Behendigheid

Easter Eggs

De paasversie van Bejeweled. Je moet in dit spel niet drie maar vier of meer eieren op een lijn krijgen om ze te laten verdwijnen. Veel plezier met dit uitdagende bejeweled spelletje!

8 / 10
Posh Boutique

Je opent een boutique zaak en krijgt gelijk een aantal klanten. Zorg ervoor dat je die klanten gelijk helpt en ervoor zorgt dat ze de juiste nieuwe kleding krijgen.

8 / 10
Skin Surgery

Het meisje heeft bij het voetballen een ongeluk gehad. Nu heeft ze een huidtransplantatie nodig. Jij bent de chirurg, maar je krijgt wel aanwijzingen. Doe goed je best voor de patient.

8.1 / 10
Fireman

Help die brandweermannen om het huis te blussen. Zorg dat het water bij het huis komt door de goede stukken pijp neer te leggen. Laat het water er doorheen stromen en voorkom dat het huis in de fik vliegt.

8 / 10
Papa's Pancakeria

Bak heerlijke pannekoeken voor je gasten in Papa's pancakeria. Kun jij alle ingredienten netjes in de pannekoeken verwerken en ervoor zorgen dat je alleen maar blije klanten hebt? Je kunt allerlei leuke extra's winnen met de kaartjes die je spaart met extra fooigeld.

8.3 / 10
Medieval Mahjong

Iedereen kent het spel mahjong natuurlijk wel. Klik 2 dezelfde figuren aan en ze zullen verdwijnen. Maar je kan niet zomaar alle blokjes aanklikken. Kan jij het hele veld leeg spelen?

8 / 10
Simpsons Groeperen

Klik alle Simpson figuren weg. Klik op de figuren als er 2 of meer van dezelfde soort bij elkaar zitten. Probeer alles weg te spelen en zoveel mogelijk punten te halen. Maak combos voor explosieve Duff blikjes.

8 / 10
Charmy

Help Charmy bij het zoeken van ballen die bij haar rugzak passen. Selecteer de juiste rugzak en hou die knop ingedrukt zodat je de rugzak kan zien terwijl de Orbz verzameld worden, anders mis je ze alsnog.

8 / 10
Heist

Klik alle voorwerpen aan waar niks op ligt. Ze liggen dus vrij en je kan er op klikken. Speel zo alle voorwerpen weg.

8 / 10
Must Escape Dragon Cave

Je was op bezoek in de Drakengrot, maar terwijl je binnen was werd deze toeristische attractie gesloten. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen?

7.6 / 10
I Love Traffic

Dit is een spel om het verkeer soepel door te laten lopen. Je kan zelf alles regelen met de stoplichten. Zorg wel dat er geen botsingen ontstaan. Laat alle auto's veilig door en voorkom dat er lange file's komen te staan.

8 / 10
Marina's Jewelry

Help Marina haar juweliers zaak uitbouwen en tot een succes maken. Bedien de klanten vlug en zorg dat je de juwelen die ze willen kopen op voorraad hebt.

8.4 / 10
Funny Frenzy

Vlieg door het level met de bij en zorg ervoor dat je op de planten gaat zitten. Verzamel genoeg en let op voor de vogels.

8 / 10
Cat-O-Pult

Schiet de kat weg en probeer al het eten te pakken. Gebruik zo min mogelijk katten en probeer al het eten te pakken.

8 / 10
Sue Knitting Game

Kun jij de figuren netjes breien? Je mag een nieuw plaatje breien voor elk plaatje wat je binnen de tijdslimiet af kan maken.

8.2 / 10
Driving School

Haal je rijbewijs. Maar Probeer niet te botsen of tegen mensen aan te rijden. Speel alle levels uit.

8 / 10
Tattoo Passion 2

Geef iedereen die naar jouw tatoeage salon komt een mooie tatoeage. Eerst moet je het plaatje op de juiste plek zetten. Teken dan de lijnen in en doe de kleuren.

6 / 10
Rescue Heroes

Vang alle mensen die uit het brandende gebouw springen. Red hun leven want je bent immers een brandweerman. Je loopt beneden met een vangnet en moet iedereen vangen om te zorgen dat ze blijven leven.

8 / 10
Borduren 2

Borduur de verschillende motieven van de Hello Kitty serie. Er is nu ook een turbo-knop om snel te borduren. Als je een stikje ongedaan wil maken moet je er gewoon nog een keer op klikken.

8.1 / 10
Hero On The Hudson

Maak een noodlanding in de Hudson River met je neerstortende vliegtuig. Hou het vliegtuis zo horizontaal mogelijk in balans zodat je wanneer je vliegtuig het water raakt horizontaal genoeg ligt om te blijven drijven.

8 / 10

Bewijs je handigheid in deze behendigheid spellen op SpelletjesOverzicht.nl

Dit vinden wij de leukste spellen:Bubbles, Deep Pearl, Obama Chess, Tingly Bubble Shooter, Bubblez, Mahjong Connect 3, Crush The Castle 2, Let's Fish, Insecten Wandel, Connect 1001