Behendigheid

Ranch Rush

Een leuk boerderij spelletje waarin je zo veel mogelijk producten moet verbouwen en verkopen om je boerderij uit te breiden en meer klanten te krijgen.

8 / 10
The Sun Garden

Kijk goed rond in deze mooie tuin. Het is wel een beetje een rommeltje af en toe. Kun jij alle verborgen voorwerpen op je lijstje terugvinden in de zonnetuin?

0 / 10
Fishdom

Zorg goed voor de vissen in het aquarium. Je moet zorgen dat de vissen groot worden en niet doodgaan. Geef ze genoeg eten en zorg voor een leuk aquarium. Hoeveel vissen kan jij handelen?

8 / 10
Charmy

Help Charmy bij het zoeken van ballen die bij haar rugzak passen. Selecteer de juiste rugzak en hou die knop ingedrukt zodat je de rugzak kan zien terwijl de Orbz verzameld worden, anders mis je ze alsnog.

8 / 10
Mahjongg Fortuna Basic

Probeer alle stenen weg te spelen in deze versie van mahjongg. Klik 2 dezelfde stenen aan en speel alles weg.

8 / 10
Driving School

Haal je rijbewijs. Maar Probeer niet te botsen of tegen mensen aan te rijden. Speel alle levels uit.

8 / 10
Farm Frenzy 3

Geef de dieren te eten, hou de leeuwen weg en zorg dat er genoeg gras is. Probeer steeds in elk level je doel te halen.

8 / 10
Konijn operatie

Oh nee! Het konijntje Fred heeft een muiscursor in zijn buik die meteen verwijderd moet worden. Voer deze chirurgische ingreep uit met precisie en beleid, maar doe het wel voor je tijd om is. Volg de instructies nauwkeurig.

8 / 10
Walk In Closet Maker 1

In dit spelletje kun je je eigen inloop kast inrichten. Laat je nog wel een beetje ruimte over om te lopen? Wat ga je er allemaal in zetten?

8 / 10
Cake Mania

Help Jill het winkeltje van haar grootouders terug te kopen van de groothandelaren. Vraag je klanten welke cakes ze willen en bak en versier dan de juiste cakes.

8.4 / 10
Vex 2

In dit spelletje zijn er weer een hoop nieuwe levels en uitdagingen bijgekomen. Kun jij alle dodelijke vallen ontwijken en het eindpunt vinden?

10 / 10
Airport Frenzy

Run je eigen afdeling op het vliegveld. Help de bezoekers door het poortje en de ticket controle, en breng ze naar de juiste gate. Doe het wel vlug, want anders worden ze boos en lopen ze weg. Koop nieuwe spullen in de SHOP.

7.7 / 10
Jojo's Funny Farm

Help jojo de clown alle circus dieren bij elkaar te krijgen en achter het hek te zetten. Als je tegen een dier aanloopt gaat het je volgen. Leid het naar het hek en loop naar binnen.

8 / 10
Frustration

Een superfrustrerende maar toch erg verslavende serie minigames waarin je telkens met verschillende hindernissen en omstandigheden de muispijl naar de finish moet krijgen.

8 / 10
Medieval Mahjong

Iedereen kent het spel mahjong natuurlijk wel. Klik 2 dezelfde figuren aan en ze zullen verdwijnen. Maar je kan niet zomaar alle blokjes aanklikken. Kan jij het hele veld leeg spelen?

8 / 10
Simpsons Groeperen

Klik alle Simpson figuren weg. Klik op de figuren als er 2 of meer van dezelfde soort bij elkaar zitten. Probeer alles weg te spelen en zoveel mogelijk punten te halen. Maak combos voor explosieve Duff blikjes.

8 / 10
Frat Boy Beer Pong

In dit spel ben je een dappere geek die het opneemt tegen de populaire jongens van het corps door middel van beer pong, een drink spelletje waarbij je met balletjes in de glazen van je tegenstander moet gooien. Als je het balletje in het glas krijgt moet je tegenstander dat glas leegdrinken. Zorg dat iedereen goed dronken wordt behalve jij. Als ze buiten bewustzijn raken mag je op ze tekenen met een marker.

7.9 / 10
My Sunny Resort

In My Sunny Resort kun je je eigen luxe vakantiepark en zomer paradijs oprichten. Bouw de meest luxe zomer huisjes en zorg dat er in het park van alles te doen en te zien is voor je gasten. Zorg dat alles in het park goed verloopt en dat je klanten het goed naar hun zin hebben. Kijk eens naar alle gave dingen die je kunt bouwen om van jouw park een 5-sterren vakantieoord te maken! Veel plezier met spelen!

0 / 10
Destroy More Cars

Geef gas met de auto en spring over de schans. Daarna moet je proberen de andere auto's te raken en zoveel mogelijk te slopen.

8 / 10
Frenzy Clinic

Kun jij iedereen helpen die jouw kliniek binnen komt? Het is behoorlijk druk in je eentje, dus huur ook personeel in zodat je alles een beetje kunt bijbenen.

8.1 / 10

Bewijs je handigheid in deze behendigheid spellen op SpelletjesOverzicht.nl

Dit vinden wij de leukste spellen:Bubbles, Mahjong Connect 3, Insecten Wandel, Deep Pearl, Tingly Bubble Shooter, Connect 1001, Obama Chess, Let's Fish, Puzzle Bubble Bros, Sky Fire Fighter