Denken

Snakes and Ladders

Nu kun je het leuke bordspel Snakes and Ladders gratis online spelen met andere online spelers! Kun jij als eerste bij de eindstreep komen? De ladders zullen je daarbij helpen, maar pas op voor de slangen!

6 / 10
Fruit Crush Frenzy

In Fruit Crush Frenzy heb je 1 minuut om het maximale aantal punten te scoren. Trek een lijn om drie of meer identieke stukken fruit te verbinden. Er zijn ook verschillende bonus voorwerpen zoals bommen die je helpen nog meer punten te halen!

0 / 10
Smash the Blocks Online

Kun jij alle blokken kapot schieten in Smash the Blocks Online? Ze zakken steeds een regel verder naar beneden. Breek te blokken voordat ze helemaal onderin komen! Scoor er zo veel mogelijk balletjes bij, want de blokken worden steeds steviger!

0 / 10
Free Words

Free Words is een leuk woordenspelletje waarin je binnen 1 minuut zoveel mogelijk woorden moet leggen met de zes letters. Je kan dit spelletje in het Engels spelen, maar je kunt ook je Frans, Duits, Spaans, Italiaans, en Portugees oefenen!

0 / 10
Free the Key

Free the Key is een eenvoudig maar verslavend puzzel spelletje. Schuif de blokken aan de kant om het pad vrij te maken voor het blokje met de sleutel er op. Kun jij steeds de blokken goed opzij schuiven?

0 / 10
Piggy Bank Adventure

Er zwaait een muntje heen en weer aan een touwtje in Piggy Bank Adventure. Snij het touw op het juist moment door om de munt in het spaarvarken te laten vallen. Probeer ook de sterretjes te verzamelen.

0 / 10
Day of the Cats: Episode 1

Speel Day of the Cats: Episode 1, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!

0 / 10
Ninja Vital Treasure

Speel Ninja Vital Treasure, een leuk Denk spelletje nu gratis!

0 / 10
SCALE online

SCALE Online is een uitdagend chomp spelletje vol hindernissen. Laat steeds een blokje in het veld vallen. Er schieten lijntjes uit die een nieuwe grens vormen. Kun jij om alle obstakels heen werken?

0 / 10
Gun Builder

Gun Builder is een stoer schietspelletje! Voor je kunt beginnen de doelwitten te beschieten met je kogels moet je eerst het geweer zelf in elkaar zetten!

0 / 10
Turkcell Emocan

Turkcell Emocan is een leuk match-3 spelletje waarin je alle tegels blauw moet maken. Schuif de rijen en kolommen met emoji's de juiste kant op om bejeweled combo's van 3 of meer te maken. Tegels waar je een combo op zet veranderen van kleur.

0 / 10
Moorhuhn Solitaire

Speel Moorhuhn Solitaire, een leuk Solitaire spelletje nu gratis!

0 / 10
Plumber Puzzle

Speel Plumber Puzzle, een leuk Denk spelletje nu gratis!

0 / 10
Cup and Ball

Cup and Ball is een grappige hindernissenbaan waarin je het balletje de prullenbak in moet mikken. Er ontbreken blokken uit het parcours. Pak ze en versleep ze om het balletje langs alle puntenslijpers te laten rollen.

0 / 10
Bob The Robber 4

Bob The Robber 4 is een grappig spelletje waarin je Bob moet helpen in te breken en te ontsnappen met de buit. Dit keer is Bob in Frankrijk, maar hij blijft natuurlijk een boef en is binnen de kortste keren alweer druk bezig een inbraak te plannen. Help hem langs alle beveiliging te sluipen. Zorg dat hij niet wordt gesnapt!

10 / 10
99 Balls Evo

Speel 99 Balls Evo, een leuk denken spelletje nu gratis.

0 / 10
Twisted City

In Twisted City moet je de gebouwen in de stad met elkaar verbinden. De onderdelen van de weg liggen er al, ze liggen alleen verkeerd!

0 / 10
My Adventure Book 2

My Adventure Book 2 is een wereld van puzzeloplossende plezier gratis online!

6 / 10
Tiny Diggers

In het strategie spelletje Tiny Diggers moet je de konijntjes naar de goudmijn zien te krijgen. Er liggen allerlei hindernissen, maar gelukkig hebben deze konijntjes veel talenten: graven, klimmen, parachutespringen... Je moet ze alleen wel de juiste taken toebedelen!

0 / 10
FunGamePlay Solitaire

Speel FunGamePlay Solitaire, een leuk Solitaire spelletje nu gratis!

4 / 10

Puzzels, doordenkers en breinbrekers vind je op deze pagina. Ben jij slim genoeg voor deze denk-spelletjes?

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Chess, Patience, Solitaire 3, Mahjong Titans, Mahjong Connect 2, Freecell Solitaire, Easy Chess, Krismas Mahjong, Mah jong Connect