Avontuur

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:BlockStarPlanet, Agent of Descend, Bob The Robber 4: Season 2, Adam and Eve 4, Bob The Robber 4: Season 3, Adam and Eve: Zombies, Dynamons World, Trump On Top, Bob The Robber 4, A Pixel Adventure Vol 2

BlockStarPlanet
In de 3D wereld van BlockStarPlanet kun je zo creatief zijn als je wilt. Bouw allerlei mooie spulletjes, van huizen en andere bouwsels tot een hele nieuwe avatar. Verken de Nexus, volg de nieuwste trends, en ontmoet de beroemdste bewoners van BlockStarPlanet. Speel bijvoorbeeld spelletjes met Games Master Rita Blasta, of bekijk de bouwtips van Bouwmeester Blockbjorn. Bekijk allerlei coole prefabs en skydomes die je kunt bouwen, en verzamel upgrades voor je personage zodat je meer spelletje kunt winnen. Speel samen met je vrienden en laat zien wat jij allemaal hebt bedacht en gebouwd.
0 / 10
Agent of Descend
Geheimagent John Doe is de Agent of Descend in dit leuke schietspelletje! Daal af met de lift en neem het op elke verdieping op tegen de groepen gewapende criminelen die je daar tegenkomt. Probeer steeds verder omlaag te komen, tot waar de echte topcriminelen zich hebben verscholen. Gebruik het geld dat je verdient om je personage, je wapens, en je kogelvrije vest en helm te upgraden. Hoe ver kun jij afdalen?
0 / 10
Bob The Robber 4: Season 2
In het spelletje Bob The Robber 4: Season 2 heeft Bob de Dief zijn zinnen gezet op de schatten van Rusland. Vind de weg door de verdiepingen van het gebouw en ontwijk de gespierde bewakers. Zoek naar verborgen geld en documenten terwijl je langs alle beveiligingscamera's rent. Vind de geheime codes en breek de sloten om de deuren te openen. Wees wel snel, want anders weet de detective je op te sporen en te arresteren!
0 / 10
Adam and Eve 4
In Adam and Eve 4 is de listige holbewoner Adam zijn steken nog steeds niet verloren en probeert hij weer eens bij Eva weg te sluipen. Kun jij alle hindernissen die zich tijdens Adam's vreemde reis voordoen uit de weg ruimen zodat hij erlangs kan? Klik op de verschillende voorwerpen en dinosaurussen in deze prehistorische puzzels en kijk wat er gebeurt. Kun jij ontdekken in welke volgorde je de rotsen en dieren aan moet klikken om ze te verplaatsen zodat Adam door kan naar het volgende level?
6 / 10
Bob The Robber 4: Season 3
Dief Bob is weer een nieuwe serie roofovervallen aan het plannen in Bob The Robber 4: Season 3. Dit leuke platform spelletje speelt zich af in Japan, waar Bob wederom waardevolle voorwerpen aan het stelen is. Ontwijk de securitycamera's, de bewakers, en de detective. Spaar voor handige gadgets en coole nieuwe kostuums!
0 / 10
Adam and Eve: Zombies
Help Adam te ontsnappen in het grappige spelletje Adam and Eve: Zombies! Dit keer wordt Adam tijdens zijn zoektocht naar Eva achternagezeten door een horde kattenzombies. Steeds moet je de hindernissen uit te weg ruimen zodat Adam niet te lang stil staat. Kijk goed wat er allemaal in het level ligt en gebruik de voorwerpen in de juiste volgorde om een pad voor Adam vrij te maken!
0 / 10
Dynamons World
Zoek, vang, en train allerlei schattige Pokemon-achtige beestjes in Dynamons! Reis door het land en vang ze allemaal om een Dynamon Master te worden! Vang wilde Dynamon en ga de strijd aan met andere Trainers!
0 / 10
Trump On Top
Kies een kandidaat van de democratische partij uit als je kampioen in de arena. De republikeinen hebben een horde Trump-klonen in hun hoek. Gooi je tegenstander op zijn hoofd.
10 / 10
Bob The Robber 4
Bob The Robber 4 is een grappig spelletje waarin je Bob moet helpen in te breken en te ontsnappen met de buit. Dit keer is Bob in Frankrijk, maar hij blijft natuurlijk een boef en is binnen de kortste keren alweer druk bezig een inbraak te plannen. Help hem langs alle beveiliging te sluipen. Zorg dat hij niet wordt gesnapt!
