Arcade

Ice Treasures

Je bent een pinguin en moet zorgen dat alle ijsblokken verdwijnen. Er rolt een mooie grote sneeuwbal en die moet jij steeds tegenhouden en weer terug kaatsen het spel in.

8 / 10
Daring Ride

In Daring Ride bestuur je een speedboat langs alle hindernissen, verzamel bonus punten door te schieten en scoor! Let op de wapen upgrades omdat het anders na een tijdje behoorlijk lastig kan worden!

8 / 10
Fierce Twilight

Schiet met jouw ruimteschip alle vijanden neer en ontwijk alle lasers en raketten. Naarmate het level volgt hoe moeilijker het wordt. Probeer elke keer weer zo ver mogelijk te komen.

8 / 10
Rainbow Blitz

Raak de vallende bommen voordat je stadje plat is in Rainbow Blitz.

8 / 10
Gold Rush 2

Klik drie of meer dezelfde blokken om ze weg te spelen ,3 goudblokken voor het volgende level.

8 / 10
Space Gate

Schiet alles uit de lucht wat je tegenkomt. Je vliegt met een klein vliegtuigje en moet lekker blijven schieten.

8 / 10
Gather X

Je moet met de kleinzoon van Jaak uit het sprookje de Bonenstaak omhakken voor de reuzen naar beneden kunnen klimmen. Verzamel stenen om te verkopen en eet vissen voor extra energie. Je kunt ook hulp inhuren.

8 / 10
Lt Fly versus the Spiders

Een mix van 2 spellen: links moet je de blokjes wegspelen, rechts de spinnen bestrijden.

8 / 10
Earth Invasion

Met dit spel kan je de wereld redden. De wereld wordt aangevallen door aliens. Schiet met je eigen tank alle ufo's kapot en voorkom dat de aarde wordt vernietigd! Gebruik vooral ook de speciale wapens om de ufo's kapot te schieten.

8 / 10
Allied Assault

Je vliegt met je ruimteschip door het heelal. Je moet je vijanden neerschieten doormiddel van lasers af te schieten of door bommen te laten vallen.

8 / 10
Airborne 2

Schiet alle ballonnen uit de lucht met je katapult. Zorg dat ze niet te hoog gaan want dan kan je ze niet meer raken. Maak mooie combo's door er meer te gelijk kapot te schieten

8 / 10
Jump 2001

Kun jij met je team van de schans af in de toboggan slee en door de brandende hoepel vliegen? Het is een simpel spelletje, maar je moet wel goed mikken!

8 / 10
Lovely Princess Dress Up

Kies de mooiste jurken en juwelen uit en kleed deze prinses prachtig aan. Je kunt allerlei kledingstukken kiezen en haar ook mooi opmaken!

8 / 10
Dig to China

Graaf een diepe tunnel door de hele wereld heen totdat je in China aankomt. Verzamel onderweg materiaal om upgrades van te maken.

8 / 10
JetBot

Gebruik je Jet motor om jezelf in de lucht te houden en alle items te pakken.

8 / 10
Amberial Nebulosa

Krijg de bal naar het eindpunt en ontwijk de gevaren in Amberial Nebulosa!

8 / 10
Slapperazzi

De papperazzi is er op uit om je te fotograferen, maar vandaag ben je met het verkeerde been uit bed gestapt. Sla de papperazzi uit de weg voordat zij een foto kunnen nemen!

8 / 10
The Viking's Revenge

Zorg ervoor dat alle eilandjes op de kaart van jou worden. Verdrijf de andere legers. Stuur je boten er op uit om alle andere legers te verdrijven!

8 / 10
TNT Zombies

Kijk goed naar alles wat je in het level ziet. Waar kun je het beste de bommen plaatsen om alle zombies uit te schakelen? Maak goed gebruik van al het schroot dat in elk level ligt.

8 / 10
Digi Ninja

In dit platform spel ben je een Ninja en met je samuraizwaard moet je je tegenstanders verslaan!

8 / 10

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:The Rise of Atlantis, Pacman Classic, Blockoban, Fruit Connect, Swap Job, Digger, Amazon Quest, Escape the Pyramid, Guard of the Kingdom, Phantom Mansion: Black Sea