Avontuur

RTS Defense

Probeer alles te verdedigen met poppetjes die je hebt. Maak nieuwe poppetjes en zorg dat je iedereen neer schiet.

8 / 10
Race Time

Verwissel de juiste blokjes zo snel als je kan om alle stukken van de racebaan goed neer te leggen. Zo kan de autocoureur de race snel uitrijden en de wedstrijd winnen!

0 / 10
Raft Wars 2

De 2de versie van dit mooie schiet spel. Probeer alles en iedereen aan de andere kant op de bodem te krijgen.

8.1 / 10
RageWar

Bouw en verdedig je eigen rijk tegen je vijanden in het MMO spel Rage War! Trek ten strijde tegen andere spelers in spannende PvP battles, en vecht tegen de gevaren in je omgeving in vele PvE battles!

0 / 10
Raiden X

In Raiden X manouvreer je je vliegtuigje langs vele tegenstanders en eindbazen.

8 / 10
Raider

Loop door het level en schiet iedereen neer die je tegenkomt. Tot welk level hou jij het vol?

8 / 10
Rain Forest Adventure

Ga met Diego, het vriendje van Dora, op avontuur in de jungle. Kun jij alle dieren uit het dierenboek vinden? Maak plaatjes van alle mooie beesten.

6 / 10
Rainbow Web

Zorg dat er 3 van dezelfde kleur op een rij komen. Kan jij de letters van rainbow verzamelen. Je kan alleen de letters met andere dingen verplaatsen.

8 / 10
Rainbow spider

De rainbow spider moet zo ver mogelijk komen door spinnedraden te schieten.

8 / 10
Rally Portugal

Rij over een zandweg in Portugal en probeer de bomen langs de weg te ontwijken. Het lijkt alleen weg of je heel Portugal moet doorkruisen om een einde aan dit parcours te zien...

8 / 10
Ranch Rush 2

Zorg voor de ranch. Zorg voor de planten en bedien de machines om alles te regelen.

8 / 10
Random Heroes

In dit grappige platform avontuur kies je je eigen held. Ze zijn allemaal een beetje willekeurig gekozen, maar dat ik juist het grappige.

8 / 10
Rapunzel Playground Accident

Rapunzel was aan het spelen in de speeltuin toen ze viel en zich bezeerde. Kun jij haar schaafwondjes en sneetjes goed verzorgen zodat alles mooi geneest?

0 / 10
Rather

Drijf katten bijeen op het tapijt, spijker een jelly pudding aan de muur, en stop tandpasta terug in de tube. Dit zijn de drie vreemde en onbegonnen taken die je moet ondernemen. Ontdek hoe goed jij had kunnen omgaan met het geclown in een herenclub als die in de Wodehouse boeken. Ben jij rather superb of rather abysmal?

0 / 10
Rats Invasion

Probeer van alle ratten die in het huis rondlopen af te komen. Ze zitten al in glazen potten, schiet er nu met je kanon allerlei dingen op af om er voor goed vanaf te komen!

8 / 10
Raven Crime

Zoek rond naar hints en tips en probeer de moord op te lossen. Kun jij alle bruikbare voorwerpen verzamelen en ze goed in weten te zetten om informatie in te winnen en nieuwe plaatsen binnen te komen?

8 / 10
Ravine

In dit vrij pittige tower defence spelltje moet je echt een goede taktiek bedenken voor het inzetten van je beperkte hoeveelheid goed. Investeer in de juiste torens en het koninkrijk blijft veilig.

8.1 / 10
Ray Part 1

Ga op pad met Ray en kies steeds wat hij moet doen. Wat is de juiste actie om te kiezen, en hoe werk je jezelf juist in de problemen...?

8.3 / 10
Ray and Cooper 2

Kun jij de verdwijning van de twee vrienden Ray en Cooper oplossen? Kijk goed rond in het dorp en praat met de mensen. Verzamel voorwerpen die je goed kunt gebruiken.

0 / 10
Red Ball 1

Help de rode bal langs alle vallen, stekels, bijlen, en bewegende platforms. Als je het einde van het level weet te bereiken dan wordt de vlag gehesen.

8 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:Woobies, BlockStarPlanet, Hordes and Lords, De Wereld Rond in 80 Dagen, Governor of Poker, Roller Coaster 3, Word Slinger, Mega Mindy, Monkey Go Happy Mini Monkeys 3, Mafia Battle