Avontuur

Star Apocalypse

Lekker bouwen en alles op de juiste plek zetten. Zoek uit waar je wat moet neer zetten en probeer te winnen.

8 / 10
Ash Air

Schiet met het vliegtuig alles uit de lucht en zorg ervoor dat je veilig de volgende stad bereikt.

8 / 10
Dacia Defence 1

Zet alle kanonnen en gebouwen op de juiste plaats om alles wat langs komt rijden tegen te houden. Let op je geld en zorg dat je wint.

8 / 10
Max Takes A Breath

Zwem met max onder water en pak alles wat op het lijstje staat. Zorg wel dat je altijd genoeg adem hebt want anders stik je onder water.

8 / 10
Shattered Colony

Zorg dat je alle wapens op de juiste plek zet zodat je alles neer kan schieten. Bouw goed en denk goed na om te winnen.

8 / 10
Bug Hunter

Schiet alle insecten neer die op je af komen. Richt goed en ontwijk ze als ze te dichtbij komen. Je zal soms vaker moeten schieten om ze dood te krijgen.

8 / 10
Reef Relief

Ga met de onderzeeƫr opzoek naar aanwijzingen en spullen. Zorg dat je alles vind en de dingen op de juiste manier gebruikt met scooby doo.

0 / 10
Classic Special Edition

Deze kast kent niet te veel poespas, maar met een beetje geluk lopen de credits snel op.

8.2 / 10
Steel Grinder

Rij met je tank door het level en zorg dat je alle tanks kapot schiet. Rij goed en ontwijk als de andere tanks op jou vuren! Schiet goed en koop genoeg upgrades.

8 / 10
Legend Of The Wu Sisters

Ga op weg met de 2 dieren en zorg ervoor dat je de bovenste verdieping bereikt. Je zal elkaar moeten helpen en zorgen dat je door niks geraakt word.

0 / 10
Bomb Bomb Rabbit

Schiet alles en iedereen uit de lucht die jou komt aanvallen. Richt goed en schiet de bommen er op af.

8 / 10
Arcanorum

Vlieg door het level en voltooi de missies door de aanwijzingen op te volgen. Sla alles kapot en vlieg goed.

8.5 / 10
Kadanmaku

Vlieg door de ruimte en probeer met je groene laserstraal alles te vernietigen. Sommige dingen kan je niet kapot maken en zal je moeten ontwijken.

0 / 10
Kadanmaku 2

De uitbreiding op het 1ste spel. Blijf ook hier goed vliegen en sloop het schip. Verder zal je goed moeten vliegen om alles te ontwijken.

0 / 10
Desert Strike

Vlieg met je helikopter over de woestijn en schakel alles en iedereen uit. Schiet goed en blijf vliegen.

9 / 10
League Of Evil

Probeer steeds het mannetje aan het einde van het level een klap te verkopen om het spel uit te spelen. Spring goed en maak dubbele sprongen via bijvoorbeeld te muur.

8 / 10
Natalie Brooks Secrets Of Treasure

Zoek de weg door het level en ga op zoek naar het einde. Pak de voorwerpen onderweg die je nodig zal hebben verder in het spel.

8 / 10
Sherlock

Zoek de verschillen met de plaatjes van sherlock. Klik de verschillen aan en vind ze allemaal. Klik niet teveel verkeerd want dat kost je punten.

0 / 10
Geld Meppen

Sla iedereen neer met je knuppel die je tegenkomt en pak al het geld af. Zorg dat je ze goed raakt om meer geld te verdienen en zo je target te halen.

8 / 10
Treasure Hunt Shoot

Ga op zoek naar de schat. Je hebt een pikhouweel bij je en moet zorgen dat je alle levels blijft leven.

2 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:De Wereld Rond in 80 Dagen, Happy Heks, Governor of Poker, Roller Coaster 3, Ben 10 Savage Pursuit, Woobies, Fishao, BlockStarPlanet, Kaarten feest, Star Island