Behendigheid

Bewijs je handigheid in deze behendigheid spellen op SpelletjesOverzicht.nl

Dit vinden wij de leukste spellen:Paper.io, Block Up!, Space Frontier Online, Car Crossing, Berry Jump, Neon Dunk, Flappy Dunk, Golden Acres, The Radioactive Ball, Bomb Challenge

Paper.io
Snij de andere spelers af terwijl ze jouw land proberen weg te happen in Paper.io. Zorg alleen wel dat je zelf niet wordt afgesneden. Pas op, want er verschijnen steeds nieuwe spelers in de arena!
10 / 10
Block Up!
Speel Block Up!, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!
0 / 10
Space Frontier Online
Speel Space Frontier Online, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!
0 / 10
Car Crossingnew
Er is een heel gevaarlijk kruispunt waar steeds ongelukken gebeuren. In Car Crossing ben jij toegewezen om te voorkomen dat er nog meer botsingen ontstaan. Telkens als er meerdere auto's op de kruising afstevenen moet jij er snel een of meerdere aantikken. Deze auto's scheuren ineens snel vooruit. Kies wel de juiste auto's, anders maak je de chaos juist alleen maar erger!
0 / 10
Berry Jump
Speel Berry Jump, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!
0 / 10
Neon Dunk
Speel Neon Dunk, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!
0 / 10
Flappy Dunk
Flappy Dunk is een uitdagend behendigheidsspelletje waarin je de controle over de bal niet mag verliezen! Werp de bal door over het veld door te klikken. Als de bal op de vloer valt voor hij de hoepel door gaat ben je af!
0 / 10
Golden Acres
Speel Golden Acres, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!
0 / 10
The Radioactive Ball
Speel The Radioactive Ball, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!
0 / 10
Bomb Challenge
Speel Bomb Challenge, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!
0 / 10
Trampoline Stickmannew
Doe allerlei gevaarlijke stunts met je stokfiguurtje in Trampoline Stickman. Doe niet te roekeloos, want een foute landing kan fataal zijn! Zorg dat je stokfiguurtje steeds op zijn voeten terecht komt en niet struikelt, want anders heeft hij straks een gat in zijn hoofd!
0 / 10
Chilly Snow Ball
Speel Chilly Snow Ball, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!
0 / 10
Parking Fury 2
Beschadig je auto niet in het uitdagende online parkeerspelletje Parking Fury 2. Volg de gele pijlen naar het gele parkeervakje en bots onderweg nergens tegenaan. Kun jij je auto precies in het vakje parkeren?
10 / 10
Flippy Knife Online
Gooi je mes als een meester door de lucht in het messenwerpen spelletje Flippy Knife Online! Het mes 1 keertje goed gooien is een kwestie van geluk, maar om het mes worp na worp perfect te laten landen vergt een ware meester. Oefen met verschillende zwaarden, een strijdknots of een zeis om te zien hoe goed je bent. Test je vaardigheden vervolgens door appels te hakken in de 'FRUIT' modus, de arena voor kampioenen!
0 / 10
The Last Battery
Speel The Last Battery, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!
0 / 10
Super Flippy Knife
Speel Super Flippy Knife, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!
0 / 10
Pizza Cafe
Gratis pizza maken in je eigen cafe, wie wil dat nu niet? Start met het maken van de lekkerste pizza's in je eigen Pizza café!
0 / 10
Skeeball
Speel Skeeball, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!
0 / 10
Stick Running
Ren over het platform met je stokfiguurtje in Stick Running. Spring over de openingen en val niet naar beneden. Je moet ook alle blokken ontwijken. Het spel wordt steeds lastiger, met allerlei hellende vlakken en dodelijke raketten die uit het niets op je af komen!
0 / 10
Colorful Dots
Speel Colorful Dots, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!
0 / 10