Behendigheid

Donjon Bomber 3

Speel een variant van bomberman en zorg dat je wint. Hoever kan jij komen? Speel het nu snel en win het spel.

8 / 10
Spyro The Dragon

Vlieg door de grot heen met je draak en zorg dat je nergens tegenaan komt. Kijk goed uit voor de muren. Verzamel de diamanden, maar kijk uit voor de speed diamanten, want daar wordt het moeilijker van.

8.1 / 10
Mahjongg Fortuna Basic

Probeer alle stenen weg te spelen in deze versie van mahjongg. Klik 2 dezelfde stenen aan en speel alles weg.

8 / 10
Bowling

Gooi alle kegels om, door precies lang genoeg te drukken op de 'ok'-knop.

8.2 / 10
Locked Inside the House

In dit spelletje is het meisje per ongeluk in het huis ingesloten geraakt. Kun jij haar helpen naar buiten te komen? Zoek goed naar nuttige voorwerpen.

8.6 / 10
Cubis 2

Zorg ervoor dat je de blokken op de juiste plek in de kubis legt zodat je de blokken weg kan spelen.

0 / 10
Color Switch

De gekleurde cirkels draaien rond. Kun jij met het gekleurde balletje de sterren in de cirkels pakken? Je kunt alleen door de lijnen heen die dezelfde kleur als het balletje zijn. Spring dus op het juiste moment omhoog! Veel plezier met spelen!

10 / 10
Architect

Verplaats de blokken en zorg ervoor dat het poppetje veilig naar de overkant kan lopen. Kijk uit voor de stekels en andere dingen waardoor je door kan gaan. Kan jij elke keer veilig aan het einde van het level komen?

5.8 / 10
Park My Plane

Parkeer je vliegtuig op de juiste plek. Klik op het vliegtuig als het land en stuur het naar de juiste plaats. Daarna moet het vliegtuig ook weer opstijgen. Kijk goed uit op de andere vliegtuigen en regel alles.

8 / 10
Rocks Miner 2

Graaf goud op in verschillende locaties met deze gold miner. Laat je grijper zakken en zie van jij omhoog trekt. Tussen de levels door kan je het gebruikelijke gereedschap kopen.

9.3 / 10
Geometry Dash

Ren snel met het blokje door de levels en ontwijk alle dodelijke stekels. Op de blokken kun je wel springen. Je staat nooit stil, dus blijf alert en spring op tijd!

0 / 10
Symphony In Bee

Vlieg een symphonie bij elkaar als honingbij in dit spelletje. Vlieg op en neer en pak de pollen die muziek maakt. Kan jij je symphonie een beetje laten klinken? Je moet wel snel reageren!

8 / 10
Cake Mania

Help Jill het winkeltje van haar grootouders terug te kopen van de groothandelaren. Vraag je klanten welke cakes ze willen en bak en versier dan de juiste cakes.

8.4 / 10
Baby Hazel Granny's House

Baby Hazel gaat op bezoek bij oma. Het is een lange reis op de bus om bij het dorp te komen waar oma woont. Zorg dat Oma en Hazel zich vermaken op de bus.

8 / 10
3D Ball Drop

Kun jij de bal op de juiste plaats krijgen door de tafel schuin te houden?

8 / 10
El Emigrante

Ontwijk de politie... want zij willen je pakken! Spring met je fiets over hun auto's om ze voor te blijven. Hoe lang hou jij dit kat-en-muisspel vol?

8 / 10
Doctor Trickle

Dit spel is een beetje zoals het spel Dr Mario. Er komen steeds sneller steeds meer verschillende soorten Trickles naar beneden. Sorteer er vier of meer van dezelfde kleur bij elkaar.

8 / 10
Back To Candyland

In elk level van dit mooie Match3 spelletje krijg je een nieuwe uitdaging. Kun jij elk level steeds uitspelen voordat je geen beurten meer over hebt?

8 / 10
Save The Goons

Probeer alle goons in het level te redden van de bommen en andere dingen die de goons aanvallen.

0 / 10
Orange Bubbles

In dit bubbles spelletje moet je steeds de sinaasappel vrij schieten. Schiet de bubbels er omheen weg door combinaties van drie of meer van dezelfde kleur te maken.

0 / 10

Bewijs je handigheid in deze behendigheid spellen op SpelletjesOverzicht.nl

Dit vinden wij de leukste spellen:Bubbles, Deep Pearl, Obama Chess, Tingly Bubble Shooter, Bubblez, Mahjong Connect 3, Crush The Castle 2, Let's Fish, Insecten Wandel, Connect 1001