Denken

Patience 3

Patience is een leuk spel voor als je even op jezelf bent. Speel alle 52 kaarten weg door de azen rechtsboven te leggen en alle kaarten er in de juiste volgorden op weg te stapelen.

8.4 / 10
Patience

Speel al de 52 speelkaarten weg door de azen rechtboven te leggen en de andere kaarten er in volgorde op te stapelen tot 4 gerangschikte stapeltjes in dit patience spel.

7.4 / 10
Chess

Schaken tegen de computer. De schaaknotitie wordt netjes bijgehouden naast het schaakbord.

8.7 / 10
Solitaire 3

Speel patience in dit mooie kaartspelletje. Dit is een leuk solitaire spel met drie drie-kaarten regel, ook wel de three-card rule. Dit houdt in dat je steeds 3 kaarten van de stapel trekt. Veel plezier met spelen!

2.1 / 10
Mahjong Titans

Heerlijk mahjong spelen met Mahojng Titans. Deze eenvoudige variant heeft duidelijk leesbare stenen en patronen met dikke opdruk. Zo wordt het spel nog leuker!

8 / 10
Freecell Solitaire

In Freecell solitaire probeer je alle kaarten binnen 10 minuten weg te spelen. Je moet de kaarten in de vier vakjes rechtsboven wegstapelen, beginnend bij de Aas. Linksboven kan je kaarten even wegleggen, in de zogeheten free cells. Pas wel op, want de hoeveelheid kaarten die je mag verplaatsen is afhankelijk van het aantal free cells die nog open zijn!

8 / 10
Mahjong Solitaire

Je hebt exact 15 minuten om de stenen weg te spelen in Mahjong Solitaire.

7.8 / 10
Mahjong Connect 2

Een geweldig Mahjong spel. Je ziet bliksemflitsen en vuur als je een meld maakt door twee identieke stenen te selecteren. Gebruik je speciale voorwerpen. Het zwaard verwijdert twee identieke stenen (net als bij hint), het kanon verwijdert er meerdere, en de zandloper geeft je meer tijd. Als je geen paren meer kunt vinden, gebruik dan Shuffle om de stenen door elkaar te husselen. Kan jij alle levels uitspelen en de Chinese Muur afmaken?

8 / 10
Flash Chess

Schaken op een mooi 3D schaakbord. Schaakstukken verplaats je op het bord met de muis. Schaak tegen de computer zonder het opzetten en afruimen van het bord. Puur en alleen schaken!

8 / 10
Free Cell

Freecell is een leuk spel waarbij je goed moet nadenken. Je kan de kaarten aflopend en om en om in kleur stapelen en moet rechts bovenin van aas tot koning stapelen om te winnen. Je hebt links boven 4 lege vakjes en daar kan je wat kaarten in de wacht leggen om ze later weer te gebruiken in het spel. Je kan meerdere kaarten verplaatsen als er maar open plaatsen zijn!

7.6 / 10
Patience 2

Lekker een potje patiencen, het kan op spelletjesoverzicht.nl!

7.9 / 10
Crescent Solitaire 2

Dit solitaire spelletje is niet makkelijk om uit te spelen. Stapel de kaarten weg van laag naar hoog en hoog naar laag. Lukt het jou om uit te spelen?

8 / 10
Easy Chess

Schaken met kleurrijke stukken. Als je je schaakstuk los laat kun je toch je zet opnieuw doen.

8 / 10
Mah jong Connect

Speel zo snel mogelijk alle stenen weg met mahjong. Zorg ervoor dat je steeds 2 dezelfde aan klikt om ze weg te spelen.

8.4 / 10
Krismas Mahjong

Van Krismas Mahjong krijg je weer helemaal een Kerstgevoel! In dit klassieke bordspel moet je de gelijke stenen bij elkaar zoeken om combinaties te maken. In plaats van Chinese tekens hebben deze stenen leuke Kerstplaatjes. Ga snel aan de slag, want het zand stroomt al snel door de zandloper naar beneden!

10 / 10
Gaps Solitaire

Een superverslavend kaartspelletje, want het lijkt zo makkelijk uit te spelen... Maak de rijen af door alle kaarten op kleur en op nummer bij elkaar te leggen door de lege vakken in te vullen.

8.1 / 10
Skip Bo

Probeer als eerste al je kaarten weg te spelen met skip bo. Denk goed na en stapel de kaarten goed op.

8 / 10
Mahjongg 3D

Een mooie 3d versie van het bekende Mahjong. Kom je er niet uit dan kun je hints krijgen.

8 / 10
Solitaire FRVR

Speel nu Solitaire FRVR!

0 / 10
Escape The Room

Ben jij slim genoeg om uit de kamer te ontsnappen? Bewijs het in Escape the Room.

6.7 / 10

Puzzels, doordenkers en breinbrekers vind je op deze pagina. Ben jij slim genoeg voor deze denk-spelletjes?

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Patience, Chess, Solitaire 3, Mahjong Titans, Freecell Solitaire, Mahjong Solitaire, Mahjong Connect 2, Flash Chess, Free Cell