Avontuur

Survival Red Storm 2

Maak alles in elk level kapot. Koop wapens en schiet goed. Kan jij de beste worden en overal iedereen en alles verslaan?

8 / 10
Easy Joe

Joe wil de wereld zien en moet daardoor door elk level kunnen. Klik op de juiste dingen om joe door het level te laten gaan en door naar het volgende deel van de wereld.

8 / 10
It's A Monster

Eet en gooi met het monster en probeer idereen in het level daardoor uit te schakelen.

8 / 10
Elliv Island

Probeer zo goed mogelijk te leven op het eiland. Ga shoppen of naar de sportschool en probeer een mooie vriendin te krijgen.

8 / 10
Card Jumper

Spring op de kaarten en probeer daardoor zo hoog mogelijk te komen. Mis de kaarten niet want dan val je hard naar beneden.

0 / 10
Doublebot

Probeer met de robot elke keer aan het einde van het level te komen. Er zitten wel wat trucjes onderweg want je kan niet zomaar springen want je zal dan eerst moeten transformeren.

8 / 10
Farm Tower Defence

Bescherm de boerderij tegen alles wat je aan komt vallen. Ze de dingen op de juiste plaats om alle dieren uit te schakelen.

0 / 10
Skyscraper Parcours

Ren over de daken en spring op het juiste moment. Zorg dat je snelheid hoog blijft want de gebouwen staan steeds verder uit elkaar.

8 / 10
Spaceship Afterparty

Ze zijn na een leuk feestje een hoop spullen kwijt in de ruimte. Kan jij alle terug vinden binnen de tijd?

8 / 10
Space Traffic Chief

Zorg dat alle ruimteschepen goed aankomen. Jij kan de baan tekeken hoe ze vliegen maar ze moeten we door de juiste poort naar binnen.

8 / 10
Haunted School 2

Red je familie van de spoken in het griezelige gebouw. Ze hebben je vader, moeder en je kat ontvoerd. Probeer ze allemaal te redden. Verzamel onderweg spullen die handig van pas kunnen komen om de spoken op afstand te houden. Als je ergens een spook ziet, probeer er dan achter te komen wat je kunt doen om dat spook af te leiden.

8 / 10
Stone Goblin

Vecht in dit spel en probeer iedereen zo snel mogelijk te verslaan zonder zelf teveel geraakt te worden.

8 / 10
Ace Invaders

Vlieg door het level en schiet alles neer wat op je af komt. Zorg dat je zelf niet geraakt wordt.

0 / 10
The Slob

Probeer met de slob aan het eind van elk level te komen zonder iets te raken of naar beneden te vallen.

0 / 10
Roaches

Probeer alles te verdedigen wat op tafel staat door torens en kanonnen in het veld te plaatsen.

0 / 10
Bubafish

Probeer 2 dezelfde vissen in de bubbles te krijgen om ze weg te spelen. Doe niet 2 verkeerde vissen in de bubbles want dan raak je een leven kwijt.

8 / 10
Flophone Top Secret

Probeer de uitgang te vinden! Klik van alles aan en neem voorwerpen mee. Onderweg zal je ook wat dingen moeten oplossen maar gelukkig heb je een telefoon bij je.

8 / 10
Ghost Guidance

Probeer zover mogelijk in het level te komen. Je moet zelf even uitzoeken hoe dat moet maar als je het door hebt kan je ver komen.

8 / 10
Curse Village Reawakening

Er is maar een persoon die de zombies in het vervloekte dorp kan verslaan, en dat ben jij! Gebruik je wapens en je telekintische krachten om de zombies te doden en de barricades om ze op afstand te houden.

8 / 10
Hetherdale

Probeer op te lossen hoe je weg moet komen. Het regent hard en je moet spullen zoeken die je kunnen helpen om weg te komen.

8 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:De Wereld Rond in 80 Dagen, Happy Heks, Governor of Poker, Roller Coaster 3, Fishao, Ben 10 Savage Pursuit, Woobies, BlockStarPlanet, Star Island, Word Slinger