Avontuur

Hidden expedition Everest

Ga op expeditie naar de mount everest en zoek nderweg alle spullen die op het lijstje staan aangegeven. Kan jij alles binnen de tijd vinden en zo doorgaan naar de volgende levels!

8 / 10
Zombieland

Van de bekende film 'Zombieland'. Hou de zombie's tegen door honkballen tegen ze aan te slaan. Verbeter je skill-level na elk level.

8 / 10
Toki

Je bent een aap en moet er voor zorgen dat je het einde van het level haalt. Je kan schieten en springen met de aap. Let goed op want boven je vliegen ook vijanden.

8 / 10
Light Year Wars

Pik in dit leuke strategie spel alle cirkels in. Vlieg door de ruimte en vul de cirkels met jouw kleur. Volle cirkels genereren extra troepen om in te zetten. Drijf al je vijanden uit om het spel te winnen!

0 / 10
The Rise of a King

De kwaadaardige Lord Felkon is getrouwd met de prinses, en alleen jij weet dat hij een verrader is. De koning is oliedom, maar je bent alsnog een ridder van het koninkrijk, en zal dus zelf bewijs moeten vinden tegen Lord Felkon.

8.1 / 10
Brainy's Haunted House

Kijk goed rond in het spookhuis van Brainy. Kun jij alle handige voorwerpen en aanwijzingen vinden? Verzamel wat je nodig hebt om te ontsnappen!

8 / 10
Pizza Delivery 2

Eerst neem je de telefoon op door op het telefoon icoontje te klikken als het in beeld verschijnt. Bereid de pizzas die de klant bestelt, en sleep ze naar een van je bezorgers. Klik dan op de order van de klant zodat er een blauw vlaggetje verschijnt. Nu weet je bezorger waar hij heen moet. Klik dan pas op SEND in het menu van de bezorger. Als je snel genoeg werkt dan krijg je veel fooi. Klik op het geld dat boven het huis verschijnt.

8 / 10
Escape From Helltowers

Loop door het gebouw met de ontsnapte man en schiet alle zombies en geheim agenten neer. Er zijn ook allerlei andere mensen die daar gevangen worden gehouden.

8 / 10
The Milk Quest

Help de kat om de melk te vinden. Je moet steeds de juiste dingen in de juiste volgorde aanklikken om verder te kunnen. Kun jij het einde van de schatkaart bereiken?

8 / 10
Pirates Cortez's Gold

Verover het fort van Cortez waar het goud verborgen ligt. Je krijgt 20 canonskogels, zorg dat je er zoveel mogelijk geld mee binnenhaalt door de andere boten te laten zinken en het fort te vernietigen.

8 / 10
Pacman Classic 2

Speel pacman en probeer alle balletjes te pakken terwijl je je door het doolhof verplaatst. Zorg dat je de suntjes opeet zonder door de andere poppetjes te worden opgegeten.

8 / 10
Sherlock

Zoek de verschillen met de plaatjes van sherlock. Klik de verschillen aan en vind ze allemaal. Klik niet teveel verkeerd want dat kost je punten.

0 / 10
Paladog

Help Paladog om alle slechterikken te verslaan. Kun jij ze allemaal achteruit drijven met je leger en de vijandige basis vernietigen?

8.6 / 10
Uphill Rush 5

Alweer de 5de versie. Kan jij in elk level het eind halen?

8.1 / 10
Franky The Fish 2

Zwem lekker rond met franky the fish. Je krijgt vanzelf door wat je moet doen met hem. Hoe ver kom jij?

8.1 / 10
Rocket Fighter

Verschillende wapens, fighters en levels in Rocket Fighter!

8 / 10
Cursed Treasure 2

Zorg ervoor dat niemand je diamanten kan stelen. Schiet ze allemaal van de weg met je magische torens. Bouw je op de juiste grond en vergeet ze niet te upgraden. Je krijgt ook enkele magische aanvallen om in te zetten.

8.7 / 10
Gemcraft

Een kwaadaardige towenaar heeft allerlei monsters op de stad los gelaten. Jij bent in dit spel ook een tovenaar en je kunt magische edelstenen gebruiken om de torens die de stad bewaken te bewapenen. Bevrijd alle dorpen op de landkaart en versla het monsterlijke leger van je vijand!

8 / 10
Escaping The Prison

Kan jij ontsnappen met de stickman uit de gevangenis. Er zijn meerderde mogelijkheden, klik aan welke jij denkt dat het beste is.

8 / 10
Hidden Expedition Titanic

Ga op expeditie naar de titanic en zoek nderweg alle spullen die op het lijstje staan aangegeven. Kan jij alles binnen de tijd vinden en zo doorgaan naar de volgende levels!

8 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:Woobies, BlockStarPlanet, Hordes and Lords, De Wereld Rond in 80 Dagen, Governor of Poker, Roller Coaster 3, Word Slinger, Mega Mindy, Monkey Go Happy Mini Monkeys 3, Mafia Battle