Denken

Mahjong Dimensions

In Mahjong Dimensions moet je een mahjong veld oplossen in 3D. Heel leuk en verslavend.

8.1 / 10
Grow Nano

In dit spelletje moet je het zieke mannetje alles in de juiste volgorde geven om hem weer helemaal beter te maken. Kun jij de beste volgorde ontdekken?

8 / 10
Alpine Flowers Picture Puzzle

Kun jij deze lastige puzzel met veel vierkante stukjes oplossen? De plaatjes zijn van mooie bloemen die hoog in de bergen groeien.

8 / 10
Gold Panic

Als mijnwerker moet je in dit spelletje de brokken goud in je wagentje laten vallen. Graaf om het goud heen zodat je het de goede kant op kunt duwen. Kijk uit voor de spinnen!

8 / 10
Paasei Sudoku

Een sudoku spelletje voor tijdens de paasdagen! Vul de puzzel in door ervoor te zorgen dat er van elk eitje eentje in elke rij en elke kolom staat.

6.7 / 10
Chinees Mahjong

Klik 2 dezelfde plaatjes aan om ze weg te spelen. Maar je kan alleen maar stenen wegklikken die aan de buitenkant liggen.

8 / 10
Sokoban 3

Een sokoban spelletje met maar een level. Kan jij alle ballen naar het groene vak krijgen? Je kunt de balletjes duwen maar niet trekken.

8 / 10
Mahjong Fortuna

Mahjongen met een missie: speel de fortuna stenen vrij in Mahjong Fortuna.

8 / 10
Gimme 5 Dogs

Vind de 5 verschillen op de foto's met de honden. Klik goed en doe het zo snel mogelijk.

8 / 10
Supermarkt Manager

Maak de juiste beslissingen voor je supermarkt. Koop producten in, breid je supermarkt uit, gebruik marketing strategie├źn en zorg dat je klanten vanalles kopen.

8 / 10
Geo Genius USA

Ken jij alle staten van Amerika? Of je nu aan het oefenen bent voor een toets of voor de lol je kennis test, leer ze allemaal perfect met Geo Genius.

7.3 / 10
Fruit Connect 2

Verbind de gelijke groenten en stukken fruit met elkaar in het mahjong connect spelletje Fruit Connect 2! De lijn die je tussen de twee verbonden stenen moet kunnen trekken mag maximaal twee bochten van 90 graden maken, en mag niet door andere tegels heen gaan.

0 / 10
Freecell Solitaire 3

Speel een uitdagend Freecell Solitaire spelletje. Kun jij alle kaarten van aas tot koning per kleur wegspelen? Sla kaarten die je even niet kunt gebruiken op in de vier lege vakjes linksboven. Veel plezier met dit klassieke kaartspel!

10 / 10
Kakuro Cross Sums

In kakuro Cross Sums moet je getallen invullen zodat de som klopt met het getal aan de zijkant. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden.

8 / 10
World Map Game

Dit spel ligt ergens tussen een puzzel en een topografie toets in. Sleep de landen aan de rechterkant naar de goede plaats op de wereldkaart. Natuurlijk kan je aan de vorm van het land wel zien waar het heen moet, maar het help wel heel erg als je al een beetje weet in welk deel van de wereld je moet zoeken.

8.1 / 10
Dammen

Leuk damspel voor als je even een paar minuten over hebt. Even wachten op een download of een programma dat aan het opstarten is? Speel hier dan even een snel potje dammen.

8 / 10
Hidden Soldiers

Kan jij alle soldaten vinden die verstopt zitten? Schiet de pijl en naartoe als je er weer 1tje gevonden hebt.

8.1 / 10
States Of America

Heb je nu wel genoeg geoefend met al die landkaart spelletjes? Test dan nu of je een 100% score kan behalen voor de Amerikaanse staten met dit mooie topografie spelletje.

8 / 10
Dieren Kubus

Dieren Kubus is een leuk mahjong spelletje waarin je paren moet maken met de vrolijke 3D kubussen met plaatjes van dieren er op. Er zijn wel 23 mooie mahjong puzzel levels om op te lossen!

0 / 10

Puzzels, doordenkers en breinbrekers vind je op deze pagina. Ben jij slim genoeg voor deze denk-spelletjes?

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Chess, Patience, Solitaire 3, Mahjong Titans, Mahjong Connect 2, Freecell Solitaire, Mahjong Solitaire, Crescent Solitaire 2, Easy Chess