Behendigheid

Totomi

Bouw totempalen op door verschillende dieren bij elkaar de groeperen. Sommige kunnen goed met elkaar overweg, en anderen eten elkaar op. Zorg voor de juist omstandigheden om de grootste totempalen te bouwen.

6 / 10
Touch Bubbles 3

Probeer in elk level alle bubbels te raken met het stipje. Kun jij ervoor zorgen dat je tegelijkertijd de rode vlakken niet raakt, anders ben je af!

0 / 10
Touch The Bubbles 3

Probeer in elk level alle bubbles kapot te maken. Het begint makkelijk maar er komen levels die heel erg moeilijk zijn. Hou jezelf onder controle en speel elk level uit.

8 / 10
Touch and Catch

Klik op de appels in de boom om ze naar beneden te laten vallen. Zorg dat het mannetje ze allemaal vangt in zijn appelmandje! Veel succes!

0 / 10
Touch the Bubbles 4

Raak alle bubbels aan met de muis om ze te laten knappen. Des te sneller je ze achter elkaar knapt, des te meer punten je krijgt. Beweeg je dus snel door het level, maar kijk uit voor alle hindernissen!

8 / 10
Tower Bloxx

Bouw zoveel mogelijk hoge torens. Telkens als je een bepaald aantal inwoners bereikt hebt mag je weer nieuwe modellen torens bouwen. Kun jij je dorp veranderen in een grote stad?

8 / 10
Tower Bloxx Deluxe 3D

Bouw een mooie toren van verdiepingen en zorg dat die blijft staan. Hoe beter die is hoe meer mensen er zullen gaan wonen.

8 / 10
Tower Builder

Maak een hoog flat gebouw door elke verdieping goed op de andere verdieping te zetten. Zorg dat het een rechte toren is.

8 / 10
Tower Constructor

Bouw de juiste torens en zorg dat jou toren als eerste helemaal goed staat. Hoe snel kan je toren bouwen en kan je het sneller dan je tegenstander?

8.3 / 10
Tower Mania

Stapel alle lagen van de toren zo netjes mogelijk op. Tik ze op het juiste moment aan om ze op de toren neer te zetten. Alles dat over de rand hangt wordt er af gehakt, dus zorg dat je goed stapelt, anders hou je al snel niets meer over om op te stapelen!

0 / 10
Tower Of Heaven

Probeer in elk level die deur naar het volgende level te bereiken. Je zal goed moet springen en dat ook nog allemaal binnen de tijd.

0 / 10
Tower of Monsters

Stapel de blokken op in Tower of Monsters. Elk blok heeft een grappig monster hoofd. Probeer de blokken op het juiste moment te laten vallen zodat ze precies goed op het vorige blok terecht komen, anders wordt je toren veel te scheef en gammel!

0 / 10
Toy Monster Trip

Rij rond met de monstertruck en pak alle sterren. Maak sprongen en gebruik je nitro boost om langs alle obstakels te komen. Hoe ver zal jij komen?

0 / 10
Tractors Power

Zorg dat je met de tractor aan het einde van het level komt zonder te crashen of de motor op te blazen.

8 / 10
Traffic Challenge

Probeer alle auto's veilig het level uit te laten rijden en dat kan jij doen door de stoplichten op rood of op groen te zetten.

8 / 10
Traffic City

Probeer alle auto's door het level te laten gaan zonder te botsen. Jij kan de stoplichten regelen, maar laat de auto's niet te lang wachten.

8 / 10
Traffic Command 3

Probeer al het verkeer veilig alle kruisingen te laten passeren. Jij moet de stoplichten op rood of groen zetten.

8 / 10
Trafficator

Zorg ervoor dat de auto's veilig het einde van het level bereiken. Probeer ze dus te laten stoppen voor personen die over steken of voor andere auto's!

8 / 10
Trafigar Origins

Stap in de zeilboot en ga het gevecht aan met alle andere boten. Oefen eerst wat met varen en schieten en ga daarna het gevecht aan.

8 / 10
Train Robber

Rijd op je paard (of koe of varken) dicht achter de trein aan en vang de zakken geld die bij elke hobbel in de rails uit de kabine vallen. Kijk uit voor de sheriff!

8 / 10

Bewijs je handigheid in deze behendigheid spellen op SpelletjesOverzicht.nl

Dit vinden wij de leukste spellen:Bubbles, Deep Pearl, Tingly Bubble Shooter, Connect 1001, Insecten Wandel, Obama Chess, Mahjong Connect 3, Let's Fish, Puzzle Bubble Bros, Sky Fire Fighter