Arcade

Startship Ranger 2

Ga aan de slag met je eigen ruimteschip, schiet al je tegenstanders die op je af komen neer en zorg dat je niet geraakt wordt.

2 / 10
Funny Bubbles

De legendarische funny bubbles met beestjes in plaats van ballen. Kan jij alles wegspelen voor het er teveel worden? Reageer snel en schiet slim. Enjoy the Bubbles!

8 / 10
Bittu Bomber

Plaats de bommen om de paden vrij te maken zodat je bij je tegenstander kan. Probeer deze met bommen klem te zetten zodat hij opgeblazen wordt. Er zitten allerlei bonus items verstopt die je daarbij kunnen helpen.

8 / 10
Easter Flip

Bejeweled met paas eieren. Je moet de eieren steeds sneller in rijtjes van drie weten te krijgen. Voor elk level is de timer weer net iets korter.

8 / 10
Olli Ball

Hoe krijg je de 4000 kilo zware Olifant Olli de lucht in?
Dat kan met Olliball. In het spel Olliball moet je Olli zolang en zover mogelijk laten vliegen. Onderweg kun je punten verzamelen door vliegende eendjes te vangen. Met die punten kun je Olli meer snelheid geven door bijvoorbeeld extra poep-speed toe te voegen. Je kunt Olli in een outfit laten vliegen en als je genoeg punten hebt verzameld kun je ook een ander level kiezen.

Olli® is de 100% namaak olifant gemaakt van namaak-olifant spullen. Olli® is een karakter van Ollimania® bekend van vele kinderen boeken, speelgoed en succesvolle goede doelen. Alle Ollimania karakters zijn uiterst vriendelijk en kunnen een kernramp overleven.
Wil jij ook een vriend van Ollimania zijn? We zijn op Facebook, Twitter, Instagram, Line en nog meer dingen waarvan je nog nooit hebt gehoord. Of bezoek ons op www.ollimania.com
Ollimania is een familie van karakters en geregistreerde handelsmerken. Alle Ollimania karakters worden ontworpen, gemaakt en geïllustreerd door Hein Mevissen en Didi Bok / John Doe BV, Ollimania LLC. Alle rechten voorbehouden © 2017

10 / 10
Candy Crush Online

Kun jij alle snoepjes omwisselen. Probeer horizontaal of verticaal rijtjes te maken van drie of meer. Des te meer snoepjes je wegspeelt, des te meer punten je scoort!

8 / 10
Pacman Advanced

Een Pacman spel met allerlei nieuwe levels. Verzamel al de puntjes om naar het volgende level door te gaan, zoals gewoonlijk. Kijk uit voor de spookjes. Het zijn niet de oude bekende rode, roze, blauwe en oranje figuurtjes, maar de zelfde regels gelden: Pak de rode power-pellets en ze kunnen je even niets doen.

6.5 / 10
Tower Up

Bouw je eigen flat in een druk deel van de stad. Zorg ervoor dat alles er in goed blijft lopen. Zorg voor bewoners en medewerkers.

8.1 / 10
Davey Jones Tower Defence

Het strand zit vol beestjes die de piraat willen aanvallen. Bouw allerlei torens in het zand om de piraat te beschermen. Een spelletje met veel leuke upgrades!

0 / 10
James Bomb

Plaats bommen in het doolhof en blaas de monsters op. Vind de deur die ook achter de stenen verborgen is en versla alle monster on door te kunnen naar het volgende level.

8 / 10
Demon Destroyer 2

Mik het kikkervisje vanuit de circel het level in en stoot alle demonische blokken van de platforms af. Pak ondertussen ook alle drie de doodshoofden. Niet alle blokken hoeven te vallen, maar je krijgt er wel meer punten door.

8 / 10
Celestica

Schiet alles neer wat je tegen komt, kijk wel uit dat je zelf niet geraakt wordt! Een eenvoudig maar leuk schietspel.

2 / 10
Zombie Crusade

Bescherm het dorp en zorg dat er geen enkele zombie heel de straten door komt. Kun jij ze allemaal tegenhouden met je ridders, boogschutters en tovenaars?

8 / 10
Flip the Mix

Flip de M&M's en maak drie op een rij. Deze game smelt niet in de hand!

8 / 10
Viking Escape

Houd je draak op koers en je wapens bij de hand in het spannende schietspel Viking Espace! Kan jij levend ontsnappen uit het trollenwoud? Je hebt een ruim arsenaal en een voorspuwende draak, maar er staan genoeg enge monsters klaar om je tegen te houden. Bereid je voor op een ruwe tocht!

0 / 10
Bump Copter 2

Stuur je helikopter door de levels en bots niet te veel.

8.2 / 10
Timberman

Hak met de houthakker de boom in stukken, maar kijk uit voor de takken die naar beneden komen. Wissel steeds van kant om de takken te ontwijken.

0 / 10
Ms Pacman 2

Ms Pacman is terug in de originele versie van Neave. Verzamel de puntjes en het fruit. Kijk uit voor de spoken, maak ze tijdelijk donkerblauw met de powerpuntjes, en eet ze op als je de kans krijgt.

8.2 / 10
Zoyaz Attack

Probeer alles wat boven je is neer te schieten met je eigen kanon. De ufo's boven je komen snel naar beneden dus schiet alles zo snel mogelijk neer. Probeer ook de grote ufo bovenin te raken!

7.2 / 10
Need Water

Kan jij door de aarde graven en het water naar de pijp krijgen. Olie moet juist naar het boorapparaat toe! Verzamel ook onderweg alle edelstenen.

8 / 10

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Swap Job, The Rise of Atlantis, Gravity White Ball, Pacman Classic, Phantom Mansion: Arabian Sea, 4 op een rij, Zoo Keeper, Kamer Verhuren, Carnival Challenge, Luxor