Behendigheid

Jenga

Probeer een zo hoog mogelijke toren te bouwen zonder dat die omvalt. Iedereen kent jenga wel van het blokken spel. Speel het nu op internet en zorg dat je stapen zo hoog mogelijk wordt.

8.2 / 10
Michael Go Recycle

Verzamel al het afval met Michael en gooi het in de juiste vuilnisbakken. Recycle dus al het afval en pak de jongens die het park vervuilen.

8 / 10
Swimwear Store

In dit spelletje heb je een bikini winkel. Help je klanten aan wat mooie zwemkleding. Help ze snel en laat ze niet te lang wachten, anders gaan ze weer weg.

8.6 / 10
Heart Surgery 2

Kun jij als chirurg een operatie uitvoeren? Het is een lastige hartoperatie. Zorg dat je patient de operatie overleeft en goed herstelt. Ga precies te werk!

8.2 / 10
Kleurig Rif Redden

Probeer er weer een mooi en kleurig rif van te maken zodat er weer vissen komen zwemmen. Je kan de beestjes die naar beneden komen op een rots plaatsen en dan kleine stukjes rif naar toe brengen. Zo krijg je weer een beetje kleur.

8.2 / 10
The Apprentice

In de Amerikaanse televisie serie The Apprentice zoekt zakenman Donald Trump naar mensen om aan te nemen voor een flink goed betaalde baan. Laat zien dat ook jij die apprentice kan zijn door dit restaurant goed te managen.

8 / 10
Youda Farmer

Run een goedlopende boererij online in Youda Farmer. Koop nieuw vee, nieuwe kassen, en nieuwe producten om te planten. Maak je boerderij productiever en breng je producten het dorp in met je truck. Verkoop hier vanalles en gebruik je geld om weer verder uit te breiden. Des te meer producten jij verkoopt des te meer winkeliers een winkeltje in het dorp openen.

8 / 10
Mars Space Quest

Vlieg met je raket naar Mars. Kun jij je raket zo aanpassen met allerlei mooie upgrades dat je steeds verder door de ruimte kan komen? Verzamel de munten en ram nergens tegen aan.

9.3 / 10
Heist

Klik alle voorwerpen aan waar niks op ligt. Ze liggen dus vrij en je kan er op klikken. Speel zo alle voorwerpen weg.

8 / 10
Lisa's Sports Store

Maak van Lisa's sportwinkel een succes. Ze heeft een groot pand, maar nog niet zoveel om te verkopen. Verdien geld om in je zaak te investeren.

7.6 / 10
Rescue Heroes

Vang alle mensen die uit het brandende gebouw springen. Red hun leven want je bent immers een brandweerman. Je loopt beneden met een vangnet en moet iedereen vangen om te zorgen dat ze blijven leven.

8 / 10
Qross Fire

Leuke variant op wat blokken spelletjes. Je moet de blokken zo draaien zodat er meerdere van dezelfde kleur bij elkaar komen en zo worden weggespeeld.

8 / 10
Princess Tiara

Klik de juiste kleur diamanten weg. Je kan alleen de goede kleur weg klikken als alles in de juiste lijn staat.

0 / 10
Papa's Cafetaria

Probeer al je klanten tevreden te maken door heerlijke hamburgers te maken met Papa Louie. Kun jij precies de hamburger maken die ze willen hebben? Leg alles netjes tussen de broodjes neer.

7.4 / 10
Nijntje Puzzel

Maak deze leuke puzzel van Nijntje. Kijk zelf hoe snel je dit kan. Speel de 3 verschillende puzzels. Verplaatje de stukjes en maak het plaatje heel.

2 / 10
Bubble Spinner

Een nieuwe versie van Bubbles. Dit keer moet je bubbles tegen een draaiend veld schieten. het is moeilijker dan gewone spinning field bubbles spellen omdat het veld alleen draait op de kracht van de bubbles die jij er tegenaan schiet.

8 / 10
Cassandra Journey

Zoek de juiste dingen die op de voorwerpen lijst staan. Als je wat hebt gevonden zal het van de lijst worden gehaald en wat nieuws voor in de plaats komen. Kan jij alle voorwerpen vinden? Doe je best.

8 / 10
Castle Smasher

Sloop de kastelen! Deze is bedriegelijk eenvoudig en daardoor super verslavend. Schiet voorwerpen tegen de kastelen aan en sloop ze helemaal. Maak alles met de grond gelijk.

7.9 / 10
Riggs Digger

Probeer elke keer alles te slopen. Je staat daar met je graafmachine en kan die lekker heen en weer laten slingeren. Probeer alles op de grond te krijgen.

8.3 / 10
Jane's Hotel

Houd de klanten tevreden door de juiste dingen aan te bieden in Jane's Hotel.

8 / 10

Bewijs je handigheid in deze behendigheid spellen op SpelletjesOverzicht.nl

Dit vinden wij de leukste spellen:Bubbles, Mahjong Connect 3, Insecten Wandel, Deep Pearl, Tingly Bubble Shooter, Connect 1001, Obama Chess, Let's Fish, Puzzle Bubble Bros, Sky Fire Fighter