Avontuur

Pandemic 2

Het tweede deel van Pandemic. Zorg dat de hele wereld ziek wordt. Kies eerst of je een korter casual spel wilt spelen, of het uitgebreidere realistic spel. Kies dan of je een virus, bacterie of parasiet wilt spelen. Probeer de hele wereld te infecteren. Voor de vooruitgang dat je ziekte boekt krijg je punten die je kunt gebruiken om upgrades te kopen.

8.1 / 10
Paneer Roll

Jij staat in de keuken en moet ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Wat je gaat maken daar kom je vanzelf achter.

8 / 10
Papa Louie 2 When Burgers Attack

Help Papa Louie's medewerkers de hamburgers en op hol geslagen ingredienten te verslaan. Ze zijn in een parallel universum tot leven gekomen en hebben je collega's ontvoerd! Kun jij ze redden?

8.5 / 10
Papa Louie 3

In dit leuke Papa Louie platform avontuur moet je de andere medewerkers van Papa Louie's restaurant redden. Kun jij alle kwaadaardige gemuteerde sundae ijsjes verslaan?

8 / 10
Papa Louie When Pizzas Attack

De kwaadaardige pizza's hebben al je medewerkers ontvoerd. Kun jij ze allemaal terugvinden en bevrijden met Papa Louie?

8.6 / 10
Paper Bubbles

Zorg ervoor dat je alle blokken weg klikt. Kijk goed en klik grote groepen weg.

0 / 10
Papier gooien

Dit spelletje maakt het propjes gooien net weer iets uitdagender doordat er ook een ventilator naast staat. Let dus ook goed op hoe hard het waait en in welke richting.

8.1 / 10
Paradox Avontuur

Loop door het level heen en zorg ervoor dat je het einde van het level vind. Onderweg zal je wel wat sleutels moeten verzamelen.

0 / 10
Park Diner

In dit spelletje heb je een klein restaurantje in het bos. Kun jij ervoor zorgen dat iedereen de gerechten krijgt die ze besteld heeft?

0 / 10
Park Master 2

Parkeer de auto op de juiste plaats en zorg ervoor dat je nergens tegen aan botst. Stuur goed en laat zien dat jij de beste bent.

8 / 10
Park Your Ride Shanghai 2

In dit parkeer spelletje moet je per level meer dan een auto parkeren, dus wees snel. Zet de auto op de juiste plek neer zonder de auto te beschadigen en zonder de mensen die langslopen aan te rijden.

8 / 10
Parking Hooligan 2

Sloop zoveel mogelijk auto's en andere spullen. Schiet de auto een kant op en wacht op de klap.

8 / 10
Party Down

Jij moet het feestje regelen in het spel. Geef de gasten een leuk plek en zorg voor de drankjes. Natuurlijk willen ze ook wel even dansen.

8 / 10
Pasteraki

Pasteraki is een leuk spelletje voor wie van strategie en handel houdt. Kun jij van je nederige handelshuisje een grootmacht in de handel maken? Wissel wapens en goederen uit om je eiland rijk te maken!

0 / 10
Patchworkz

Maak van alle voorwerpen 1 compleet geheel. Alles heeft een andere vorm en een andere grote maar toch past het allemaal in het grote vierkant. Kan jij de stukken op de juiste plaats leggen?

8.1 / 10
Patih Araya

Look door het bos en versla de monstertjes. Pak de bolletjes en open de schatkisten. Met de punten die je verzamelt kun je upgrades kopen.

0 / 10
Paws

Ren door het bos heen. Je zal merken dat je andere dieren tegenkomt en die zullen je helpen met wat je moet doen. We kunnen dus niet teveel verklappen.

8.1 / 10
Pearl Collector

Verzamel de parels door er steeds twee om te wisselen. Kun jij alle parels pakken voordat de tijd om is? Kijk goed en maak zoveel mogelijk combos.

0 / 10
Penalty Game 2

Schiet penalties met een tijdlimiet. Probeer in twee minuten zoveel mogelijk goals te scoren. Je kunt ook om en om tegen de computer. Schiet om te beurt op het goal. Probeer de bal tegen te houden als het jouw beurt is in het doel te staan. Je kunt ook nog een vriend of vriendin uitdagen om mee te spelen.

8 / 10
Penguin Quest

In Penguin Quest moet jij de pinguïn helpen zijn eitje door de bevroren landschappen te rollen en terug te brengen naar het nest. Vleermuizen hebben het ei gegrepen en ergens ver van huis achtergelaten. Help de pinguïn het eitje voorzichtig terug te duwen. Je mag het eitje natuurlijk niet laten breken!

0 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:Woobies, BlockStarPlanet, Monkey Go Happy Mini Monkeys 3, De Wereld Rond in 80 Dagen, Governor of Poker, Hordes and Lords, Roller Coaster 3, Call Of Atlantis, World Wars, Mafia Battle