Avontuur

Color Fill
0 / 10
Chibi Knight

Ga door de levels heen en overleef. Zorg ervoor dat je zelf niet geraakt wordt en zoek de juiste weg naar de uitgang.

8 / 10
Deep Lift

Haal telkens het einde van het level door van platform naar platform te springen. Goed mikken en probeer zoveel mogelijk levens en andere bonussen te halen.

8 / 10
Balloon In A Wasteland

Je bent neergestort met een luchtballon en moet deze repareren. Maar onderweg wordt je ook aangevallen en natuurlijk zal je ook moeten slapen. Kan jij dat overleven en de luchtballon maken?

8.5 / 10
Alaska Advensara

Vecht in alaska op het ijs. Sla je tegenstander neer en zorg ervoor dat je zelf niet geraakt wordt. Haal onderweg wat extra bonuspunten.

0 / 10
Zeus VS Hera

Zeus en Hera hebben weer eens ruzie. Zorg ervoor dat je met zeus iedereen verslaat die onder je langs loopt. Schiet een bliksemstraal en maak iedereen dood.

8 / 10
Wake Up

Maak iedereen wakker en zorg er daarna zelf voor dat je lekker naar je bed kan. Sla ze wakker en spring op het juiste moment om je eigen bed weer te vinden.

8 / 10
Siege Tank Defence

Schiet met een tank iedereen neer die op je afkomt. Je kan zelf ook rijden. Later in het spel zal je steeds betere wapens krijgen.

0 / 10
Sky Machine

Kies de richting en de snelheid van het vliegtuig en kijk hoe ver je kan vliegen. Probeer ook zo te landen dat je niet neer stort.

8 / 10
Searching For The Truth

Probeer elk level weer achter de waarheid te komen. Kan jij ervoor zorgen dat je weet wat er gebeurd is, volg dan de aanwijzingen en je komt erachter.

8 / 10
Mummy Tomes 2

Schiet alle mummies neer die op je af komen en probeer ook nog eens dingen te verzamelen. Kan jij alle kamers en wegen vinden om zo het level uit te spelen?

8 / 10
Magician Cat

Dit lijkt een beetje op een balletje balletje spelletje! Volg de kat en klik op de juiste kat aan het einde van het draaien.

0 / 10
Heart Of War

Zet de wapens zo neer zodat er niemand langs kan komen. Kan jij alle 35 rondes overleven. Upgrade de wapens en zet de grotere wapens neer.

8 / 10
Halloween Sugar Rush

Er komen steeds waves van mannetjes op je af. Zorg ervoor dat ze het einde niet halen en dan je tuintje kapot maken. Gooi de snoepjes in deze halloween versie.

0 / 10
Ghost Train Ride

Bestuur de karretjes van de achtbaan en probeer de karretjes met alle inzittende geesten veilig aan het einde van de rit te brengen. Ga afentoe niet te hard want dan chrash je de karretjes!

8 / 10
Halloween Mahjong

Speel deze mahjong versie. Dit heeft veel met halloween te maken en is leuk voor de afwisseling. Probeer 2 gelijke symbolen te vinden en klik die dan allebei aan. Alleen zo zullen de blokjes verdwijnen.

8 / 10
Fly Squirrel Fly

Schiet de eekhoorn weg en zorg ervoor dat je hem zover mogelijk wegschiet. Je kan na elke beurt bonussen kopen om hem steeds verder te laten gaan. Hoe goed kan jou eekhoorn vliegen?

8 / 10
Eeville

Je bent een stoere man en moet iedereen neerschieten die op je afkomt. Het lijken wel zombies! Schiet en richt goed en zorg dat je niet wordt aangevallen.

8 / 10
Combo X999

Schiet alle beestje boven in het beeld weg en pak de munten. Met die munten pak je de fruitmachine activeren en daarmee bonussen verzamelen. Blijf vooral veel schieten en vergeet de fruitmachine niet!

10 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:De Wereld Rond in 80 Dagen, Happy Heks, Governor of Poker, Roller Coaster 3, Ben 10 Savage Pursuit, Woobies, Fishao, BlockStarPlanet, Kaarten feest, Star Island