Avontuur

Project Flame

Vind je weg door het level en gebruik je vlammenwerpen. Die helpt je om obstakels voorbij te komen en meer.

8 / 10
Protector

Plaats je manschappen tactisch zodat je de golven vijanden kan weerstaan in protector.

8 / 10
Protector 3

Zet de poppetjes op de juiste plaats en kom erachter wat je moet berschermen.

0 / 10
Psn Protector

Bescherm de computer in het midden. Hoe je dat moet doen kom je snel genoeg achter.

8 / 10
Psychout

Pak in elk level de sleutel en probeer met de Psych te ontsnappen in elk level. Trek je niks aan van de zwaartekracht om de levels die draaien.

0 / 10
Puke The Pirate

Een leuk platform spelletje met een grappig ontwerp. Spaar muntjes met de piraat, maar kijk wel uit voor allerlei gevaarlijke krabbetjes en andere beestjes op het eiland.

8 / 10
Pumpkin Carving

Snij een gek of eng gezichtje in allerlei pompoenen. Je kunt kiezen uit pompoenen met allerlei grappige vormen. Gebruik de figuurtjes om patronen te maken.

0 / 10
Puppy Care

Kun jij goed voor het kleine hondje zorgen. Was, borstel, voer en speel met de puppy die bij jou blijft logeren.

8 / 10
Put A Ring On It

Help dit bruidspaar mooie kleding vinden voor het huwelijksfeest. Een mooi pak voor de bruidegom en een mooie jurk en bijpassende accessoires voor de bruid.

8 / 10
Puyopuyo Golf

Even relaxen met een gek golf spelletje. In Puyopuyo Golf kom je welliswaar een paar licht frustrerende obstakels tegen, maar het spel is lekker kort (tien holes) en niet zo moeilijk.

8 / 10
Puzzle Inlay

Leg de ontbrekende puzzel stukjes terug op hun plaats. Gebruik daarvoor de gereedschap spullen en andere hulp stukken.

8 / 10
Pyramid Solitaire 3

Speel zo snel mogelijk alle kaarten in de piramide weg. Klik de juiste kaarten aan en haal veel punten.

8 / 10
Qbox

Zoek wat woorden. Het is alleen in het engels dus misschien soms wel wat lastig. Kies de worden uit en zorg ervoor dat je veel letters weg speelt.

8 / 10
Qube

In het bovenste veld kun je de blokken naar links of naar rechts draaien. Laat ze vallen zodat ze met de juiste kleuren bij elkaar vallen. Drie of meer blokken van de zelfde kleur die elkaar raken verdwijnen en maken weer meer ruimte beschikbaar in het veld. Er gaat steeds meer tijdsdruk op staan.

8 / 10
Qubed: New Adventures

Ren en spring door de levels met de kubus en pak alle sterren. Bovenin staat aangegeven hoeveel je er in elk level moet vinden. Je kunt jezelf ook opsplitsen in kleinere kubussen.

0 / 10
Qubilz

Kun jij alle wiebelende blokken boven de lijn opstapelen? Voordat je constructie telt volgt er eerst ook nog een korte regenbui van kogeltjes. Dat moet je bouwwerk ook nog overleven.

8 / 10
Queen of flirting

Flirt er lekker op los en wordt de koningin van het flirten. Kan jij meer jongens scoren dan de andere meisjes?

6 / 10
Quest for the Rest

Speel een Samorost-achtig spelletje met de band The Polyphonic Spree. Sommige bandleden zijn de weg kwijt. Breng de verloren bandleden weer bijelkaar en leid ze terug naar de rest van de band.

7.1 / 10
Quick Escape Jail

Ontsnap uit de gevangenis. Zoek in de cel eerst goed naar spullen die handig van pas kunnen komen, en bedenk daarmee een manier om er uit te komen.

8 / 10
Qweck Attack

Schiet iedereen neer die je tegenkomt. Schiet wel op het juiste moment want ze hebben een schild. Je kan springen om de kogels te ontwijken.

8 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:Woobies, BlockStarPlanet, Monkey Go Happy Mini Monkeys 3, De Wereld Rond in 80 Dagen, Governor of Poker, Hordes and Lords, Roller Coaster 3, Call Of Atlantis, World Wars, Mafia Battle