Avontuur

Redshift

Vlieg door het level en probeer iedereen neer te schieten. Let er wel op dat je zelf niet geraakt wordt.

8 / 10
Tank Destroyer 2

Vernietig alle tanks en mannetjes die in het level zijn. Rij door het level en schiet de kogels en raketten af.

8.3 / 10
Alliant

Kan jij je basis zo goed beschermen dat niemand hem kan aanvallen. Bouw kanonnen en maak wat mannetjes.

8 / 10
Scorched Sky

Loop door de levels en probeer er achter te komen hoe je de levels moet uitspelen! Schiet in het rond en pak dingen op die je kunnen helpen.

0 / 10
Mega Mindy Skyrace

Vlieg met mega mindy door de lucht. Spring van platform naar platform en val dus niet naar beneden. Je kan zelf bepalen hoe hard je springt.

8.2 / 10
Asterix & Obelix Goud

Ga met obelix op pad en en kom aan het einde van het level. Je kan slaan en springen. Pak de muntjes en zoek een weg naar de uitgang.

8 / 10
Inner Zombie

Kan jij alle zombies neerschieten? Probeer zoveel mogelijk zombies te raken en natuurlijk proberen om zelf niet geraakt te worden.

2 / 10
Chute Defense

Schiet iedereen die jou basis wil aanvallen uit de lucht met kanonnen neer. Zet ze op de juiste plaats neer en bouw steeds weer nieuwe!

0 / 10
Mummy Tombs 2

Je loopt tussen de mummies en moet ze proberen allemaal dood te krijgen. Verzamel geld en koop daarvan betere wapens!

8 / 10
When The Plague Came

Schiet elke plaag neer die op je af komt. Het kunnen verschillende wezens zijn. Reageer snel en schiet goed om elke plaag de baas te zijn.

8 / 10
Mental Murder

Kan jij ontsnappen uit deze wereld. Stap in een auto, breng de poppetjes naar de juiste plaats en zorg ervoor dat je niet gepakt wordt door de politie.

8 / 10
Xmas Frenzy

Probeer het het mannetje het einde van het level te halen. Zorg dat de cadeaus die naar beneden vallen je niet raken, wel kan je erop springen.

0 / 10
Xmas Frenzy 2

Hier de 2de versie van xmas frenzy. Ontwijk ook hier alle cadeaus en zorg dat je veilig aan het einde van het level komt.

0 / 10
World Class Chef Japan

Je staat in een keuken en moet een japanse chef helpen. Kies de pannen en ingredienten. Je kan naar een andere scherm toe voor de koelkast en meer en dat doe je door rechts onderin op het rode pijltje te klikken.

7.3 / 10
Shw Act 2

In Deel 2 van Sift Heads World: A Treacherous Return neemt Kiro het op tegen de yakuza. De verraderlijke terugkeer van de maffia kan het team van Vinnie, Shorty en Kiro namelijk niet zomaar voorbij laten gaan.

8 / 10
Shw Act 1

Deel 1 van Sift Heads World: A Deadly Newcomer. Vinnie en zijn vriendinnetje Shorty vormen samen met ex-yakuza lid Kiro een dodelijk team. En dat moet ook wel, want de maffia is terug en doet wederop een poging Chicago in handen te krijgen...

8 / 10
Irish Rage

Ga met de ierse kabouter op pad en verzamel wat biertjes en sla wat mensen neer om vervolgens het einde van het level te bereiken! Vergeet links bovenin niet op het klavertje 4 te klikken voor wat leuke bonussen.

8 / 10
Condition

Speel elk level uit. Ga eerst opzoek naar het pistool om zo ook de dozen kapot te schieten. Versla alle tegenstanders en ren snel door alle levels heen.

8.5 / 10
Starmageddon

Probeer alles wat op je af komt neer te schieten. Richt goed en ontwijk alles wat je aan wil vallen.

0 / 10
Babe Rescue

In dit spel is het de bedoeling dat je alle vrouwen red. Je rent door het level heen en moet er voor zorgen dat iedereen die je moet redden ook blijft leven.

0 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:Woobies, BlockStarPlanet, Monkey Go Happy Mini Monkeys 3, De Wereld Rond in 80 Dagen, Governor of Poker, Hordes and Lords, Roller Coaster 3, Call Of Atlantis, World Wars, Mafia Battle