Avontuur

Cake Pirate

Ga op weg met je piratenschip en zorg ervoor dat je iedereen verslaat. Kan jij alle wateren en landen verslaan?

8 / 10
Cash Machine

Stapel de munten zo zodat er 3 van dezelfde kleur bij elkaar komen en zo verdwijnen de munten. Kan jij lang spelen en veel munten weg spelen?

8 / 10
Jellytris

Tetris plus jellymonstertjes is JELLYTRIS! Het leukste jellymonstertetris-spel ooit!

2 / 10
Diablo Tetris

Diablo Tetris is gebaseerd op het 'voorraad' systeem van gelijknamige spel 'Diablo'. Een leuke variant van Tetris, maar pas op: het is net niet helemaal normale tetris!

5 / 10
Onslaught

In dit tower defence spelletje moet je torens bouwen langs de weg om de naderende vijnaden overhoop te kunnen schieten. Voor elke vijand die je schiet verdien je weer een beetje geld waarmee je je toren kan upgraden, of een nieuwe kunt kopen.

8 / 10
CDX

Een mooi spel met allerlei creepy videoclips. Je bent betrokken geraakt bij een ongeluk. Als je wakker wordt lig je in een mysterieuze donkere kamer. Los het raadsel op van wat er precies gebeurt is. Probeer hulp te bereiken en te ontsnappen.

8 / 10
War Bears

Een bank is overvallen en de mensen binnen zijn gevangen genomen door de overvallers. Help the War Bears de mensen te bevrijden en de overvallers te overmeesteren. Maak de juiste beslissingen om de situatie op te lossen. Als het echt helemaal mis gaat kun je altijd overnieuw beginnen door rechtsboevn op Restart te klikken.

8 / 10
Papier gooien

Dit spelletje maakt het propjes gooien net weer iets uitdagender doordat er ook een ventilator naast staat. Let dus ook goed op hoe hard het waait en in welke richting.

8.1 / 10
Robokill

Een mooi spelletje. Stop de robots door je op te blazen met je geweren. Vind geld en wapens die je kunt gebruiken of verkopen om nieuwe wapens en upgrades aan te kunnen schaffen. Kijk uit waar je loopt. Je moet wel op het pad blijven, anders ben je dood

8 / 10
Samorost 2

Vind de weg over nog een alien planeet door allerlei dingen met je muis te laten gebeuren. Ontdek voor elk scherm hoe je de puzzel moet oplossen zodat je verder kan. Veel plezier!

8 / 10
Snelweg Gevecht 1

Snelweg Gevecht 1 toont het spannende verhaal van twee hippies die op weg zijn naar een festival. Zorg ervoor dat ze er zonder ongevallen komen. Probeer er ook voor te zorgen dat iedereen behalve andere hippies niet voorbij je komen. Succes!

8 / 10
Tessa's Manicure Shop

Hou je van manicure's geven? Dan kan je Tessa helpen! Zij heeft hulp nodig om de beste Manicure winkel van de stad te worden!

8 / 10
Slap the Ref

Kan jij die scheidsrechters soms ook zo schieten? In dit spel moet je zoveel mogelijk scheidsrechters slaan. Ga voor de highscore!

8 / 10
Suicide Hunter

Je bent een rat op zoek naar kaas in een groot doolhof met teleporters. Maar pas op er zijn vijanden in de vorm van ijsberen en velociraptoren die je willen doden!

0 / 10
Hare 4 Dare

Begeleid de haas veilig naar beneden. Zorg ervoor dat hij geen arm breekt tegen een boom! Verzamel punten onderweg!

8 / 10
The only level Too

Er is in dit spel maar 1 level om uit te spelen: breng je olifantje van de ene kant naar de andere kant. Maar let op, elke keer is er weer een variatie op de manier waarop je het level uit kunt spelen. Probeer het zo snel mogelijk en met zo min mogelijk verspilde levens.

8 / 10
The Vegan zombie Tofu

In 'The Vega Zombie Tofu' speel je een vegetarische zombie met een queeste. Ga op zoek, maar let er op dat je, je tofu bij je houdt anders wordt je een echte zombie!

8 / 10
Stu's Coin Quest

Stu's Coin Quest gaat helemaal om het verzamelen van munten. Als je harder met de boot gaat, gaat stu omhoog en ga je langzamer dan gaat Stu omlaag. Ontwijk de vissen en verzamel munten dat is de kern van dit spel.

0 / 10
The life of a Hero

Je ooit eens afgevraagd hoe het voelt om een konijnenheld te zijn? Ja? Nou, dan is dit nu DE kans om het te ervaren! Bevreid alle panda's van gevangenschap en stop de vogels!

2 / 10
Little Thing

Kan jij het kleine dingetje naar de uitgangen krijgen? Hij kan best veel: springen, rollen en zichzelf vermenigvuldigen! En dat is nodig ook, de obstakels die hij moet nemen zijn niet voor de poes!

2 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:De Wereld Rond in 80 Dagen, Happy Heks, Governor of Poker, Roller Coaster 3, Ben 10 Savage Pursuit, Woobies, Fishao, BlockStarPlanet, Kaarten feest, Star Island