Avontuur

Robotic Emergence

Zet alle gebouwen op de juiste plaats. Maak robots en blijf bouwen om zover mogelijk te komen.

8 / 10
Rocket Fighter

Verschillende wapens, fighters en levels in Rocket Fighter!

8 / 10
Rocket Squirrel

Verzamel alle nootjes en de sterretjes met de eekhoorn. Vlieg langs op je raket en grijp je vast met een laser straal aan de metalen bollen. Zo kun je er omheen zwaaien. Zwaai van bol naar bol en pak alles om het level uit te komen.

0 / 10
Rocket Valley Tycoon

Rocket Valley Tycoon is een leuk management strategie spelletje waarin je al je fabrieken en treinstations slim moet plaatsen om allerlei stoffen en producten te vervoeren. Het doel is om uiteindelijk genoeg materialen te hebben om raketten te bouwen!

0 / 10
Rocketpets

Schiet de kleine diertjes het level in en probeer een record afstand neer te zetten.

0 / 10
Rode Jurken Passen

In dit spelletje mag je eerst vanalles aan je model stijlen, haar make-up en haar, etc., voordat je haar in een van de rode jurken sttekt. Nu is ze klaar om de catwalk op te gaan!

8 / 10
Rodent Racer

Pak alle muntjes en rij met je karretje door het level. Er valt vanalles uit de lucht. Probeer alle muntjes te pakken zodat je upgrades kan kopen.

0 / 10
Rogan the Swordmaster

In dit spelletje ben je Rogan de Meester Zwaardvechter. Versla al je vijanden en verzamel genoeg muntjes om je harnas en je wapens te upgraden totdat je iedereen kan verslaan.

9.5 / 10
Rogue Fable II

Rogue Fable II is een leuk RPG spelletje met een klassieke look. Gebruik je energy wijselijk terwijk je op zoek gaat naar schatten in de ondergrondse krypte van het kasteel. Kijk uit voor de ratten en monsters!

0 / 10
Rogue Soul

Probeer de beste dief van alles te worden. Schakel iedereen uit en steel zoveel mogelijk.

8 / 10
Roller Coaster 3

Probeer de kermis een beetje draaiend te houden door bijvoorbeeld een achtbaan te bouwen of een simulator. Huur mensen in en maak reclame. Vergeet alleen niet genoeg geld achter te housen om de rekeningen te betalen.

7.7 / 10
Romanius 2

Speel als de Romein Romanius en versla de cyclopen.

8 / 10
Rover Archer

Schiet alle monster dood met je pijl en boog. Maar rust wel af en toe even uit. Des te minder energie je hebt des te minder schade je pijlen toebrengen.

8 / 10
Royal Envoy

Bouw op elk eiland je eigen dorpje of stad. Bouw snel en goed en gebruik de juiste materialen. Probeer op elk eiland alles juist te doen.

8 / 10
Royal Story

Zet planten neer en koop dieren. Voer de dieren en maar mooie producten om te verkopen zodat je geld kunt verdienen om je koninkrijk uit te breiden. Kun jij de kwaadaardige heks Altessa verslaan?

7.5 / 10
Royal Thumble

Win het duim worstelen! Schakel je tegenstander uit en ga door naar de volgende ronde. Je kan verschillende aanvallen doen.

8 / 10
Ruby Dog Father

Speel een grappig gokkast spelletje met een Godfather thema en honden. Laat de rollen draaien en kijk of jij vandaag de gelukkige winnar bent.

0 / 10
Ruby Scratch & Spin

Laat de rollen draaien en probeer punten te winnen voor kraskaarten. In de winkel kun je uit zes kraskaarten kiezen met grote prijzen.

0 / 10
Ruby Six Bomb

Laat de rollen draaien in dit spannende gokkast spelletje. Je kunt je winst meteen verzamelen, of inzetten in de topgame. De wilcard verdubbelt ook nog eens je winst!

0 / 10
Ruby Spooks And Letters

Speel een geestig gokkast spelletje en win door de rollen te laten draaien dobbelsteen worpen in het Spooks & Ladders bonus bordspel.

8 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:Woobies, BlockStarPlanet, Monkey Go Happy Mini Monkeys 3, De Wereld Rond in 80 Dagen, Governor of Poker, Hordes and Lords, Roller Coaster 3, Call Of Atlantis, World Wars, Mafia Battle