Avontuur

Myosotis Chapter 1

Probeer uit te zoeken wat er aan de hand is. Je begint in de regen en moet opzoek naar dingen.

0 / 10
Mysterious Mayhem

Probeer alles zombies en andere mannetjes en wezens uit te schakelen. Spring en schiet goed om elk level uit te spelen.

0 / 10
Mystery Of Mortlake Mansion

Ga het avontuur aan en probeer alles op te lossen. Ga het huis in en pak de voorwerpen die je nodig denkt te hebben.

0 / 10
Mysteryville

Een leuke adventure game, los de opdrachten op in Mysteryville.

0 / 10
Mystic Emporium 2

Je werkt in een soort winkel voor heksen en moet elke keer alles pakken wat ze willen. Zorg ervoor dat je niet het verkeerde geeft en ze snel helpt.

8 / 10
NYC Mafiosi

Kun jij heel New York veroveren als maffiabaas? Koop drank ik, bouw bars, clubs en casino's, en versla de andere families met geweld of door ze uit te kopen.

8 / 10
Nancy Drew Dossiers

Er zijn wat dingen gebeurd en nu moet jij ervoor zorgen dat die weer worden opgelost. Het wordt vanzelf helemaal duidelijk als je het aan het spelen bent!

8 / 10
Naruto Online

Ga op avontuur in de Naruto wereld! Ga gevechten aan, sluit vriendschappen en blijf jezelf verbeteren om je weg te kunnen vervolgen.

2 / 10
Natalie Brooks Secrets Of Treasure

Zoek de weg door het level en ga op zoek naar het einde. Pak de voorwerpen onderweg die je nodig zal hebben verder in het spel.

8 / 10
Nebula 44

Nebula 44 is een free 2 play sci-fi spel. Start in een kleine planeet en vecht je zelf vrij van alle alien troepen. Als kapitein moet je het opnemen tegen deze machtige aliens. Vind geallieerden om samen mee te vechten, vind grondstoffen, and koop nieuwe wapens!

8 / 10
Need A Hero

De muizen zitten in de val. Kun jij ze met de supermuis bevrijden? Ga ze allemaal langs, pak de kaas, verschuif de kisten en borden, en lanceer jezelf met de lepe als je iederen hebt gered.

0 / 10
Need a Hero Online

De prinses is ontvoerd door een draak! Kun jij haar redden? Help je held alle monsters verslaan in de verschillende match-3 levels van dit avontuurlijke spel. Kun jij zorgen dat je held genoeg voorraden bij elkaar weet te schrapen in de verzamel-levels? Ook kun je je vrienden uitdagen tot een spannend match3 duel! Veel plezier met spelen!

8.9 / 10
Nekra Psaria

Ga op zoek naar de spullen die je nodig hebt om de generator weer aan de praat te krijgen in deze vreemde wereld. Zoek goed, want er zijn meer ruimtes om te onderzoeken dan je denkt!

0 / 10
Nelly 2: Episode 1

Nelly moet door het donkere bos komen. Kun jij haar helpen de weg te vinden? Kijk uit voor de grote beesten. Help haar beestjes te vinden die haar kunnen helpen.

8.3 / 10
Nero The Hero

Red de mensen uit de brandende huizen en flats. Zorg wel dat je de ufo's niet raakt.

8.2 / 10
Nesquik Quest

Zorg dat de weg vrij is voor Nesquik als hij met zijn skateboard nadert.

8.2 / 10
Neuron

Zorg dat je niet door de neurons geraakt wordt. Sommige zweven maar wat rond, maar andere komen achter je aan. Schiet ze en gebruik de data die je van ze overneemt om upgrades te kopen.

8 / 10
Nevermore 3

Loop door het grote level heen en zorg ervoor dat je de uitgang kan vinden. Soms zal het moeilijk zijn om door te kunnen naar het volgende level. Maar zorg ervoor dat je dat probleem keer op keer oplost.

2 / 10
New World Empires

Verken de Nieuwe Wereld en bouw over de eeuwen je eigen rijk in dit gratis empire-building MMO Strategie spel. Bouw kolonie├źn, drijf handel met bondgenoten, of trek in allerlei uitdagende omstandigheden ten strijde voor nieuw land.

0 / 10
New Year 2012 Escape

Probeer te ontsnappen van iedereen. Pak de juiste spullen en probeer de juiste weg te vinden.

8 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:BlockStarPlanet, Woobies, De Wereld Rond in 80 Dagen, Governor of Poker, Roller Coaster 3, Word Slinger, Mafia Battle, Monkey Go Happy Mini Monkeys 3, Family Guy Tiles, Gold Miner Special Edition