0 / 10
A Pixel Adventure Vol 2
Ga op reis door een nieuwe serie gevaarlijke kerkers A Pixel Adventure Vol 2! Gebruik de schatkaart om de kerkers te verkennen en de verborgen schatkamers te vinden. Kijk uit voor de steeds sterkere monsters die zomaar tevoorschijn kunnen springen!
0 / 10
Adam and Eve: Sleepwalker
Adam wandelt de laatste tijd wat af in zijn slaap in het spelletje Adam and Eve: Sleepwalker, en in de prehistorische wereld is dat behoorlijk gevaarlijk. Kun jij alle dodelijke hindernissen van zijn pad ruimen zodat Adam weer veilig bij Eva thuiskomt? Veel succes!
0 / 10
Wanderers.io
Je stam volgt je waar je ze ook heen leidt in Wanderers.io. Je bent de god die wordt vereerd door een kleine stam nomaden, en om ze te helpen voedseltekort en vijandige stammen te overleven kun je ze zegenen met wapens, gereedschap, en nieuwe leden van de stam om hun aantallen te vergroten. Kun jij je stam genoeg laten groeien om je vijanden aan te kunnen? Jaag op voedsel en zoek naar materialen terwijl je tussen de kleine oases van veldjes en bomen op de landkaart reist.
0 / 10
The Last Survivors
The Last Survivors is een leuk doolhof spel. De laatste twee overlevende mensen moeten na de Zombie Apocalypse door een serie puzzel levels zien te komen om te overleven. Kun jij ze helpen?
0 / 10
Kogama: Minecraft
In het mooie 3D spelletje Kogama: Minecraft kun je van alles bouwen, alleen of met je vrienden. Pak de voxel schieters en knal de blokken het level in. Speel puzzels, PvP battles, of bouw coole eilandjes in de vrije levels!
0 / 10
Kogama: Xmas Parkour
De hindernissenbaan van Kogama: Xmas Parkour neemt het woord 'cool' wel heel erg letterlijk. Kun jij de besneeuwde en ijzige obstakels voorbijkomen? Spring en klim over de wegversperringen. Stuif van platform naar platform en probeer steeds in recordtijd bij het volgende checkpoint te komen!
0 / 10
Kizi Town
Bouw alle kavels die je op kunt kopen snel vol in het leuke idle spelletje Kizi Town. Je kan alle huizen upgraden om in minder tijd meer geld te verdienen. Zo nu en dan vliegt er ook een vliegtuigje of een zeppelin over. Klik erop om snel bij te verdienen!
10 / 10
Freddy's Escape House
Ren op de uitgang af in Freddy's Escape House! Terwijl je het donkere doolhof door sprint om te ontsnappen aan Freddy's monsters doemen er steeds nieuwe deuren voor je op. Veeg de muis of je vinger naar links, rechts, of omhoog afhankelijk van de pijl die op de deur staat. Maak de deuren snel open, want als je er te laat bij bent zit je ingesloten met Freddy's hongerige gedrochten die maar al te graag hun tanden in je been zetten! Veel plezier met dit angstaanjagende reactiespelletje dat is gebaseerd op de Five Nights at Freddy's serie!
0 / 10
Flight Sim
Luchtverkeersleider is een goedbetaalde baan, en in het spelletje Flight Sim ontdek je waarom: een grote hoeveelheid vliegtuigen veilig door het drukke luchtruim de landingsbaan op loodsen is zwaar werk! Kun jij 10, 20, of meer vliegtuigen, jumbojets, en helikopters vrijwel tegelijkertijd laten landen?
6 / 10
Fly or Die
De wereld wordt overrompeld door een gigantische zwerm zombies in het vliegtuig spelletje Fly or Die. De enige manier om de mensheid te redden is om het gevaarlijkste gebied binnen te vallen met je oude oorlogsvliegtuigje en de broedkorf van de zombies op te blazen. Voor elke poging kun je geld voor upgrades verdienen!
0 / 10
Adam and Eve: Love Quest
Adam is zijn streken nog lang niet verloren in Adam and Eve: Love Quest. Dit keer heeft hij een geniepig plannetje waar hij een liefdesdrankje voor nodig heeft, maar iemand heeft zijn hele voorraad door de goot gespoeld! Ga op zoek maar meer liefdesdrank met Adam de holbewoner en help hem alle levels door te komen door de hindernissen uit de weg te halen zodat hij er veilig langs kan.
0 / 10