Behendigheid

Fireboy and Watergirl

Probeer steeds met de vuurjongen en het watermeisje het level uit te spelen. Je hebt elkaar nodig in het level en kan daarom ook met allebei tegelijk lopen. Raak met het watermeisje geen vuur aan en andersom natuurlijk ook niet!

8.3 / 10
Rollercoaster Creator

Ontwerp je eigen rollercoaster in dit achtbaan spelletje. Zorg dat je alle muntjes te pakken krijgt door je achtbaan zo te bouwen dat het karretje er langs komt.

8.1 / 10
Rainforest Adventure

Verwissel de horizontale en verticale dingen om 3 op een rij te krijgen.

8 / 10
Candy Rain 3

Speel de snoepjes slim weg en probeer alle opdrachten af te maken voor elk level. Kun jij met de candy splash bonus op het einde aan een drie sterren score komen? Veel plezier met dit mooie candy match-3 spelletje!

0 / 10
Marble Lines

Schiet de juiste kleuren ballen bij elkaar en zorg dat de ballen verdwijnen voordat ze bij het gaatje zijn. Bij 3 of meer vandezelfde kleur bij elkaar zullen de ballen verdwijnen.

8 / 10
Fireboy And Watergirl 2

Verplaats het watermeisje en de vuurjongen in de nieuwe versie. De lichtstralen helpen je in het level en let goed op want raak met water geen vuur aan en met vuur geen water.

8 / 10
Suma

Schiet alle kleuren bij elkaar en probeer zo snel mogelijk alle ballen weg te spelen.

8 / 10
Home Sheep Home

Zorg ervoor dat alle schapen aan het einde van het level komen. Elke schaap kan iets anders dus zorg ervoor dat je ze goed gebruikt!

8.1 / 10
Windows Freecell

Speel hier windows freecell. Probeer alle kaarten weg te spelen. Dat doe je door de azen naar de 4 lege vakjes rechtsboven te spelen en dan vanaf de 2 tot de koning te gaan stapelen. Je hebt ook nog 4 lege plaatsen waar je wat kaarten neer kan leggen. Blijf opletten want je mag rood en zwart alleen om en om onder elkaar stapelen.

7.8 / 10
Pingu

Leekr op de slee racen met Pingu en zijn lieve vriendjes Pinga en Robbie. Kies een racebaan en een moeilijkheidsgraad uit. Vang de vissen maar ontwijk obstakels zoals de sneeuwmannen en ijspegels.

8.1 / 10
Railroad

Leg de stukken rails zo neer dat het het spoor doorloopt, zodat de trein bij het station kan komen zonder een ongeluk te hebben. Je krijgt telkens maar drie stukken rails tegelijkertijd te zien. Maak er het beste van.

8 / 10
Winx Club: Sirenix Surfers

Winx Club: Sirenix Surfers is een leuk surf spelletje met de coole Winx meiden! Kies je surfer en haar bord. Red de stukjes smaragd en koraal, maar kijk uit dat je niet tegen de rotsen opbotst!

0 / 10
Tetrolapse

Bouw goed met alle stenen die het veld in komen vallen. Zorg dat je ze goed bij elkaar zet en zo complete lijnen maakt zodat ze verdwijnen.

8 / 10
Juwel Of Atlantis

Zorg ervoor dat je 3 of meer dezelfde figuren op een rij hebt om ze weg te spelen. Speel in elk level genoeg juwelen weg om door te gaan.

8 / 10
Karla's Curse 2

Karla is betoverd door een heks. In dit deel van haar avontuur volgt ze de heks het bos in. Kun jij daar alle benodigde voorwerpen oprapen?

10 / 10
Be Fireman

Kun jij het BE Gamer wezentje een dagje brandweerman laten zijn? Vind de weg door de kazerne, rij in de brandweer wagen en doof de brand!

7.9 / 10
Fireman

Help die brandweermannen om het huis te blussen. Zorg dat het water bij het huis komt door de goede stukken pijp neer te leggen. Laat het water er doorheen stromen en voorkom dat het huis in de fik vliegt.

8 / 10
Baby Hazel Swimming

Baby Hazel heeft zwemlessen met haar oom James. Kun jij haar eerst helpen haar spulletjes te pakken? Zorg daarna dat Hazel in het zwembad goed meedoet met de les.

8.3 / 10
Break It

Zorg dat het balletje weer omhoog blijft stuiteren, het veld in om de blokken te vernietigen. Maak het hele veld leeg voordat je naar het volgende level door mag in dit lekker snelle arkanoid spel.

8 / 10
Karla's Curse 1

Karla was de rommel in haar huisje aan het opruimen toen een heks haar betoverde met een boosaardige toverspreuk. Kun jij Karla helpen haar huis op onder te brengen in dit eerste deel van haar avontuur?

6 / 10

Bewijs je handigheid in deze behendigheid spellen op SpelletjesOverzicht.nl

Dit vinden wij de leukste spellen:Bubbles, Mahjong Connect 3, Insecten Wandel, Deep Pearl, Tingly Bubble Shooter, Connect 1001, Obama Chess, Let's Fish, Puzzle Bubble Bros, Sky Fire Fighter