Behendigheid

Youda Farmer 2

Je eigen boerderij beheren kan in Youda Farmer 2. Koop spullen, zorg voor de dieren en zorg dat alles soepel verloopt.

8.1 / 10
Tropix Solitaire

Speel tropix solitaire, oftwel gewoon patience. Leg de aas boven en stapel alle kaarten er bovenop.

8 / 10
Jane's Hotel 2

In het tweede deel van het leuke horeca spelletje Jane's Hotel moet je opnieuw je gasten proberen op hun wenken te bedienen. Probeer iedereen tevreden te houden en voorzie je hotel van steeds meer luxes.

8 / 10
Hero On The Hudson

Maak een noodlanding in de Hudson River met je neerstortende vliegtuig. Hou het vliegtuis zo horizontaal mogelijk in balans zodat je wanneer je vliegtuig het water raakt horizontaal genoeg ligt om te blijven drijven.

8 / 10
Top Shot 2

Gooi de ballen op de kermis en probeer veel punten te halen. Zorg ervoor dat je de dingen die voorbij komen goed raakt. Na een tijdje heb je door wat veel punten oplevert!

8.1 / 10
Marina's Jewelry

Help Marina haar juweliers zaak uitbouwen en tot een succes maken. Bedien de klanten vlug en zorg dat je de juwelen die ze willen kopen op voorraad hebt.

8.4 / 10
Pepsi Pinball

Hou de bal in het spel en speel het bonusspel in de saloon in Pepsi Pinball.

8.1 / 10
I Love Traffic

Dit is een spel om het verkeer soepel door te laten lopen. Je kan zelf alles regelen met de stoplichten. Zorg wel dat er geen botsingen ontstaan. Laat alle auto's veilig door en voorkom dat er lange file's komen te staan.

8 / 10
Skin Surgery

Het meisje heeft bij het voetballen een ongeluk gehad. Nu heeft ze een huidtransplantatie nodig. Jij bent de chirurg, maar je krijgt wel aanwijzingen. Doe goed je best voor de patient.

8.1 / 10
Supergirl

Ontwerp een mooi superhelden kostuum voor je eigen vrouwelijke superheld. Je kunt allerlei verschillende pakjes en accessoires proberen.

2 / 10
Riff Master

Speel gitaar als Steve Vai in dit muziek spelletje. Kies een lied en een gitaar. De toetsen zijn aangegeven en komen langsglijden. Druk op het juiste moment op de de goede toets.

8 / 10
Bubble Shooter 4

Speel deze variant op bubble shooter. Speel snel want er komen heel snel lijnen bij. Je begint makkelijk maar onderschat het niet.

8.5 / 10
Latin Heat

Je staat aan de bar en moet zorgen dat alle klanten snel worden geholpen in latin heat.

8 / 10
Funny Frenzy

Vlieg door het level met de bij en zorg ervoor dat je op de planten gaat zitten. Verzamel genoeg en let op voor de vogels.

8 / 10
Must Escape Dragon Cave

Je was op bezoek in de Drakengrot, maar terwijl je binnen was werd deze toeristische attractie gesloten. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen?

7.6 / 10
Papa's Pancakeria

Bak heerlijke pannekoeken voor je gasten in Papa's pancakeria. Kun jij alle ingredienten netjes in de pannekoeken verwerken en ervoor zorgen dat je alleen maar blije klanten hebt? Je kunt allerlei leuke extra's winnen met de kaartjes die je spaart met extra fooigeld.

8.3 / 10
Posh Boutique

Je opent een boutique zaak en krijgt gelijk een aantal klanten. Zorg ervoor dat je die klanten gelijk helpt en ervoor zorgt dat ze de juiste nieuwe kleding krijgen.

8 / 10
Cut The Rope 2

In dit grappige spelletje moet je de snoepjes aan het groene monstertje voeren. Hak de touwen in de juiste volgorde door en speel alle verschillende level uitdagingen uit!

7 / 10
Bubbles 5

Speel alle bubbels weg. Schiet ze bij elkaar om combo's van drie of meer te maken, maar mis niet te vaak, want dan komen er meer bubbels bij!

0 / 10
Borduren 2

Borduur de verschillende motieven van de Hello Kitty serie. Er is nu ook een turbo-knop om snel te borduren. Als je een stikje ongedaan wil maken moet je er gewoon nog een keer op klikken.

8.1 / 10

Bewijs je handigheid in deze behendigheid spellen op SpelletjesOverzicht.nl

Dit vinden wij de leukste spellen:Bubbles, Mahjong Connect 3, Insecten Wandel, Deep Pearl, Tingly Bubble Shooter, Connect 1001, Obama Chess, Let's Fish, Puzzle Bubble Bros, Sky Fire Fighter