschool

Verplaats je door het level en zorg dat je niet naar beneden valt. Kan jij aan het eind van het level komen en veel punten verzamelen?

0 / 10
Virus Wars

Verover alle cellen met je virus. Je moet ze allemaal zien te infecteren voordat een ander virus jou weet uit te roeien. Wat is de best strategie?

8.7 / 10
Grid

Zorg dat je een balletje tussen 2 andere balletjes schiet in Grid. Simpel maar leuk!

0 / 10
Straaljager 1945

Als piloot van een straaljager moet je de vijand in 1945 neerschieten. Je komt veel vliegtuigen en krijgt veel kogels op je af. Ontwijk de kogels en schiet alle vliegtuigen uit de lucht. Dit retro spel doet aan Nintendo-spelletjes denken.

8 / 10
Chain Reaction

Maak een zo lang mogelijk ketting reactie in Chain Reaction.

8 / 10
Animal Raceway 2

Race met de dieren op de atletiek baan. Kies je eigen dier uit en train hem om de wedstrijd te winnen door verschillende oefeningen te doen.

8 / 10
Tesla War of Currents

Help Nicola Tesla om het pad af te lopen en het einde van het level te halen. Omsingel jezelf met robots om niet geraakt te worden en schiet de robots van Edison neer.

0 / 10
99 Problems

Spring met het blokje door de tunnel omhoog. Onderweg kom je allerlei hindernissen tegen. Wel 99! Kun jij ze allemaal voorbij komen? Als je er ver genoeg voorbij bent wordt je voortgang opgeslagen.

0 / 10

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Swap Job, The Rise of Atlantis, Gravity White Ball, Pacman Classic, Phantom Mansion: Arabian Sea, 4 op een rij, Zoo Keeper, Kamer Verhuren, Carnival Challenge, Luxor