Behendigheid

Unfreeze Me 2

Laat het ijs smelten en bevrijd zo alle vogels. Zorg dat het snel gebeurd. Je kunt de blokken in het level verplaatsen om beter te richten. Probeer ook de vazen te vullen voor extra punten.

8 / 10
Unicycle King

Hoelang kan jij je evenwicht houden op deze eenwieler. In het begin is het erg makkelijk maar in latere levels als je ballen moet gaan vangen kan het wel is erg lastig worden.

7.8 / 10
UnlockIt

Breek steeds het slot open door met perfecte timing te klikken. Zo kun je het hangslot open maken en door naar het volgende level. Het wordt steeds moeilijker!

0 / 10
Uno

Speel het spel uno nu. Het is een soort pesten maar je speelt het kaartspel met aparte kaarten waarmee je alleen uno kan spelen.

7.7 / 10
Untangled

Zorg ervoor dat de lijnen niet meer over elkaar lopen. Zet de balletjes zo neer dat elke lijn gewoon van bal naar bal loopt en niet over elkaar heen loopt.

0 / 10
Up Down Up

Pak met de onderzeeër alle sterren en bestuur de boot dan naar het einde van het level.

6 / 10
Up In To The Sky

Spring zo hoog mogelijk in het level. Spring van balkje naar balkje en probeer de hoogste score neer te zetten.

6 / 10
Uphill Rush 6

Pak al het geld en de bonus power-ups terwijl je in je opblaasband 's werelds meest gestoorde waterglijbaan af sjeest!

8 / 10
Use Boxmen

Speel alle levels met je mannetje uit. Je kan extra mannetjes maken om je te helpen bij het level uit spelen. Zo kan je als je in de lucht bent een nieuw mannetje maken om verder te springen.

8 / 10
Vacation Blues

Help de man die op vakantie gaat zoeken met de spullen die hij nodig heeft. Klik aan wat er op het lijstje staat.

8 / 10
Vacation Mogul

Bouw alles wat je nodig hebt om het spel uit te spelen. Kijk goed en bouw mooie dingen. De mensen gaan op vakantie en willen natuurlijk wel een beetje luxe.

8 / 10
Vaderdag Game

Het is alweer bijna Vaderdag! In dit leuke Vaderdag spelletje kun je grappige Vaderdag foto’s maken voor papa! Maak snel met je webcam een leuke foto, of upload een foto die je al op je computer hebt staan. In dit Vaderdag spelletje kun je de foto’s op allerlei manieren bewerken en je kunstwerk uitprinten of opslaan en naar je vader sturen!

Je kunt allerlei grappige stickers over de foto heen plakken, zoals geinige opplak snorren, gekke mondjes en ogen, baarden. Je kan alle stickers vergroten en verkleinen, en je kunt ze ook draaien zodat alles goed past. Zet er ook een mooie vaderdag sticker met een lieve boodschap voor papa bij. Zorg dat iedereen op de foto er lekker gek uitziet!

Voeg je eigen tekst toe om je Vaderdag foto persoonlijk te maken en laat hem aan je vader zien als je klaar bent. Hij is er vast heel blij mee! Veel plezier met het knutselen aan je eigen hilarische Vaderdag plaatje!

0 / 10
Vaderdag Gebak

Bak een taart voor vaderdag. Mama en de baby willen een verrassing voor papa maken. Meng alle ingrediënten bij elkaar en versier de taart heel mooi.

0 / 10
Vakantie Kleurboek

Kleur de mooie kleurplaten in. Kies de leukste kleuren en vul alle vlakken. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende kleurplaten. Druk op NEXT als je klaar bent om de volgende kleurplaat te bekijken.

0 / 10
Vakantie Zoenen

Over de hele wereld zijn koppeltjes ongelukkig omdat ze niet kunnen zoenen met elkaar. Telkens komt er iets tussen, bemoeien mensen zich ermee, of belt je moeder net! Kun jij snoepjes en andere cadeautjes voor de meisjes verzamelen. Kus ze als ze met je willen zoenen en vul de liefdesmeter. Als er mensen aankomen moet je ze snel wegklikken.

8 / 10
Valentijn Pacman

Stuur de jongen door het doolhof om alle hartjes te verzamelen. Kijk uit voor de koudhartige ijshartjes. Verzamel ook de Valentijn's cadeaus voor extra punten en kans op liefde.

7.3 / 10
Valentijn's winkel

Run de valentijn's winkel in dit spelletje. Zorg dat al je klanten blij blijven, en als je niet snel genoeg bent, paai ze dan met snoepjes. Kijk uit, want de ruitjes en vierkantjes chocolade ziet er heel erg hetzelfde uit.

7.9 / 10
Valentine Smash

Speel een Valentijn's Bejeweled spelletje. Probeer de kussen, hartjes, kaarsen en rozen op een rij te krijgen. Hoeveel punten kan jij score voor de timer afloopt?

0 / 10
Valentine's Day Hairdos

In dit spelletje kun je een mooi kapsel kiezen voor valentijn's dag. Je moet het zelf na maken, dus kijk goed naar de aanwijzingen.

7 / 10
Valentiner

Speel Cupido in deze Valentijns versie van Gold Miner. Sla zo veel mogelijk gouden hartjes aan de lijn om het volgende level te halen. Koop tussen de levels door spullen die je helpen genoeg harten te verzamelen.

9 / 10

Bewijs je handigheid in deze behendigheid spellen op SpelletjesOverzicht.nl

Dit vinden wij de leukste spellen:Bubbles, Deep Pearl, Tingly Bubble Shooter, Connect 1001, Insecten Wandel, Obama Chess, Mahjong Connect 3, Let's Fish, Puzzle Bubble Bros, Sky Fire Fighter