Avontuur

Jolly Jong

Speel nu mahjong. Je heb veel levels. Zoek 2 dezelfde plaatsen bij elkaar en speel ze weg. Maar je kan niet zomaar alle plaatjes aanklikken.

8 / 10
Age Of Defense 3

Stuur in Age Of Defense de juiste poppetjes op pad en bescherm je eigen dingen. Kies de poppetjes, koop upgrades en win.

8.1 / 10
Action Driving Way

Ontwijk met de auto alle wegversperringen terwijl je met hoge snelheid door Frankrijk rijdt. Kijk ook uit voor de helikopters, die gooien namelijk bommen op de weg. Verzamel de zakken met geld.

8 / 10
Gold Digger

Laat je haak op het juiste moment zakken en grijp de grootste brokken goud. Je moet een bepaalde hoeveelheid geld binnenhalen om door te kunnen naar het volgende level, dus goed mikken!

8.6 / 10
Pirate Ship

Pimp je piratenship. Kies de zeilen, masten, kleur van het schip en nog veel meer. Laat een grote haai je schip aanvallen, of hang skeletten van de masten om je vijanden angst aan te jagen.

8.1 / 10
Sonic Xtreme

Sonic is terug in een nieuw adventure, Sonic Xtreme!

8 / 10
Medieval Archer 3

Schiet alle ridders en andere boogschutters overhoop met je pijlen. Zorg dat je ze allemaal raakt om de levels uit te spelen. Het ringetje onder je cursor is waar je pijl terecht komt.

7.8 / 10
Urbex

Mysterieus is het spel. Zoek de juiste dingen die je helpen te ontsnappen uit de donkere plek waar je zit.

7.1 / 10
Gazzolini

Help alle klanten bij je benzinepomp en zorg dat ze als tevreden klanten weer wegrijden. Upgrade ook je tankstation door bijvoorbeeld een nieuwe pomp te kopen..

7.9 / 10
New Year 2012 Escape

Probeer te ontsnappen van iedereen. Pak de juiste spullen en probeer de juiste weg te vinden.

8 / 10
Tribal Wars 2

In Tribal Wars 2 moet je zien te overleven in een middeleeuwse wereld vol ridders, koningen, rovers, bedriegers, en gevaarlijke politieke spelletjes. Speel spannende PvP battles tegen andere spelers en gebruik sluwe strategie├źn om je vijanden te slim af te zijn!

8 / 10
Knights and Brides

Beleef een fantastisch avontuur in een magische wereld vol ridders en prinsessen. Leer hoe je als een ridder in de wedstrijden vecht en win veel prijzen om fijn in je dorp te kunnen leven.

8 / 10
Nebula 44

Nebula 44 is een free 2 play sci-fi spel. Start in een kleine planeet en vecht je zelf vrij van alle alien troepen. Als kapitein moet je het opnemen tegen deze machtige aliens. Vind geallieerden om samen mee te vechten, vind grondstoffen, and koop nieuwe wapens!

8 / 10
Western Blitzkrieg 2

Ga met je mannetje op pad en schiet iedereen neer die je tegenkomt en overleef alle avonturen. Je hebt een pistool bij de hand dus het moet goed komen.

8 / 10
Kogama Love Land

Het decor van het nieuwe 3D Kogama spelletje Kogama Love Land is geïnspireerd door Valentijnsdag en de liefde. Alles is roze of in de vorm van een hartje. Verken deze vrolijke wereld met je avatar en pak de muntjes!

0 / 10
Baby Blimp

Zorg dat je goed voor de baby's zorgt in Baby Blimp. Vervolgens kunnen ooievaars ze bezorgen.

8 / 10
Type For Gold

Help je atleet de race te winnen door snel en precies de woorden over te typen die bovenin het scherm verschijnen. Als je goed typt rent hij sneller, maar als je een fout maakt vervalt je woord en struikelt je renner.

8 / 10
Melkweg 10

De boer is op vakantie. Zorg jij voor de koeien en zorg dat je zoveel mogelijk melk krijgt.

8 / 10
Bomb Town

Laat de bommen vallen op elk stadje en probeer zoveel mogelijk te slopen.

8 / 10
Save my Garden

Zet in je tuintje allerlei planten neer om het pad te beschermen tegen de insecten. Zorg dat ze er niet langs kunnen komen!

8 / 10

De leukste avontuur spelletjes staan op SpelletjesOverzicht.nl. In de linkerkolom vind je de verschillende avontuur rubrieken.

Dit vinden wij de leukste spellen:Woobies, BlockStarPlanet, Hordes and Lords, De Wereld Rond in 80 Dagen, Governor of Poker, Roller Coaster 3, Word Slinger, Mega Mindy, Monkey Go Happy Mini Monkeys 3, Mafia Battle