Behendigheid

Deal Or No Deal 2

Deal Or No Deal, in Nederland bekend van de koffertjes-show van Linda de Mol. Kies de koffers die je open wil maken en besluit of je een aanbod aan wil nemen of toch door wilt spelen. Veel succes!

8 / 10
Montris

Verplaats de blokken van tetris goed zodat je volle rijen kan maken. Probeer goed na te denken en de blokken goed te plaatsen.

8 / 10
Escape Plan Office

In dit spelletje was je op kantoor in slaap gevallen. Iedereen in naar huis en het gebouw is op slot gedaan. Kun jij een manier vinden om toch uit het kantoor te ontsnappen?

8.4 / 10
Airport Madness 2

Zorg dat alles goed geregeld wordt op het vliegveld. Laat de vliegtuigen optijd landen en taxi andere naar de juiste baan toe. Laat ze op tijd opstijgen.

8 / 10
Bubble Hit

Laat alle bubbels knappen door combinaties van drie of meer bubbels van dezelfde kleur bij elkaar te schieten. Kun jij alle bubbels wegschieten in dit bubble shooter spelletje? Er komen steeds nieuwe bubbels bij als je mist!

0 / 10
Nuclear Tetris

Speel tetris en maak de rijen compleet. Maar je speelt nucleare blokken en zorg dat het speelvlak niet vol komt.

0 / 10
Diddls Vlotte Flessenpost

Help Diddl de strip muis met het versturen van liefdesbrieven naar Diddlina. Draai de tubes zo om dat er een pad ontstaat naar de andere kant en de flessen van Diddl er door kunnen.

8.1 / 10
Brandweer

Probeer al de vuurtjes te blussen door er veel water op te spuiten. Zorg dat je watervoorraad aangevuld blijft. Er staat veel in de fik in deze stad, en het blussen is niet altijd even makkelijk.

7.9 / 10
Gold Mine

In dit blokkenspelletje moet je de blokken breken in combinaties van twee of meer. Klik de combo's weg voordat de stenen tegen de mijnwerker aan schuiven!

10 / 10
Fruitmix

Is het een beetje een slome dag op kantoor? Probeer dan Fruitmix! EEn bejeweled spel met fruit. Krijg drie van dezelfde om een rij door plaatsen te wisselen en speel zoveel mogelijk fruit weg.

8 / 10
Firefighter

Red de mensen uit het brandende gebouw door ze naar de ambulance te stuiteren.

7.9 / 10
Happy Wheels

Rij met het voertuig naar keuze door het level en probeer zover mogelijk te komen. Let op dat de persoon blijft leven.

8 / 10
Mushroom Farm Defender

Bescherm de boerderij. De boerderij wordt aangevallen en je moet die beschermen door alles op de juiste plaats te zetten de wave's te overleven.

8.4 / 10
Valentiner

Speel Cupido in deze Valentijns versie van Gold Miner. Sla zo veel mogelijk gouden hartjes aan de lijn om het volgende level te halen. Koop tussen de levels door spullen die je helpen genoeg harten te verzamelen.

9 / 10
Monster Mahjong

Speel alle grappige monstertjes en wormen in paren weg in dit leuke Mahjong spelletje. Vind alle monsters die bij elkaar passen en klik de speelbare stenen aan!

0 / 10
Bongo Balls

Kun jij met de bubbel-schietende aap alle inkomende bubbels wegschieten? Schiet de ballen wel snel weg in groepen van drie of meer, want als de lijn het gat bereikt dan is het spel voorbij.

8.1 / 10
Brick Breaker: The Ultimate Challenge

Brick Breaker: The Ultimate Challenge is pingpong maar dan anders. Probeer het balletje in het spel te houden door het steeds tegen de blokken te stoten en weer op te vangen met je batje. Pak de vallende icoontjes die je handige krachten geven, maar ontwijk de icoontjes die het spel juist moeilijker voor je maken door bijvoorbeeld je batje te laten krimpen.

0 / 10
Crush The Castle 2 Players Pack

Crush the Castle is terug! Kun jij met je katapult alle kastelen met de grond gelijkmaken? Je moet ook alle poppetjes in de kastelen raken of pletten.

9.3 / 10
Water Mania

Help de brandweer alle brandjes uit te zetten. Schiet met je slang een straal water tegen alle brandende voorwerpen aan om het vuur te doven.

7.8 / 10
LA Rex

De T-Rex uit New york valt opnieuw een Amerikaanse stad aan. Dit keer moet LA er aan geloven. Bestuur de bloeddorstige dino en maak alles kapot!

8.1 / 10

Bewijs je handigheid in deze behendigheid spellen op SpelletjesOverzicht.nl

Dit vinden wij de leukste spellen:Bubbles, Deep Pearl, Obama Chess, Tingly Bubble Shooter, Bubblez, Mahjong Connect 3, Crush The Castle 2, Let's Fish, Insecten Wandel, Connect 1001