Avontuur

Royal Envoy

Bouw op elk eiland je eigen dorpje of stad. Bouw snel en goed en gebruik de juiste materialen. Probeer op elk eiland alles juist te doen.

8 / 10
Zombies Rammen

Rij met je auto door het level en probeer zoveel mogelijk zombies te raken. Kan jij ervoor zorgen dat je ze allemaal uitschakelt?

8 / 10
Terra Guardian 2

Schiet met de tank alle vliegtuigen die over komen vliegen kapot. Richt goed en ontwijk de kogels die de straaljagers op je afschieten.

8 / 10
Avontuur Van Anubis

Probeer in elk level de deur naar het volgende level te vinden. Versla ook iedereen die je tegenkomt en ga het avontuur van anubis aan.

8 / 10
Robot Shop

Bouw fabrieken en maak robot's. Maar alles moet wel soepel lopen dus doe ook alles wat er omheen hoort. Bouw snel en maak robots!

8 / 10
Galaxy Jumper

Spring op de juiste manier door de ruimte en probeer de exit te bereiken. Daarvoor heb je wel een sleutel nodig. Spring goed van planeet naar planeet en bereik de exit in galaxy jumper.

8 / 10
Gorillaz Ontsnappinsrace

Ontsnap met de auto. Rij over de weg en ga opzoek naar de plek waar je heen moet. Je komt onderweg van alles tegen dus blijf opletten.

8 / 10
Megan The Fox

Schiet alle beestjes neer die in het level lopen en zorg dat je alles pakt wat zij achterlaten. Zo kan je punten halen en levels uitspelen.

8 / 10
Knight Arc Assault

Probeer met de ridder iedereen te verslaan en alles heel te houden. Loop door het level met je zwaard en versla iedereen.

8.4 / 10
Highschool Wars

Speel nu highschool wars en probeer alles te overleven op school. Vecht tegen iedereen en ga de uitdagingen aan.

8 / 10
Fujitsu Defender

Probeer je fujitsu toren zo goed mogelijk te verdedigen. Zet alle wapens, kanonnen en torens op de juiste plaats om alle wezens die je willen aanvallen dood te schieten.

8 / 10
Friendly Fire

Zet de torens op de juiste plek en zorg dat er geen beestje of iets anders langskomt. Upgrade de kanonnen en probeer iedereen te stoppen.

0 / 10
Zobies Took My Daughter

Probeer je dochter terug te vinden. Ga opweg en versla alle zombies. Zorg dat je je dochter terug vind en daarvoor is alles toegestaan.

8 / 10
Monkey Dentist

De aap heeft kiespijn en jij moet de juiste kiezen en tanden trekken. Kijk goed welke tanden eruit moeten en trek ze er daarna uit bij de aap.

8.1 / 10
One vs Many

Jij bent in je eentje en iedereen valt jou aan. Je hebt wel een wapen om je te beschermen. Zorg dat iedereen die jou aan wil vallen het niet haalt omdat ze neergeschoten worden.

0 / 10
Warzone Tower Defense Extended

Zet alle torens op de juiste plaats om de wave's te stoppen. Schiet alles wat jou aan wil vallen kapot en hou dat zo lang mogelijk vol.

8 / 10
Shift Heads World 2

Deze stickman game is weer een leuke. Kies een missie, een wapen en zorg dat je iedereen overwint.

8 / 10
Texas Farm Thrasher

Rij met je maaimachine over het veld. Vijandige boeren uit de regio willen je veld kapot maken en je oogts vernielen. Dat kan natuurlijk zomaar niet. Op het platteland in Texas doen ze niet moeilijk, maai alle vandalen lekker neer.

8 / 10
Robotic Emergence

Zet alle gebouwen op de juiste plaats. Maak robots en blijf bouwen om zover mogelijk te komen.

8 / 10
Zealous Quest

Probeer in elk level de ster te halen en er voor te zorgen dat je blijft leven. Schiet elke poppetje neer met je pijl en boog en ga terug naar het kasteel.

8 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:Woobies, BlockStarPlanet, Monkey Go Happy Mini Monkeys 3, De Wereld Rond in 80 Dagen, Governor of Poker, Hordes and Lords, Roller Coaster 3, Call Of Atlantis, World Wars, Mafia Battle