Behendigheid

Two Of A Kind

De naam zegt het al, zoek 2 dezelfde kaarten en klik ze aan om ze weg te spelen.

8 / 10
Two Pipes

Help de beestje van de ene pijpleiding naar de andere te komen. Soms zul je van kleur moeten veranderen om langs de obstakels te komen. Weet jij hoe je bij de uitgang kan komen?

0 / 10
Two Pipes 2

Spring door het level en glip steeds door de pijp naar de volgende ruimte. Soms moet je met behulp van de gekleurde bubbels van kleur veranderen om langs blokkades te komen.

0 / 10
Two Rooms

Zorg dat je de levels uitspeelt door op de juiste momenten van kamer te switchen. Lees de instructies voor elk level goed door om te ontdekken hoe je het kunt uitspelen.

0 / 10
Twyla Dress Up

Kleed Twyla van Monster High leuk aan in dit makeover spelletje. Twyla is een soort boeman geest en kan zich in schaduwen verstoppen, en dat komt goed uit want ze is heel verlegen.

0 / 10
Typing Expert Globalization

Hoe snel kan jij typen? Laat het hier zien en typ het hele verhaal inclusief hoofdletters en punten. Maar het is in het engels dus andere woorden dan je normaal typt. Kan jij het nu nog steeds?

7.9 / 10
Uber Breakout

Probeer alle ballen kapot te schieten maar het balletje wel in het rondje te houden. Probeer met de rode balken de bal erin te houden.

2 / 10
Uber Pool

Stoot de ballen in de pockets met de witte bal. Pak je keu vast en probeer de ballen op de ronde tafel in de gaten te krijgen.

8 / 10
Ubooly And Friends

Probeer de juiste voorwerpen te vinden, pak ze en gebruik ze om te de levels uit te spelen. Het vogelbekdier boven in Ubooly's huis helpt je met een paar hints als je niet verder komt.

8 / 10
Ufo Mission

Zorg ervoor dat je de je alles haalt in het level met de ufo en dan naar het eindpunt gaat.

8 / 10
Ultimate Army 2

Ben jij steeds je tegenstanders te slim af? Probeer alle gebouwen te veroveren met je leger. Je hebt het level gewonnen als elke basis op de kaar van jou is. Jij bent het blauwe leger.

8.1 / 10
Ultimate Assassin 3 Level Pack

In dit spelletje ben je een huurmoordenaar uit de toekomst die naar het heden is terug gestuurd. Kun jij je doelwitten bereiken en het level ontvluchten? De blauwe bewakers kun je niet doden.

8 / 10
Ultimate Blob

Probeer met het blauwe balletje het groene spul in de lucht te houden. Raak de sterren voor extra bonus punten.

0 / 10
Ultimate Stunt Champ

Kun jij op de fiets allerlei stunts doen en de sterren pakken? Fiets hard en spring op het juiste moment. Knal nergens tegenaan!

0 / 10
Ultranium 2

Er zitten een paar leuke power-ups in dit spel die je kunt vangen als je de blokken breekt, maar pas op! Het is misschien wel grappig om een balletje te hebben wat zo groot is dat het bijna het hele scherm inneemt, maar het is ook ontzetten onhandig!

0 / 10
Umbel Bee

Schiet in elk level de bij de juiste kant op. Richt goed en blijf naar de kleuren kijken.

0 / 10
Under Construction 2

De weg is opengebroken, probeer die plekken te ontwijken en de auto's die je moet hebben van de weg te duwen.

6 / 10
Undercover Cop

Schakel eerst alle terroristen uit voor dat je aan de aankleden game kan beginnen. Schiet goed in de trein en geef haar daarna leuke kleren.

8 / 10
Underneath

Help de robot de weg te vinden door de grotten. Pak de diamanten en kijk uit voor alle dodelijke zagen, het lava, en de andere vallen.

8 / 10
Underwater Thing

Schiet de juiste kleuren bubbles bij elkaar om ze weg te spelen. Richt goed en schiet 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar.

6.5 / 10

Bewijs je handigheid in deze behendigheid spellen op SpelletjesOverzicht.nl

Dit vinden wij de leukste spellen:Bubbles, Deep Pearl, Tingly Bubble Shooter, Connect 1001, Insecten Wandel, Obama Chess, Mahjong Connect 3, Let's Fish, Puzzle Bubble Bros, Sky Fire Fighter