Avontuur

Oerwoud Avontuur

Ga op avontuur met dit ninja schaap. Zwaai van liaan naar liaan, en spring van platform naar platform. Verzamel power ups, sterren, en andere items. Vind de verborgen levels. Kijk uit voor de andere dieren.

7.4 / 10
Oh My Shin

Je zit met Chin op de fiets en moet probeer ze moeder voor te blijven. Ontwijk plassen en andere dingen.

8 / 10
Oil Night

Verdedig je olieveld tegen de buren. Ze sturen er allerlei machines op uit om je te belagen, laat ze je niet bereiken. Bouw barrieres en automaten, upgrade je opties, maar zorg dat je olie niet op raakt.

8 / 10
Olympclicks 2008

Klik de doelwitten zo vaak mogelijk aan in Olympclicks 2008. Probeer het met bewegende doelwitten, teleporterende doelwitten, stuiterende en stilstaande doelwitten. Win jij een medaille?

8 / 10
Olympic Snowboarding

Stap op je snowboard en ga naar beneden. Onder moet je door de poortjes heen anders krijg je strafpunten. Let goed op dat je niet valt.

8 / 10
Omega Crisis

Probeer iedereen die jou aanvalt kapot te schieten. Je hebt een groot wapen en daar moet je een hoop mee kunnen.

0 / 10
Once In The Cave

Help de tovenaar door het level te komen. Verzamel alle muntjes en raak alle trollen met je vuurballen en andere magische aanvallen in dit platform avontuur!

0 / 10
Ondergronds Lab

Loop door het ondergrondse lab en probeer alles op te lossen. Plaats mijnen en schiet goed om te overleven.

8 / 10
One Arrow

Schiet steeds in elk level de monsters met je pijl en boog. Het worden er in elk level steeds maar, maar je hebt maar EEN pijl. Haal hem dus steeds weer snel op!

0 / 10
One Piece

Probeer het einde van het level te bereiken en daar het mannetje neer te slaan. Val onderweg niet in een gat of op de punten.

0 / 10
One Screen Hero

In dit spelletje speel je steeds hetzelfde level, maar telkens als je de groene tegel bereikt verandert alles. Kijk uit voor de vallen, versla de zombies, en pak de gouden muntjes.

8 / 10
One Way Dungeon

Er is maar 1 weg, kan jij het einde van het level levend halen? Let goed op onderweg.

8 / 10
One vs Many

Jij bent in je eentje en iedereen valt jou aan. Je hebt wel een wapen om je te beschermen. Zorg dat iedereen die jou aan wil vallen het niet haalt omdat ze neergeschoten worden.

0 / 10
Onslaught

In dit tower defence spelletje moet je torens bouwen langs de weg om de naderende vijnaden overhoop te kunnen schieten. Voor elke vijand die je schiet verdien je weer een beetje geld waarmee je je toren kan upgraden, of een nieuwe kunt kopen.

8 / 10
Onstopbare Trein

Zorg ervoor dat de trein veilig overal langs kan gaan. Jij maakt de route en moet ervoor zorgen dat je de gebouwen en andere dingen ontwijkt.

8 / 10
Operation Mumbai

Schiet met de militairen alle terroristen in Mumbai neer. Rijd en vaar door de stad en schiet iedereen met een geweer overhoop. Vergeet niet te herladen!

8 / 10
Operation Youth Club

Bouw je club en zorg dat er bezoekers komen, voordat je geld op is!

8 / 10
Oppdrag Asgard

Vecht tegen de vijanden en spaar de ducaten in dit grote viking platform spel.

8.1 / 10
Orbita

Je bent gestrand op en planeetje. Vind de objecten en ontdekt hoe je ze kunt gebruiken om batterijen voor je schip te bemachtigen. Maar zelfs dan moet je nog een uitdaging volbrengen...

8 / 10
Orbital Decay

Het idee was om het ship door een portal te sturen naar de aarde, maar er ging iets mis. Nu ben je gestrand ergens in de ruimte en je ship ziet er niet zo best uit. Hou de ruimtepiraten op afstand en upgrade je ship. Tip: zorg eerst dat je grote kanon upgrades krijgt, maak daarna repair drones aan, en ga dan pas turrets bouwen.

0 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:Woobies, BlockStarPlanet, Monkey Go Happy Mini Monkeys 3, De Wereld Rond in 80 Dagen, Governor of Poker, Hordes and Lords, Roller Coaster 3, Call Of Atlantis, World Wars, Mafia Battle