Denken

Must Escape the Pet Shop

Opgesloten in de dierenwinkel. Kan jij de juiste spullen vinden om te ontsnappen?

6.8 / 10
Image Disorder Demi Lovato

Maak de legpuzzel. Je krijgt elke keer een andere plaatje van de persoon te zien. Hoe snel kan jij alle stukjes op de juiste plaats leggen. Je mag alle stukjes met elkaar wisselen.

2 / 10
Letter Detective

Zoek zo snel mogelijk de woorden die verstopt staan tussen de letters. De detective geeft steeds aan welk woord je moet zoeken.

8 / 10
Tafels Oefenen

Kies welke tafels je wilt leren en je krijgt er dan reken sommen over. Met het geld wat je wint kan je wat leuks kopen in de shop.

8 / 10
Mahjongg Artifacts

Klik 2 dezelfde stenen aan om ze weg te spelen. Kan jij alle stenen zo snel mogelijk weg spelen?

8 / 10
Number Ninja

Besluip met de cijfer ninja de andere cijfers. Kun jij de juiste reken symbooltjes naar ze gooien om ze te verslaan en tot het juiste getal te komen?

8 / 10
Chocolatier

Verkoop je chocola voor de beste prijs. Koop de ingredienten op de juiste plaats en zo goedkoop mogelijk.

6 / 10
Golden Trails The New Western Rush

Je bent in het wilde westen en moet ervoor zorgen dat jij overal alle spullen zoekt en vind. Klik om ergens heen te gaan en vind de aangegeven spullen terug.

8 / 10
Ten Game

Ten Game lijkt een beetje op het puzzelspelletje 2048, maar met makkelijkere nummertjes: 1 t/m 10. Maak combo's met de gelijke blokken om steeds een blokje te maken dat een punt meer waard is. Kun jij ver genoeg komen om een 10 te maken? Des te meer verschillende blokken in je rooster van 4 bij 4 komen te staan, des te lastiger het wordt om de blokken goed te verschuiven. Na elke beurt verschijnen er weer nieuwe blokken.

0 / 10
Treasure Link

Kun jij alle blokken met elkaar verbinden in dit mahjong connect spelletje? Je kunt identieke blokken met elkaar verbinden om ze weg te spelen, maar de lijn tussen de blokjes mag maximaal twee bochten maken! Veel succes! De klok loopt!

0 / 10
Typing Speed Test

Een testje om te kijken hoe snel en accuraat je kunt typen. Kom jij door de test heen? Typ een van de korte fabels van Aesopos uit, die voor je in het scherm staan. als je de verkeerde toets in typt wordt de letter of het leesteken rood. Binnen een paar minuten weet je hoe veel woorden je gemiddeld per minuut typt, en hoe nauwkeurig je dat doet.

8 / 10
Otomaco Last Jade Journey

Probeer te ontsnappen uit de kamers. Pak de voorwerpen op, gebruik ze goed en probeer te ontsnappen.

8 / 10
Sokoban 3

Een sokoban spelletje met maar een level. Kan jij alle ballen naar het groene vak krijgen? Je kunt de balletjes duwen maar niet trekken.

8 / 10
Animal Dance

Ga dansen met de dieren. Het wordt eerst voor gedaan en daarna mag jij het nadoen. Kan jij het goed onthouden wat de dieren doen en in welke volgorde?

8 / 10
Marblelicious

Draai de bolletjes zodat ze in de juiste rijtjes staan. Kun jij alle bolletjes goed plaatsen met zo min mogelijk keer klikken.

0 / 10
Sevens With Jim Evans

Probeer steeds zeven te maken met de punten op de dobbelstenen. Als je er een paar wegspeelt rolt te rest naar beneden. Kun jij in de verschillende levels alle dobbelstenen wegspelen? Speel de rode weg voor bonus punten en jokers. Veel succes!

8 / 10
Mahjong Fortuna

Mahjongen met een missie: speel de fortuna stenen vrij in Mahjong Fortuna.

8 / 10
Street Edition

Probeer zo snel mogelijk alle verschillen te zoeken in de street edition!

8 / 10
Shrink it

Shrink it is een leuk denk spel waarin je de smiley naar het doel moet krijgen. Dit doe je door 'massa' te herverdelen over het level.

8 / 10
Killer Sudoku

Extra moeilijke sudoku puzzels in Killer Sudoku. Alleen voor de echte kenners!

8 / 10

Puzzels, doordenkers en breinbrekers vind je op deze pagina. Ben jij slim genoeg voor deze denk-spelletjes?

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Chess, Patience, Solitaire 3, Mahjong Titans, Mahjong Connect 2, Freecell Solitaire, Easy Chess, Mahjong Solitaire, Schaken Multiplayer