Denken

Ratatouille Spot The Difference

Zoek alle verschillen tussen de plaatjes. De plaatjes hebben allemaal met ratatouille te maken. Hoe snel vind jij alle verschillen?

8 / 10
5 Brain Teasers

Probeer alle 5 de denk spelletjes uit te spelen om makkelijk, gemiddeld, en moeilijk niveau. Probeer goed na te denken, en de juiste beslissingen te nemen.

8.2 / 10
Word Mojo

Maak woorden van 3 letters of meer en leg ze zo neer zodat je de woorden met elkaar kan gebruiken. Verticaal en horizontaal kan allebei.

7.6 / 10
Jigsaw Puzzle: Bahama's

Los 16 prachtige nieuwe puzzels op in het spelletje Jigsaw Puzzle: Bahama’s. Kijk goed naar de zonnige vakantiefoto's voordat je op de shuffle knop drukt om de stukjes door elkaar te schuifelen. Kun jij je nog herinneren hoe het plaatje er uitzag terwijl je de stukjes op hun plek probeert te leggen? Kies met hoeveel puzzelstukjes je elke puzzel wilt spelen: 6x5, 8x6 of 12x10. Leg de stukjes op je gemak weer aan elkaar, of probeer de puzzels zo snel mogelijk uit te spelen om de driesterren-score te behalen.

0 / 10
Schaakspel

Schaak met twee spelers. Je hebt geen bord, schaakstukken en schaakklok nodig, alleen 1 computer.

7.9 / 10
Chinese Chess

Chinees schaken met fraaie schaakstukken. Speel schaak op dit 3D schaakbord.

8.3 / 10
Nijntje Bij Elkaar Zoeken

Kies 2 spelers van nijntje en luister goed naar de vragen! Klik daarna het juiste antwoord aan om vervolgens door te gaan. Het is wel allemaal in het engels!

6.5 / 10
Element Matching Game

Voor de echte scheikunde freaks: zoek bij de chemische eigenschap de groep elementen; een pittige! Je kunt ook tijdens het spel meer lezen over de aangegeven groep elementen.

8 / 10
The Search For Wondla

Kan jij elke level uitspelen door alle verschillen te zoeken? Zorg ervoor dat je niet teveel fout klikt en goed zoekt.

0 / 10
Escape the Health Center

Ontsnap uit het ziekenhuis in dit Escape the Room spel. De zuster is over 5 minuten terug, dus je moet snel te werk gaan. Loop door de kamers en gangen en vind objecten. Ontdek hoe je deze kunt gebruiken om te ontsnappen.

8 / 10
Jungle Jones

Loop met Jungle Jones door elk level. Klik op de juiste spullen om hem door te laten gaan.

8 / 10
Shainghai

Probeer steeds 2 dezelfde figuren te vinden op de stenen om ze weg te spelen. De stenen moeten wel altijd aan de buitenkant liggen om ze te kunnen aanklikken.

8 / 10
Master Checkers

In master chekers kun je dammen op een eenvoudig dambord. Verfijn je techniek op dit simpele bord. Geen gefriemel met details, dus geen afleiding.

7.8 / 10
Monkey Go Happy Easter

Kun jij met het aapje goed zoeken en alle verborgen paaseieren vinden? Om bij allezones te kunnen moet je ook de puzzels oplossen.

8 / 10
Escape Room Chestnut

Nogmaals een Escape game waarin je goed moet nadenken hoe je moet ontsnappen.

8 / 10
Armor Picross 2

De nummers aan de zijkant geven het aantal gevulde blokjes in de rij of kolom aan. Let's Picross!

8 / 10
Slingo Supreme

Zorg dat je zoveel mogelijk getallen weg speelt om je eigen kaart. Je kan ook bonussen krijgen zoals een gratis spin of een cijfer naar keuze weg klikken. Kan jij de hele kaart leegspelen?

8 / 10
Circus Spot the Difference

Kijk goed naar deze plaatjes van het circus. Er zijn een aantal kleine verschillen tussen de plaatjes. Kun jij ze allemaal aanstrepen?

10 / 10
Sunny Story

Er zijn veel levels, maar kan jij in alle levels zo snel mogelijk de 5 verschillen vinden?

9.2 / 10
Play Go Tetris

Een combinatie van het chinese spel Go en tetris; je kunt ook op de Go-manier steentjes insluiten! Dit is een iets moeilijkere versie van Tetris, omdat je dus ook rekening moet houden met de kleur van de stenen die je speelt.

8.3 / 10

Puzzels, doordenkers en breinbrekers vind je op deze pagina. Ben jij slim genoeg voor deze denk-spelletjes?

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Chess, Patience, Solitaire 3, Mahjong Titans, Mahjong Connect 2, Freecell Solitaire, Easy Chess, Mahjong Solitaire, Schaken Multiplayer