Behendigheid

Bubbles

In het legendarische spel Bubbles (of Bubbels) kun je met je bubbelschieter de ballonnen laten springen! Schiet alle ballonnen weg door steeds drie ballonnen van dezelfde kleur bij elkaar te schieten.

8 / 10
Mahjong Connect 3

Speel alle stenen weg met mahjong. Probeer snel te kijken en 2 dezelfde stenen aan te klikken die minimaal aan 2 kanten vrij liggen.

7.6 / 10
Insecten Wandel

Zorg dat alle mieren de voorraden op de goede plekken bezorgen. Kijk naar wat ze dragen en verander de richting van de pijltje zodat ze goed lopen.

7.8 / 10
Deep Pearl

Schiet die juiste parels bij elkaar, als je mist groeien ze aan.

8 / 10
Tingly Bubble Shooter

Schiet de bubbels tegen elkaar en maak combinaties van drie of meer in dit bubble shooter match-3 spelletje. Zorg dat de bubbels niet onder de lijn komen!

10 / 10
Connect 1001

Verbind 2 dezelfde plaatjes met elkaar om ze weg te spelen. Een superverslavend spelletje. Kun jij alle levels van dit spel verslaan?

8 / 10
Obama Chess

Speel hier een schaakspel dat te maken heeft met Obama. Het is een leuk schaakspel en je kan spelen tegen de computer. De computer heeft 3 functies en dat is makkelijk, gemiddeld en moeilijk. Ga nu online schaken tegen de computer.

8.1 / 10
Let's Fish

Let's Fish is een leuk spelletje waarin je veel mooie vissen kunt vangen. Probeer zoveel mogelijk grote vissen te vangen. Zo win je munten waarmee je betere hengels kunt kopen en steeds mooiere locaties kunt vrijspelen. Overal vind je weer nieuwe vissoorten om aan je verzameling toe te voegen. Maak foto's en trofee├źn met je meest indrukwekkende vangsten en vergelijk jouw prestaties met die van andere spelers. Veel plezier met dit multiplayer social hengelsport spelletje.

9.8 / 10
Puzzle Bubble Bros

Schiet de juiste kleuren bij elkaar om er 3 of meer te krijgen. Zo kan je ze wegspelen en moet je zorgen dat alles verdwijnt.

2 / 10
Sky Fire Fighter

Vlieg met je blusvliegtuig over het meer en het bos dat in brand staat. Probeer het vuur te blussen.

8 / 10
Burger Restaurant 2

In dit tweede deel van Burger Restaurant kan je je winkeltje in een keten veranderen door steeds na elk level een nieuwe plek op de kaart te veroveren. Bedien je klanten zo snel mogenlijk om ze tevreden te houden en zo je dagelijkse doelen te behalen.

8.1 / 10
Jigsaw Puzzel

Maak deze leuke maar moeilijke jigsaw puzzel met stukjes net als een echte puzzel. Probeer hem binnen de tijd te maken of gewoon op je gemak.

8 / 10
Bubblez

Speel Bubblez! Leuk spel wat je ook online kan spelen. Druk een paar keer door en zorg dat je alle kleuren tegen elkaar speelt zodat ze verdwijnen.

8 / 10
Simon Says

Simon bepaalt de volgorde van de kleuren, je geheugen bepaalt je score! Onthoud goed ales wat je ziet, want je moet het vervolgens zelf nadoen. Lukt dat jou ook?

8.2 / 10
Crush The Castle 2

Weer een super mooie uitbreiding op crush the castle. Je schiet dingen weg met een katapult en moet proberen alle poppetjes in de kastelen dood te maken. Je schiet in het begin stukken hout maar dat worden later stenen en bommen. Kan jij in elk level de goude medaille halen? Dit spel werkt erg verslavend! Probeer nu crush the castle!

8.2 / 10
Mumbo Jumbo

Verbind de kettingen met elkaar en zorg dat je er 3 of meer aan elkaar krijgt om ze weg te spelen.

5 / 10
Bouncing Balls

Probeer alle ballen weg te spelen. Schiet vanaf onderaan kleur bij kleur om de ballen weg te spelen. De ballen verdwijnen als er 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar zitten. De ballen komen langzaam naar beneden dus je moet wel snel zijn.

8 / 10
Gems Swap 2

Probeer 3 of meer dezelfde figuren op een rij krijgen om ze weg te spelen. Haal zo snel mogelijk veel punten.

9.2 / 10
Escape Plan Office

In dit spelletje was je op kantoor in slaap gevallen. Iedereen in naar huis en het gebouw is op slot gedaan. Kun jij een manier vinden om toch uit het kantoor te ontsnappen?

8.5 / 10
Fruitmix

Is het een beetje een slome dag op kantoor? Probeer dan Fruitmix! EEn bejeweled spel met fruit. Krijg drie van dezelfde om een rij door plaatsen te wisselen en speel zoveel mogelijk fruit weg.

8 / 10

Bewijs je handigheid in deze behendigheid spellen op SpelletjesOverzicht.nl

Dit vinden wij de leukste spellen:Bubbles, Mahjong Connect 3, Insecten Wandel, Deep Pearl, Tingly Bubble Shooter, Connect 1001, Obama Chess, Let's Fish, Puzzle Bubble Bros, Sky Fire Fighter