Behendigheid

Too Match Two

Leg 2 blokken van dezelfde kleur verticaal naast elkaar om ze weg te spelen. Dan zullen de blokken daaronder van kleur veranderen.

0 / 10
Toon Marooned

Schiet de brandende vlotten van je tegenstander met je katapult. Onderin zie je hoe je de kracht en richting instelt, en de lanceer knop die je in moet drukken om te vuren.

2 / 10
Toon Shift

Begeleid alle buitenaardse wezentjes naar het einde toe. Laat ze niet de verkeerde kant op gaan en doe het binnen de tijd.

8 / 10
Toothless Flu Doctor

De draak zonder tanden is ziek. Hij heeft koorts. Hij bent in dit spelletje de drakenarts. Kun jij de draak verzorgen totdat hij weer helemaal beter is?

8 / 10
Top Shot 2

Gooi de ballen op de kermis en probeer veel punten te halen. Zorg ervoor dat je de dingen die voorbij komen goed raakt. Na een tijdje heb je door wat veel punten oplevert!

8.1 / 10
Top That Deux

Maak jij de lekkere salades die je klanten willen hebben? Zoek de juiste groentes erbij uit.

8 / 10
Tope

Verplaats de wegen en probeer de hond naar het bot te kunnen lopen. Kijk goed en help het hondje.

2 / 10
Topple

Hou het balletje zo hoog mogelijk. Springen omhoog met het balletje en spring van bal naar bal om zo hoog mogelijk te komen. Het water zal steeds verder stijgen en je mag niet in het water komen.

8 / 10
Toralei Sports Dress Up

Kun jij Toralei Stripe van Monster High een mooie makeover geven? Ze is een weerkat die op Monster High zit, en zoals alle andere Monster High leeringen is ze heel modebewust!

0 / 10
Toren Constructie

Bouw de blokken zo zodat ze tussen de zwarte lijnen staan. Het begint erg makkelijk maar wordt als snel moeilijk, Kan jij dit?

7.9 / 10
Torus Tetris

Speel deze super leuke versie van tetris in 3D! Draai de blokken zo zodat je rondom een lijn krijgt. Als dat zo is zal die lijn verdwijnen!

0 / 10
Tosti Maken

Kan jij heel goed tosti's maken? De eerste keer staat aangegeven wanneer je wat moet doen en daarna mag je het zelf proberen. Doe de juiste ingredienten in de pan en bakken maar.

7.7 / 10
Total Construction

Probeer een zo hoog mogelijke toren te bouwen van blokken maar er staan ook kanonnen en die zullen zeker proberen om je toren kapot te maken.

8 / 10
Totale Heup Operatie

Vervang een heup in deze operatie game. Help de arts, verpleegkundige, anesthesist en de patient tijdens deze chirurgische ingreep; een totale heup operatie. Pak je scalpel, vervang kundig de heup, en maak de patient weer helemaal blij! Veel succes, dokter!

8 / 10
Totale Knie Operatie

Realistisch en informatief artsen spelletje, waarbij operief een knie prothese geplaatst moet worden. Heb jij altijd al een chirurg willen zijn? Dit is je kans om eens te kijken in een orthopedische operatie kamer in het ziekenhuis. Je kunt meteen de patient een totale knieprothese te geven.

8 / 10
Totem Breaker

Probeer in elk level weer de totem kapot te maken en alle mannetjes te doden. In elk level zal je dat op een andere manier moeten doen.

0 / 10
Totem Quest

Een leuke uitbreidings versie van bejeweld. Draai de blokken zo zodat ze in elkaar passen dan zullen ze verdwijnen. De kleuren moeten wel hetzelfde zijn!

6 / 10
Totem Quest 2

Alle dingen met elkaar verbinden is wat je moet doen. Zorg dat je de dingen goed draait en dat het precies past.

0 / 10
Totems Awakening 2

Gooi de bal over en tegen de totem aan om het standbeeld wakker te maken. Als je snel genoeg bent kun je ook nog de gouden sterren winnen, maar dan moet je wel goed samenwerken.

0 / 10
Toto's Snowman

Vang met toto alle sneeuw op die naar beneden komt vallen. In elk level krijg je een doel dat je moet halen, en jij moet proberen zoveel sneeuw te vangen.

0 / 10

Bewijs je handigheid in deze behendigheid spellen op SpelletjesOverzicht.nl

Dit vinden wij de leukste spellen:Bubbles, Obama Chess, Tingly Bubble Shooter, Deep Pearl, Mahjong Connect 3, Crush The Castle 2, Let's Fish, Bubblez, Insecten Wandel, Connect 1001