Denken

Mysterious Neighbours

Het huis van de mysterieuze buren, daar is iets gebeurt. Kun jij goed zoeken en de ontbrekende aanwijzigen vinden? Vind de voorwerpen op het lijstje. Kijk goed!

8 / 10
Mortimer Beckett

Leg alle stukjes op de juiste plaats en zorg ervoor dat je vooruit gaat in de tijd.

0 / 10
Hidden Soldiers

Kan jij alle soldaten vinden die verstopt zitten? Schiet de pijl en naartoe als je er weer 1tje gevonden hebt.

8.1 / 10
Capitals of Africa

Kijk goed naar de kaart van Afrika. Kun jij alle hoofdsteden van de verschillende landen goed aanwijzen? Je mag drie keer raden, daarna krijg je het goede antwoord te zien.

8 / 10
Apothecarium

Kijk goed en probeer alle verloren voorwerpen te vinden. Speel tien rondes in verschillende locaties. Elke plek is mysterieus en een beetje eng. Veel succes!

10 / 10
Matchmaker

Vind de voorwerpen in de levels die op het lijstje staan. Speel op tijd of doe het rustig aan.

8 / 10
Zoek de Verschillen

Zoek de verschillen in twee plaatjes. Ze lijken wel ontzettend veel op elkaar, maar toch zijn er elkele subtiele aanpassingen gemaakt. Kun jij zien wat er is veranderd?

8 / 10
Maze Monster

Ben jij goed in het oplossen van doolhoven? Dan kun jij ons misschien helpen! In het spelletje Maze Monster liggen er snoepjes in het doolhof verstopt. Kun jij het hongerige monstertje naar alle snoepjes leiden? Kijk goed en kies steeds de juiste afslag.

0 / 10
Easter Pop

Easter Pop is een leuk match-3 spelletje voor de Paasdagen. Je doel is om alle paaseitjes binnen de tijd van het bord te spelen. Klik op combinaties van minimaal drie gelijke eieren om je weg te spelen. Des te groter de cluster eitjes, des te meer punten je verdient. Sommige eitjes leveren ook een bonus op: meer tijd op de klok, of extra punten.

0 / 10
Kitchen Escape

Een leuke escape game, deze keer moet je uit de keuken ontsnappen in Kitchen Escape.

8.1 / 10
Word Strip

Je bent een edele woordsmid en bent op een queeste om zielige meisjes die het te warm hebben uit hun kleren te helpen. Zorg ervoor dat ze niet gaan transpireren: tik de juiste woorden!

8.1 / 10
Colored Eggs Mahjong

Mahjong voor tijdens de paasdagen. Zoek de juiste paaseitjes bijelkaar en maak melds met de tegels om het hele veld leeg te krijgen.

8 / 10
Connect 3

Probeer 2 dezelfde figuurtjes aan elkaar te verbinden. De figuren moeten wel aan elkaar vast zitten.

6 / 10
Mass Attack

Zorg er voor dat je balans brengt in dit spel, Mass Attack.

8 / 10
Viaduct Designer

Maak een stevig viaduct zodat de trein en de lading er veilig overheen kunnen.

8.1 / 10
Aloha Tripeaks

Probeer alle kaarten weg te spelen. Stapel de kaarten op de onderste kaart, en je mag alleen de kaarten erop leggen als ze 1 hoger of lager zijn.

0 / 10
Winter Holidays

Winter Holidays is een spannend match-3 spel waarin je steeds een opdracht moet uitspelen om het bejewelled level uit te spelen. Kun jij bijvoorbeeld binnen de tijd genoeg punten scoren met je combo’s?

0 / 10
Hapland 1

Best lastige puzzel, waarin je zelf bepaalt waar je begint... verslavend! Onderzoek het level, probeer wat dingen aan te klikken, en kom er achter in welke volgorde je alles moet doen om het spel uit te spelen.

8 / 10
Disney Fantasia Puzzel

Doe deze leuke Disney puzzel...

8.8 / 10
Balletje Balletje

Balletje balletje! Volg de beker met het balletje er in. Het gaat snel, maar laat je niet in de maling nemen en wijs de juiste beker aan.

8 / 10

Puzzels, doordenkers en breinbrekers vind je op deze pagina. Ben jij slim genoeg voor deze denk-spelletjes?

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Chess, Patience, Solitaire 3, Mahjong Titans, Mahjong Connect 2, Freecell Solitaire, Easy Chess, Mahjong Solitaire, Schaken Multiplayer