Avontuur

De Wereld Rond in 80 Dagen

Dit spel is gebaseerd op het boek van Jules Verne. Phileas Fogg heeft een weddenschap gemaakt dat hij binnen 80 dagen heel de wereld rond kan reizen. Help Fogg en zijn persoonlijke assistent Jean Passepartout op weg door bejeweled puzzels op te lossen en de speciale items te verzamelen.

8.1 / 10
Woobies

Woobies is weer is een andere variant van bubbles. Schiet de woobies tegen de andere woobies aan die dezelfde kleur hebben en bij 3 of meer zullen ze verdwijnen.

8.1 / 10
Governor of Poker

Speel poker in het wilde westen en wordt de Governor of Poker.

8 / 10
Ben 10 Savage Pursuit

In dit leuke avontuur moet je samen met Ben 10 de kwaadaardige Dr Animo tegenhouden. Hij heeft allerlei gemuteerde monsters gemaakt, dus pas op! Gebruik je alien transformaties om obstakels te overwinnen!

8 / 10
Happy Heks

Zoek de ingredienten voor de toverdrank, sla ondertussen de vijanden met je bezem.

8.1 / 10
World Wars

Dit spel is vergelijkbaar met risk. Kies een leger en val andere landen binnen. probeer zoveel mogelijk land te veroveren, maar verspreid je legel niet te dunnetjes over het continent.

8.1 / 10
Jungle Jacht

Red de wilde dieren van de jagers! Help Hupie bomen beklimmen en bananen naar de jagers gooien. Als je de dieren hebt gered dan moet je ze naar het paadje leiden zodat ze weglopen.

7.8 / 10
BlockStarPlanet

In de 3D wereld van BlockStarPlanet kun je zo creatief zijn als je wilt. Bouw allerlei mooie spulletjes, van huizen en andere bouwsels tot een hele nieuwe avatar. Verken de Nexus, volg de nieuwste trends, en ontmoet de beroemdste bewoners van BlockStarPlanet. Speel bijvoorbeeld spelletjes met Games Master Rita Blasta, of bekijk de bouwtips van Bouwmeester Blockbjorn. Bekijk allerlei coole prefabs en skydomes die je kunt bouwen, en verzamel upgrades voor je personage zodat je meer spelletje kunt winnen. Speel samen met je vrienden en laat zien wat jij allemaal hebt bedacht en gebouwd.

7.5 / 10
Roller Coaster 3

Probeer de kermis een beetje draaiend te houden door bijvoorbeeld een achtbaan te bouwen of een simulator. Huur mensen in en maak reclame. Vergeet alleen niet genoeg geld achter te housen om de rekeningen te betalen.

7.7 / 10
Paashazen

Je hoeft alleen maar te springen, en de paashaas huppelt vanzelf verder. Verzamel onderweg zoveer mogelijk paaseieren, en knal nergens tegenaan.

8.3 / 10
Kaarten feest

Het kaartspel dat je slim moet spelen om te winnen! Zorg ervoor dat je als eerste je kaarten uitspeelt en je bent de winnaar!

10 / 10
Gold Miner

Het legendarische Gold Miner! Haal zoveel mogelijk goud en diamanten op. Gebruik je dynamiet om grote stenen en andere troep die je niet wil hebben op te blazen. Dat bespaart tijd, en tijd is kostbaar!

8.1 / 10
Word Slinger

Leg alle woorden in het veld neer maar zorg dat ze passen. Je kan letters dubbel gebruik en hoe langer de woorden zijn hoe meer punten. Natuurlijk kan je ook nieuwe woorden maken in het veld.

7.7 / 10
Papa Louie 2 When Burgers Attack

Help Papa Louie's medewerkers de hamburgers en op hol geslagen ingredienten te verslaan. Ze zijn in een parallel universum tot leven gekomen en hebben je collega's ontvoerd! Kun jij ze redden?

8.8 / 10
Fishao

Fishao is een online multiplayer spel waar je steeds op zoek bent naar de meest waardevolle vissen.

8 / 10
Star Island

Rol door de levels en verzamel sterren op Star Island.

8 / 10
Pyramid Solitaire 3

Speel zo snel mogelijk alle kaarten in de piramide weg. Klik de juiste kaarten aan en haal veel punten.

8 / 10
Lost On Hidden Island

Help de man die er zit de voorwerpen terug te vinden die hij nodig heeft. Alleen zo kan hij overleven.

8.1 / 10
Onslaught

In dit tower defence spelletje moet je torens bouwen langs de weg om de naderende vijnaden overhoop te kunnen schieten. Voor elke vijand die je schiet verdien je weer een beetje geld waarmee je je toren kan upgraden, of een nieuwe kunt kopen.

8 / 10
Jigsaw Killer Escape 2

Ontsnap uit het huis. Je bebt precies een half uur de tijd en als je het niet red zal je het misschien niet overleven. Ga de juiste kamers in en verzamel de voorwerpen.

8 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:De Wereld Rond in 80 Dagen, Woobies, Governor of Poker, Ben 10 Savage Pursuit, Happy Heks, World Wars, Jungle Jacht, BlockStarPlanet, Roller Coaster 3, Paashazen