Avontuur

Robo Run

Loop of ren door het level heen en probeer elke keer het einde van het level te bereiken. Zorg ervoor dat je veel punten haalt en vergeet niet het level om te draaien want dat heb je hard nodig!

6.7 / 10
The Gardener

Loop door de tuin heen en kom erachter wat je moet doen. Verzamel wapens en springen over de heg heen om verder te kunnen.

8 / 10
Star Sprint

Ren door de ruimte opzoek naar een ster. Kan jij ervoor zorgen dat je die zo snel mogelijk bereikt?

0 / 10
Sell Or No Sell

Iedereen kent het spel deal of no deal natuurlijk wel. Kies je koffer en maak de andere koffers open. Hoe lager de bedragen zijn die je openmaakt hoe meer geld je zal krijgen voor je eigen koffer. Kan jij het miljoen winnen?

8 / 10
Robot Monster

Pak met de robot alle mannetjes die in het level komen. Je kan door het level heen bewegen en met je armen de mannetjes vastpakken.

8 / 10
Raider

Loop door het level en schiet iedereen neer die je tegenkomt. Tot welk level hou jij het vol?

8 / 10
Protector 3

Zet de poppetjes op de juiste plaats en kom erachter wat je moet berschermen.

0 / 10
Money Seize

Verzamel in elk level genoeg munten om door te kunnen gaan naar het volgende level. Kies een deur en speel het level uit.

8 / 10
Nevermore 3

Loop door het grote level heen en zorg ervoor dat je de uitgang kan vinden. Soms zal het moeilijk zijn om door te kunnen naar het volgende level. Maar zorg ervoor dat je dat probleem keer op keer oplost.

2 / 10
Maze Runner Missions

Ren door de doolhof en kom op zoveel mogelijk stukken. Je moet namelijk 90% van het level hebben gezien. Let op de monsters die er rondlopen.

8 / 10
Kleurloze Wereld

Haal zoveel mogelijk punten en het einde van het level. Zorg ervoor dat je de bloemen pakt en de juiste weg neemt. Je kan uit veel verschillende levels kiezen.

8 / 10
Jolly Jong

Speel nu mahjong. Je heb veel levels. Zoek 2 dezelfde plaatsen bij elkaar en speel ze weg. Maar je kan niet zomaar alle plaatjes aanklikken.

8 / 10
Jack The Fugitive

Probeer te ontsnappen uit de gevangenis. En dat is nog maar level 1. Je hebt een wapen dus je kan een heel eind komen. Schiet de bewakers neer en vind de juiste weg. Ontsnap daarna met de auto en probeer weer veilig thuis te komen.

8 / 10
Windhawk Helikopter

Schiet iedereen vanuit de helikopter. Je kan zelf schieten en richten en moet proberen zoveel mogelijk mensen en andere tegenstanders neer te schieten.

8 / 10
Warfare 2

Zet alle wapens op de juiste plaats en zorg ervoor dat je alle poppetjes die langs komen lopen verslaat. Je kan alles upgraden en zoveel kanonnen neerzetten als je wilt.

8 / 10
Zombie Infestation

Loop door het level heen en zorg ervoor dat je alle zombies neerschiet. Het is wel lastig door het level heen lopen omdat je alleen kan zien wat er net om je heen gebeurd en de rest is zwart beeld. Zoek de juiste weg en schiet de zombies neer.

8 / 10
Wonder Grot

Loop door de grot heen en probeer elk level uit te spelen. Zorg ervoor dat je door niemand geraakt wordt en dat jij iedereen en alles uitschakelt.

8 / 10
Warface 2

Kan jij alles oplossen in warface 2? Zorg ervoor dat je goed oplet en op de juiste dingen klikt.

8 / 10
Warface

Zorg ervoor dat je alles oplost wat er gebeurd is. Je kan klikken en moet goed opletten waar sporen of andere dingen te vinden zijn.

8 / 10
Foreign Creature 2

Probeer te overleven in alle levels. Je kan op van alles klikken maar je weet niet wat. Kan jij erachter komen wat je moet doen? Succes ermee.

8 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:Woobies, BlockStarPlanet, Monkey Go Happy Mini Monkeys 3, De Wereld Rond in 80 Dagen, Governor of Poker, Hordes and Lords, Roller Coaster 3, Call Of Atlantis, World Wars, Mafia Battle