Avontuur

Knightfall 2

Kan jij het avontuur van knightfall 2 aan? Zorg ervoor dat je alle levels uitspeelt. Los alles op en versla tegenstanders.

4.7 / 10
Vorago

Je loopt met een poppetje door een wereld heen en moet proberen te overleven. Hoe dat moet daar zal je snel genoeg achter komen.

0 / 10
Veldotblast

Probeer alle tegenstanders te verslaan en zorg ervoor dat je zelf blijft leven. Vlieg rond en schiet er op los en ontwijk.

0 / 10
Jailbreak 2

Ontsnap uit de gevangenis en zorg ervoor dat je niet gepakt worden door de bewakers. Kan jij ontsnappen?

8 / 10
Cover Orange Players Pack

Zorg ervoor dat alle stukken fruit veilig liggen als de bommenregen begint. Geen enkel stuk fruit mag geraakt worden. Dit spel heeft maar liefst 80 levels. Kan jij alles uitspelen?

8 / 10
Magi Wars

Schiet iedereen in je omgeving neer. Ze willen jou aanvallen dus zorg dat je niet geraakt wordt.

8 / 10
Mobster Roulette 2

Probeer te overleven. Je kan je huis inrichten, maar daar heb je wel geld voor nodig, win in het casino en vind uit hoe je verder moet.

8 / 10
Heli Cops

Vlieg met de helicopter over de levels heen en los alle missies op. Blijf opletten met vliegen en schiet op het juiste moment.

8 / 10
Robot Wants Kitty

Probeer met de robot kitty te bevrijden. Ren door het level en zorg ervoor dat je niet geraakt wordt door de dieren die er rondlopen.

8 / 10
Hongerig Avontuur

Help het rare poppetje door het level to komen en onderweg zoveel mogelijk hamburgers te eten. Maar kijk uit! Het level zit vol stekels, kanonnen en vallen!

8 / 10
Kill Gore

Sla iedereen neer en blijf zelf leven. Je kan verdedigen, schieten, springen en slaan. Probeer het nu uit en win!

8 / 10
Barbie Taart Kleuren

Maak deze kleurplaat van barbie. Geef alles een leuke kleur en probeer het ook nog een beetje overzichtelijk te houden.

8 / 10
Youda Fairy

Probeer het spel uit te spelen door steeds op de juiste dingen te klikken en te zorgen dat de juiste dingen in de levels gebeuren! Probeer nu uit te zoeken hoe je dat moet doen.

8.1 / 10
Cover Orange 2

Probeer elke keer de ronde mannetjes te beschermen tegen de regen! De regen mag ze nooit raken! Zet de constructie zo neer zodat ze allemaal droog zitten en door kunnen gaan naar het volgende level.

8.2 / 10
Defend Your Honor

Verdedig de sleutels! Als jij wint kan je met de sleutels de volgende deuren openen. Vergeet niet om naar de shop te gaan om extra mannetjes of vrouwtjes te kopen die je helpen. Tijdens de levels kan je alle poppetjes upgraden. Zodat ze van verder kunnen schieten.

8 / 10
Cute Destroyer

Schiet alle beestje die op je af komen neer. Zo kan je geld verdienen en betere wapens kopen. Richt en schiet goed en laat je gebouw niet slopen.

8 / 10
Furious Hippo

Jaag met het nijlpaard alle mensen uit het water. Je kan snel zwemmen en moet die mensen op de kant zien te krijgen.

8 / 10
Evil Minion

Probeer zoveel mogelijk mannetjes te verzamelen in je zak, maar kijk uit dat je niet gepakt wordt.

8 / 10
Dagwood Bar

Bedien alle mensen bij je strandtent. Ze willen allemaal broodjes. Je zal alleen wel alles heel precies op de plank moeten leggen, zodat er geen rood kruis meer overheen staat, anders schiet het terug.

7.3 / 10
De Bunker

In De Bunker moet je de auto's en andere wagens die je bunker aanvallen kapot schieten. Blijft je wapens en je bunker upgraden om de steeds sterkere waves te overleven.

6 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:BlockStarPlanet, Happy Heks, De Wereld Rond in 80 Dagen, Roller Coaster 3, Woobies, Governor of Poker, World Wars, Monkey Go Happy Mini Monkeys 3, Onslaught, Zwembad Springen