Behendigheid

Virus

In dit spelletje bestuur jij het rode antivirus en moet je het virus pakken dat er uitziet als een kever. Kijk uit voor de elektrische bollen. Als je die raakt dan kost dat je levenspunten. Probeer zoveel mogelijk virussen te vangen.

8.7 / 10
Color Switch

De gekleurde cirkels draaien rond. Kun jij met het gekleurde balletje de sterren in de cirkels pakken? Je kunt alleen door de lijnen heen die dezelfde kleur als het balletje zijn. Spring dus op het juiste moment omhoog! Veel plezier met spelen!

10 / 10
Ball Chimes

Klik de juiste kleuren bubbels weg om zoveel mogelijk punten te halen. Je kan meer punten halen als er meer van dezelfde kleur ballen aan elkaar zitten.

8 / 10
Create A Mall

Maak een winkelcentrum en haal de doelen die onderin beeld staan. Je kan veel verschillende winkels doen. Geef de klanten wat entertainment en genoeg keuze aan winkels!

8.1 / 10
Tetrix Online

Speel een rustig en ontspannend Tetris spelletje. Er is op het begin weinig haast bij en het tempo wordt heel langzaam opgevoerd zodat je goed kunt wennen. Veel plezier!

0 / 10
Blocked

Breek alle blokken in dit leuke abyss spelletje. Kun jij het perfect spelen zodat je ze echt allemaal breekt? Hoever kun jij komen in Blocked?

8 / 10
Derailed

Leg de spoorwegen aan voor de trein die aan komt rijden in dit trein spelletje. De rails moeten af zijn voordat de trein er is om ongelukken te voorkomen.

8 / 10
Circus Level Pack

Kun jij dit monstertje allerlei grappige stunts laten doen in het circus? Klik op de juiste dingen en sleep ze naar de juiste plek.

9 / 10
Dress Up Rush

Help de klanten die in de winkel komen. Geef ze een tijdschrift te lezen en zorg dat ze de juiste kleding stukken krijgen. Dan komen ze bij je afrekenen en zo kan je geld verdienen.

8 / 10
Samira's Sewing Shop

Achterin heb je en werkplek, en voorin de boetiek. Huur mensen in om te helpen de kleding te naaien die je in je winkel kunt verkopen.

8.2 / 10
Rush Hour 2

Rush Hour 2 is een leuk spel waarin je met de beer de sterren moet verzamelen en dan de weg terug naar huis moet vinden. Als je een level af krijgt zonder een leven te verliezen mag je een bonus level spelen.

6.5 / 10
El Emigrante

Ontwijk de politie... want zij willen je pakken! Spring met je fiets over hun auto's om ze voor te blijven. Hoe lang hou jij dit kat-en-muisspel vol?

8 / 10
Slackman

Probeer alle snoepjes en drankjes op kantoor te pakken, maar zorg er wel voor dat de baas en de chef je niet betrappen en pakken!

0 / 10
Mahjong Fortuna 2

Klik 2 dezelfde steentjes aan en probeer alle steentjes zo snel mogelijk weg te spelen.

8 / 10
Cat-O-Pult

Schiet de kat weg en probeer al het eten te pakken. Gebruik zo min mogelijk katten en probeer al het eten te pakken.

8 / 10
Alien Shooter

Schiet langs alle obstakels en probeer de aliens te raken. Kun jij ze met zo min mogelijk pogingen allemaal raken?

0 / 10
Tattoo Passion 2

Geef iedereen die naar jouw tatoeage salon komt een mooie tatoeage. Eerst moet je het plaatje op de juiste plek zetten. Teken dan de lijnen in en doe de kleuren.

6 / 10
Juwel Quest 2

Zorg voor 3 of meer diamanten op een rij om ze weg te spelen en zo genoeg punten te halen in elk level.

4.7 / 10
Tip Top

Schiet de juiste stukken fruit bij elkaar om alle stukken fruit weg te spelen.

0 / 10
Youda Safari

Je bent aan het werk in een dierentuin en moet alle mensen helpen en rondrijden! Ze geven aan wat ze willen zien en jij mag dan de auto besturen en ze de dieren die rondlopen laten zien. Zie het maar als een leuke safari!

8 / 10

Bewijs je handigheid in deze behendigheid spellen op SpelletjesOverzicht.nl

Dit vinden wij de leukste spellen:Bubbles, Mahjong Connect 3, Insecten Wandel, Deep Pearl, Tingly Bubble Shooter, Connect 1001, Obama Chess, Let's Fish, Puzzle Bubble Bros, Sky Fire Fighter