Denken

Valentijn Escape Room

Kun jij ontsnappen uit deze kamer. Los alle hints en puzzels op om de chocolade it te pakken en te versturen om je valentijn's missie te volbrengen.

8 / 10
Chainz 2

Alle dingen met elkaar verbinden, daarmee kan je het volgende level bereiken. Let goed op de kleuren en denk na wat je met elkaar gaat verbinden.

8 / 10
Two Of A Kind Classic

Combineer 2 dezelfde kaarten en zo speel je ze weg. Speel alle kaarten weg om het spel uit te spelen.

8 / 10
Fruit Connect 2

Verbind de gelijke groenten en stukken fruit met elkaar in het mahjong connect spelletje Fruit Connect 2! De lijn die je tussen de twee verbonden stenen moet kunnen trekken mag maximaal twee bochten van 90 graden maken, en mag niet door andere tegels heen gaan.

0 / 10
Spider Two Suits

Dit spel staat ook wel bekend onder de naam spider. Je speelt in deze versie met 2 soorten kaarten. Jij moet proberen rijen te maken van koning tot de aas van dezelfde kleur! Je kan de kaarten aflopend onder elkaar stapelen (ook verschillende kleuren) en meerdere kaarten tegelijk verplaatsen(alleen als ze van dezelfde kleur zijn). Als je een rij van de koning tot de aas hebt zal die naar boven verdwijnen. Als je vast zit kan je op een dichte kaart klikken en zal er een hele nieuwe rij komen.

8 / 10
Verenigde Staten

Ken jij Amerika goed genoeg om alle 50 staten aan te kunnen wijzen op een ongemarkeerde landkaart? Probeer het met dit leuke online topografie spel! Veel succes!

8 / 10
Battle Bricks Puzzle Onlinenew

Op zoek naar een leuke online multiplayer hersenkraker die je samen met je vrienden kunt spelen? Dit is ‘m! Battle Bricks Puzzle Online kun je op twee manieren spelen. Je kan een privé-spel openen en samen met je vrienden delen, of je kan kiezen voor een snelle spelronde waarbij het spel je koppelt aan een andere online speler. Om te winnen moet je de blokken laten zakken en volledige rijen leggen. Gebruik de pijltjestoesten om de blokken te verplaatsen. Speel je tegenstanders eruit met je snelle denkwerk!

0 / 10
New Spider Solitaire

Speel alle kaarten weg in dit leuke spider solitaire spelletje met mooie graphics. Je speelt met twee kleuren, schoppen en harten.

0 / 10
Letter Detective

Zoek zo snel mogelijk de woorden die verstopt staan tussen de letters. De detective geeft steeds aan welk woord je moet zoeken.

8 / 10
Dominoes

Speel domino met andere spelers van over de hele wereld. Speel de domino stenen zo snel mogelijk weg. Wees de eerste die van alle stenen af weet te komen. Kun je geen stenen spelen dan moet je een nieuwe steen trekken totdat het wel lukt. Tijdens het spel kun je ook chatten met je tegenstander. Nodig via Facebook ook je vrienden uit om te spelen!

8 / 10
The Mystery

Probeer alle voorwerpen te vinden zodat je door kan in de levels. Sleutels zijn belangrijk en dus soms ook moeilijk te vinden.

8 / 10
Dammen 3

Eenvoudig dam spel met zwarte en rode stenen. Je damt tegen de computer. Ben jij het spel te slim af?

7.9 / 10
La Vache Qui Rit

Onthoud welk kind welk La Vache Qui Rit kaasje wil hebben, en deel ze dan aan de juiste kinderen uit. Kun jij ze allemaal onthouden en de highscore halen?

9 / 10
Speed

Speel al je kaarten weg voordat de computer dat doet in deze hoger-lager game.

7.8 / 10
Tetroid

Leg de blokken in het grid en probeer zoveel mogelijk complete lijnen weg te spelen. Zo hou je ruimte voor nieuwe blokken. Zorg dat je steeds je nieuwe blokken kwijt kunt. Vell succes!

0 / 10
Mahjong Tower

Mooi Mahjong spel met oude chinese tekens en verschillende levels.

8 / 10
Grow Valley

Probeer een wereld te bouwen en ervoor zorgen dat alles in het hoogste level komt. Bouw in de juiste volgorde zodat de mannetjes elkaar kunnen helpen.

8.2 / 10
Ancient Symbols

Vind elke keer het verkeerde symbool in het plaatje. Zorg ervoor dat je niet teveel de verkeerde aan klikt want dan gaan er veel punten af. Let van te voren goed op de aanwijzing hoeveel je er moet zoeken.

0 / 10
Shades

Zoek in elk level de verschillen en ga door naar het volgende plaatje! Vraag ook om een hint als het niet lukt.

2 / 10
Yukon Solitaire

Een variatie van het klassieke solitaire spel: Yukon Solitaire. Ben je de oude variant zat? Dan is dit spel misschient iets voor jou!

8 / 10

Puzzels, doordenkers en breinbrekers vind je op deze pagina. Ben jij slim genoeg voor deze denk-spelletjes?

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Chess, Patience, Solitaire 3, Mahjong Titans, Freecell Solitaire, Crescent Solitaire 2, Mexican Train Dominoes, Patience 2, Flash Chess