Arcade

Phantom Mansion 2: Orange Library

Kun jij alle schedels vinden met Hector? In dit deel van Phantom Mansion kun je de oranje bibliotheek doorzoeken.

0 / 10
Angry Faic

Stuiter op emoticons maar vergeet niet de kleur van Angry Faic te veranderen. Laat hem ook niet vallen, want dan verlies je ook punten. Des te meer kleuren er verschijnen, des te sneller je zal moeten reageren.

8 / 10
Barney Chase

Het ganzenbord van de Flistones! Help Fred snel naar Barney te gaan.

8 / 10
Into Space 3

Vlieg zo hoog als je kan de ruimte in met de raket. Eerst kom je nog niet zover, maar met voldoende upgrades schiet je zo de lucht in.

9 / 10
Ben10 Master of Flame

Probeer met Ben 10 de kwaadaardige aliens neer te schieten. Kun jij de finish halen met Heatblast? Je kunt vuur schieten, maar je hebt ook bommen om te gooien.

8 / 10
Elite Tetris

Elite Tetris is de ware Aristocraat onder de tetris spelletjes. Meer hoeven we hier eigenlijk niet te zeggen: LETS PLAY TETRIS!

8 / 10
Phantom Mansion 7: Violet Vault

Na de indigo kerker is Hector nu aangekomen bij de paarse opslagkelder van de Phantom Mansion. Pak alle doodshoofden en kijk uit voor de monster.

0 / 10
Phlocks

Laat de blokken vallen en probeer ze allemaal in het level te laten.

0 / 10
Mars Encounter

Je moet proberen om alles neer te schieten wat boven je vliegt zonder geraakt te worden. Op sommige plekken kan je schuilen voor de kogels zodat je niet wordt geraakt.

2 / 10
Outpost Dedlaw

In dit spel is het de bedoeling dat je je tegenstanders neerschiet die van bovenaf in het beeld komen zonder geraakt te worden, ze schieten met lasers op jou ruimteschip en daarmee proberen ze je uit te schakelen.

2 / 10
Sir Coinsalot

Ren met de ridder door het doolhof. Om de levels uit te spelen moet je Sir Coins A Lot helpen alle muntjes te pakken. Kijk uit voor de spookjes. Met de zwaarden wordt je tijdelijk sterker dan de spoken!

8 / 10
On the Toys Trail

In dit sidescroller avontuur is het de bedoeling om zo veel mogelijk speelgoed te verzamelen. Maar niet al het speelgoed is van plan om hier aan mee te werken! Blijf uit de buurt van de opwind gorilla!

8 / 10
Little Farm

Verbouw de groenten en zorg dat de vrachtwagen volkomt. Hoe je dat moet doen is vierkanten maken en zorgen dat elke hoek gelijke groente heeft. Je mag zelf weten waar je het vierkant of rechthoek maakt en hoe groot!

8 / 10
The Slope

Ski de heuvel af. Er ligt allerlei onzin in de weg, dus spring er overheen. Reuze krabben en al! Haal jij het tot het einde?

0 / 10
The Seeker

Het leren besturen van dit schip is even een lastig handigheidje, maar daarna wordt het al snel vrij verslavend. Schiet de andere ruimteschepen neer en verzamel de wapens die door de ruimte zweven.

8 / 10
Battle Star Ace

Spel waarbij je alles wat van bovenaf komt neer moet schieten! Schiet alles neer en je gaat naar het volgende level, probeer niet geraakt te worden door de lasers.

2 / 10
Amber Helix

Reis door de ruimte op zoek naar de Amber Helix. Onderweg zul je het tegen veel andere aliens en ruimteschepen moeten opnemen.

0 / 10
Jumping Trol

Houd de Trol in de lucht en speel alle voorwerpen weg in deze sprookjes versie van Arkanoid. Als het veld leeg is, spring dan door de hoepels of tik de plant aan om een bloemetje te laten groeien. Hierdoor gaat het deurtje open en kan de trol door naar het volgende level.

8 / 10
Brave Knights

Alle ridders komen dingen naar de hand van zijn dochters, en dat vind de koning maar niets. Bouw torens om de ridders tegen te houden en weg te schieten. Spaar voor handige upgrades door de challenges te volbrengen.

8.5 / 10
Alien Annihilators

Zorg dat de beesten die op je afkomen je niet raken en niet neerschieten. Schiet met je eigen ruimteschip de beesten neer en ontwijk alles wat op je af komt om zo het volgende level te halen.

2 / 10

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Swap Job, The Rise of Atlantis, Gravity White Ball, Pacman Classic, Phantom Mansion: Arabian Sea, 4 op een rij, Zoo Keeper, Kamer Verhuren, Carnival Challenge, Luxor