Behendigheid

Tunnel Rush

Tunnel Rush is een spannend ontwijken spelletje waarin je snel moet reageren om langs alle hindernissen in de kleurrijke tunnel te sturen. Scheur de hoeken om en zwerk omhoog, omlaag, naar rechts of naar links. Kijk goed naar de barrières die voor je opdoemen en reageer bijtijds om erlangs te komen.

5.2 / 10
Turbocharged Pinguins

Hoe hoog kan jij jouw penguin laten springen? Elke keer als hij weer naar beneden komt tuimelen moet je er snel op klikken zodat hij nog hoger gaat. Pak de turbocharges on nog grotere sprongen te maken.

8 / 10
Turbocharged Pinguins 2

Schiet de pinguin de lucht in en zorg ervoor dat die steeds hoger komt. Dat kan je doen door op de pinguin te klikken. Pak onderweg ook wat turbo's!

8 / 10
Turnament

Loop door het pixel doolfhof en versla alle groene slijm monster. Zij bewegen ook een stap voor elke stap die jij neemt. Kun je ook alle gouden muntjes pakken?

0 / 10
Turnz

Zorg dat het paarse blokje aan het einde van het level komt. Oftewel bij de finish vlag. Je kan het level zovaal draaien als je wilt en je blokje draait dan gewoon mee maar valt dus de andere kant op. Kan jij alle 43 levels uitspelen? Succes!

8 / 10
Turtle Care

Zorg goed voor het lieve kleine schildpadje. Eerst moet je zijn schild met een sponsje wassen. Daarna kun je je schildpad weer afdrogen.

8 / 10
Tutti Cuti Ijscoman

Maak allerlei lekkere ijsjes en drankjes klaar in de Tutti Cuti Ijscowagen. Kijk goed naar wat je klanten willen en hou je te vriend door de bestelling zo snel mogelijk te maken. De inwoners van Cutesville zijn helaas niet zo heel erg bekend met het concept geduld, dus misschien heb je meerdere pogingen nodig om het spel in de eerste ronde uit te vogelen.

8.3 / 10
Tweet Force

Probeer elke keer aan het eind van het level te komen. Dat kan je doen door bommen neer te leggen en dat te springen en zo wordt je omhoog geblazen. Veel meer kunnen we niet vertellen. Veel plezier!

8 / 10
Tweety Lets Decorate

Vang met Tweety zoveel mogelijk ijspegels op en laat die in je schep komen. Daardoor wordt jij zelf gelanceerd en kan je alle versieringen ophangen.

0 / 10
Tweety Saves The Day

Tweety moet de aarde rond rennen om medicijnen te halen voor zijn vrienden. Pas op voor alle katten die je onderweg tegenkomt. Gooi eens een hamer.

8 / 10
Tweety's Ocean Cleaning

Ruim de bodem van de oceaan op met Tweety door naar beneden te duiken en de troep omhoog te brengen naar de boot. Kijk uit voor de zeedieren die je omverzwemmen.

8 / 10
Twibik

Klik de blokken weg door twee dezelde aan te klikken die ook in dezelfde rij of kolom zitten. De twee blokken zullen verdwijnen, maar ook alle blokken die er tussen zitten.

8.4 / 10
Twilight Sparkle Makeover

Twilight Sparkle heeft bij het spelen nogal door de modder gerold. Kun jij haar helpen door haar vacht schoon te wassen? Geef Twilight ook meteen een mooie makeover.

0 / 10
Twin Bots

Vind een manier om met de robot bij de uitgang te komen. Je begint met maar een robot, maar daarna heb je er meer. Soms hoef je er maar eentje door de uitgang te krijgen, maar soms ook twee.

2 / 10
Twin Cat Warrior

Werk goed samen met de twee katten. Help elkaar door de juiste poorten te openen zodat je alle muntjes kunt pakken en samen door het level kunt komen.

0 / 10
Twins

Probeer de bubbles met elkaar te combineren en zo alles weg te spelen.

0 / 10
Twirip

Open de eieren voordat ze kapot op de grond vallen. Klik snel want ze vallen sneller dan je denkt.

0 / 10
Twist Dist

Probeer in elk level de juiste dingen te raken door balletjes te schieten. Je kan het level ook draaien. Soms draait het level ook als je het niet wilt, dus blijf goed schieten.

0 / 10
Twisted Adventures Little Red Ridin

Spring met roodkapje van de ene planeet naar de andere. Kun jij alle konijntjes bevrijden en de sneeuwvlokjes en appels pakken? Kijk uit dat je niet valt, en ook de schaduwbeesten moet je ontwijken.

9 / 10
Two Neon Boxes

Speel Two Neon Boxes, een leuk Behendigheid spelletje nu gr

0 / 10

Bewijs je handigheid in deze behendigheid spellen op SpelletjesOverzicht.nl

Dit vinden wij de leukste spellen:Bubbles, Deep Pearl, Tingly Bubble Shooter, Connect 1001, Insecten Wandel, Obama Chess, Mahjong Connect 3, Let's Fish, Puzzle Bubble Bros, Sky Fire Fighter